Goedendag,
De uitnodiging die u heeft ontvangen is een voorstel. In het voorstel staat een datum en tijd waarop wij in de buurt zijn om dit onderhoud uit te voeren. Het staat u geheel vrij hiervoor wel of niet te kiezen. U kunt het onderhoud zelf uitvoeren, of u kunt dit laten doen. Op onze website staat precies beschreven hoe dit in zijn werk gaat.
Omdat wij de kwaliteit van het drinkwater belangrijk vinden, en een periodieke controle van een waterontharder zeer wenselijk is, sturen wij al onze klanten eens per twee jaar een mail met informatie over hun waterontharder. In die mail worden verschillende mogelijkheden voor onderhoud aangeboden.
Dat voorstel is geen vastgelegde afspraak, maar een voorstel met datum en tijd waarop wij in de buurt zijn. Wij sturen dan 1 mail, en 1 telefonisch bericht om uw aandacht hierop te vestigen. Als u deze onderhoudsservice als vervelend of schandalig heeft ervaren, zullen wij u niet meer benaderen voor onderhoud of andere informatie over uw waterontharder.
In reactie op uw update: ook wij verbeteren de service naar de klanten elke dag weer. Wij verwijderen u uit ons klantenbestand en zullen geen contact meer opnemen.
Team Unique Waterontharders