🍓Mój Catering Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jestem bardzibzadowolony z tego cateringu dietetycznego. Posiłki są smaczne, dobrze zbilansowane i naprawdę czuć, że zostały przygotowane z myślą o osobach aktywnych fizycznie. Duży plus za wysoką ja... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Od wielu lat korzystam z diety kateringowej i z czystym sumieniem mogę stwierdzić , że Mój catering jest najlepszą dietą jaką miałam , różnorodność dań , smak , wygląd , wszystko jest na wysokim pozio... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Konsumuje równy miesiąc. Dania duże i syte Dużo białeczka co idzie w parze z nie podjadaniem. Zrezygnowalem ze slodyczy i slonych przekasek Jedzenie bardzo urozmaicone -6kg na taryfikatorz... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Pitopalvelu
  2. Elintarviketuottaja
  3. Elintarvikevalmistaja
  4. Ravintolatarvikkeet
  5. Ruoka- ja juoma-pitopalvelu

Yrityksen kirjoittama

Zależy Ci na tym, aby produkty, z których jest przygotowywane Twoje jedzenie były nie tylko smaczne, ale i wolne od szkodliwych substancji? Mój Catering jest firmą, która pracuje na surowcach najwyższej jakości. Każdy etap realizacji zamówienia jest pieczołowicie sprawdzany i przechodzi przez zaawansowany proces produkcyjno-pakujący. Nasze produkty istnieją na rynku gastronomicznym od sześciu lat, dzięki czemu masz pewność, że Twoim jedzeniem zajmuje się marka z doświadczeniem. Korzystamy z usług najskuteczniejszej i największej firmy logistycznej, która mistrzowsko dba o ciąg chłodniczy produktów. Szukasz Jakości? My tą Jakość GWARANTUJEMY.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

64 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Pyszne

Pyszne, świeże jedzenie i mega wygoda na co dzień — idealne dla każdego 😁

4. joulukuuta 2025

Polecam z całego serca

Polecam z całego serca! Posiłki są smaczne i każdego dnia czekają pod samymi drzwiami. Przy moim bardzo aktywnym trybie życia nie mogłabym wyobrazić sobie lepszego rozwiązania. Całe dnie spędzam w pracy, przechodząc z jednej siłowni na drugą, a sama też dużo trenuję. Dieta sportowa dostarcza mi wszystkiego, czego potrzebuję - energii, składników i równowagi. Jestem naprawdę zadowolona!

4. joulukuuta 2025

Rewelacja😍

Korzystam z cateringu mójcatering.com i jestem zachwycona! Jedzenie jest zawsze świeże, smaczne i pięknie podane. Posiłki są dobrze zbilansowane, różnorodne i naprawdę sycące – czuć, że ktoś dba o jakość produktów i dopasowanie do potrzeb klienta. Dostawa jest zawsze punktualna, pudełka szczelnie zapakowane, a kontakt z obsługą klienta bardzo miły i profesjonalny. Duży plus za kreatywne menu – nigdy się nie nudzi, a przy tym łatwo utrzymać zdrowy tryb życia. Polecam każdemu, kto szuka sprawdzonego cateringu dietetycznego na co dzień!

10. syyskuuta 2025

Doświadczony klient

Przez wiele lat przetestowałem sporą ilość cateringów dietetycznych i muszę stwierdzić że Mój Catering jest w topie polskich firm.

Jedzenie przemyślane, różnorodne tu naprawdę nie ma nudy. Odkrywam nowe smaki a potrawy są pyszne.

W mojej diecie sport posiłków mam 6 i cieszę się bo lubię słodkie posiłki a tu mam zawsze takie dwa pewniaczki.

Na + też szeroka oferta w menu. Kolejnym plusem jest świeżość, posiłki można śmiało przerzucać sobie na kolejny dzień i dalej smakują świetnie a pudełko nie pęcznieje.

Jestem zadowolony, polecam bo firma naprawdę robi dobrą robotę.

Dziękuję

1. helmikuuta 2025

SMAKOWITE!!!

Konsumuje równy miesiąc.
Dania duże i syte
Dużo białeczka co idzie w parze z nie podjadaniem.
Zrezygnowalem ze slodyczy i slonych przekasek
Jedzenie bardzo urozmaicone
-6kg na taryfikatorze 🤭
Jest to moj 6-sty catering i jeszcze mi nie podpadli a jestem wybredny😁
Dostawy zawsze na czas
Dostaje za kazdym razem smsa kiedy przychodzi jedzonko
Ogolnie- polecam

28. elokuuta 2025

Uwielbiam posiłki od mójcatering

Uwielbiam posiłki od mójcatering!
Od ponad pół roku niezmiennie korzystam z cateringu. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Posiłki zawsze były przygotowane ze świeżych produktów, smaczne, różnorodne i dostarczane na czas.
Dzięki możliwości wyboru posiłków, moja dieta jest bogata w białko, pełnowartościowa i różnorodna - dzięki czemu nigdy mi się nudzi!

28. elokuuta 2025

Ten catering to złoto 😍

Testowałam kilka cateringów, ale Mój Catering bije reszte na głowę! Pierwszy raz posiłki nie przejadły mi się po tygodniu. Jest różnorodnie, świeżo i pysznie 🥰 polecam!

23. elokuuta 2025

Świeże

Świeże, smaczne, duży wybór dań, raczej będę korzystał dłużej niż myślałem.

24. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Zamówiłam trzy różne diety

Zamówiłam trzy różne diety. Dostałem dwie takie same (mięsna dla osoby niejedzącej mięsa)!!!!! Brak rozwiązania problemu!!!! Zero profesjonalizmu!!!!! Nie polecam!!!!! Wyrzucone pieniądze!!!!!

17. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Myślą o małych ale bardzo ważnych kwestiach

Długo szukałam pasującego mi cateringu i udało mi się z tą firmą. Jestem osobą, która generalnie żywiła się zawsze zdrowo. Tymczasem w wielu cateringach otrzymywałam tłuste mięso, kluchy i rozgotowane warzywa (często z mrożonki). Na wybranej przez mnie diecie z tego cateringu warzywa są al dente, jeśli pojawiają się produkty glutenowe to są z pełnego przemiału lub razowe, a mięso jakie dostaję jest chude. Kolejna bardzo dla mnie ważna rzecz, której również brakuje w wielu innych cateringach, to że w tej firmie sosy otrzymuję w oddzielnym pojemniczku i mogę sama decydować czy je zjem i ile ich zjem. Można znaleźć tańsze cateringi, ale tutaj naprawdę czuję, że ta cena przekłada się na jakość produktów.

16. toukokuuta 2025

Wszystko super

Wszystko super! Pyszne i urozmaicone jedzenie, bardzo dobry kontakt z biurem obsługi klienta - szybkie rozwiązywanie problemów. Polecam! (szczególnie dietę Office Box Vege)

29. toukokuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin