Moods Gellac Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Snel geleverd. De remover heeft echter niet gewerkt. Ik had dit 15 muniten laten intrekken. Ik kon hiervoor wel beter een fles acetone halen bij een drogisterij. Even wennen en oefenen want ik gebru... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer snel en vriendelijk geholpen toen bleek dat bij de mix&match 2+1 gratis, het 3e setje niet in besteloverzicht kwam. Ik kan de site alleen maar aanbevelen

Saanut 5/5 tähteä

Prima produkt voor wie mooie nagels wil , mooie kleuren en heel makkelijk aan te brengen ! Bestelling en levering snel en goed.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zo tevreden over dit bedrijf omdat mijn pakketje kwijt geraakt is bij post nl, zei dit heel fijn voor me uitgezocht hebben, en na niets te weten zijn gekomen mij een nieuw pakket hebben opgest... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kosmetiikkaliike

Yrityksen kirjoittama

Moods Gellac biedt premium gellakproducten aan die geliefd zijn bij meer dan 20.000 tevreden klanten. Onze producten staan bekend om hun langdurige kwaliteit en gebruiksgemak, waardoor je in een handomdraai een professionele manicure creëert, gewoon bij jou thuis. We zijn trots op onze snelle bezorging en uitstekende klantenservice, met gratis verzending vanaf €40. Bij Moods Gellac streven we ernaar om elke klant te laten stralen met perfect verzorgde nagels, elke keer weer. Bezoek ons op www.moodsgellac.nl.

Erinomainen

79 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Gellak valt snel af

De set is in principe heel mooi en goed geleverd, maar de gellak gaat er heel snel vanaf. Als ik heb gedoucht valt het er letterlijk af…

Edit: dit is goed opgelost met de klantenservice

9. joulukuuta 2024

Hi Veerle,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat de gellak na het douchen eraf is gevallen. Zou je contact met ons willen opnemen via info@moodsgellac.nl? Hopelijk kunnen we je verder helpen!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, mooie en leuke kleurtjes, prima dekking. Hoe lang het blijft zitten kan ik nog niet over oordelen, iig al 1 week, langer zit het er nog niet op.

1. helmikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Nagellak is ok.

Beetje vaag met de verzending, was toch later dan beloofd, daarna zou niet alles in het pakket zitten volgens de mail, maar verrast door wel alles binnen te krijgen.
Lakt prima, fijn dun kwastje alleen chopt het wel wat sneller dan dat ik gewent ben

31. tammikuuta 2025

Geweldig

Het word supper snel geleverd en en blijft en mooi en lang op zitten.

24. tammikuuta 2025

Super slechte gelnagelak

Super slechte gelnagelak. Komt na 2 dagen al los.

17. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Moods Gellac

Hi, zou je contact met ons willen opnemen via info@moodsgellac.nl?😊 Hopelijk kunnen we je helpen!

Pas op ! Gellac betaald geretourneerde producten niet terug.}

Pas op ! Het gaat hierom oplichters ! In December electrische nagelvijl besteld. Werd snel geleverd door Moods Gellac . Product was toch niet helemaal wat ik ervan verwachtte en heb het ongebruikt geretourneerd. Op 16 december is het terugbezorgd bij Mood Gellac. Tot op heden geen terugbetaling ontvangen. Diverse keren gebeld en gemaild, steeds wordt er beloofd dat het probleem doorgezet zal worden en dat ik teruggebeld zal worden wat vervolgens niet gebeurd.

16. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

O meu pedido não me foi entregue na…

O meu pedido não me foi entregue na data. No entanto dá como entregue numa data e hora específicas.

21. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Moods Gellac

Beste Ana, zou je contact met ons willen opnemen via info@moodsgellac.nl? Hopelijk kunnen we je helpen.

Perfect

Als er iets mis is word er snel gereageerd en goed geholpen, fijne gellak en mooie kleurtjes.

15. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Product was redelijk snel geleverd

Product was redelijk snel geleverd. Het duurde een dag langer als voorspeld, maar lag aan de drukte bin het postkantoor.
Heel fijn product en makkelijk te gebruiken. Je krijgt er super duidelijk uitleg bij, daarnaast is het HEMA vrij wat voor mij wel fijn is aangezien ik gevoelig ben voor veel nagel producten.

10. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin