Moja Pożyczka Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jestem bardzo zadowolony z firmy która pomaga mi wyjść z długów Rzetelnie podchodzą do sprawy zawszę są pomocni kiedy masz jakiś problem,starają sie jak najlepiej wyjść z sytuacji w której aktualnie... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Napisałem do państwa mail, ale dalej nie dostałem odpowiedzi, wiec skieruje moje zapytanie tutaj, jak mogę cofnąć zgodę na przetwarzanie danych osobowych aby nie dostawać już ofert na mój numer telefo... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Wnioskowałem o pożyczkę 10.07.2023.r. do dziś nie otrzymałem odpowiedzi ani nawet konsultant nie zadzwonił ani wiadomości na pocztę e-mail. Czekam nadal dzwonią inne firmy kredytowe i chcą mi przyznać... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Tietoja yrityksestä Moja Pożyczka

Yrityksen kirjoittama

Pożyczki od 3 do 120 miesięcy, nawet do 150 000 zł. Wysoka przyznawalność, brak ukrytych opłat. Wyślij wniosek i sprawdź już dziś, ile możesz pożyczyć.

Przejdź do strony

Czym jest Moja Pożyczka

Naszym celem jest pomoc kredytobiorcom w znalezieniu atrakcyjnych ofert kredytów online u rzetelnych firm. Zapewniamy dostęp do oferty pożyczkodawców i prezentujemy najkorzystniejsze pożyczki online i kredyty przez telefon zgodnie z Twoimi preferencjami, a to wszystko bez konieczności wychodzenia z domu. Doradcy finansowi pomogą Ci w porównaniu dostępnych na rynku ofert, a także wskażą najtańsze formy finansowania, dzięki którym gotówka w szybkim tempie trafi na Twoje konto.

Doświadczenie na rynku

Moja Pożyczka prężnie działa na rynku od roku 2017, oferując klientom dostęp do atrakcyjnych i sprawdzonych ofert pożyczek online i kredytów przez telefon. Nasz system wyszukiwania pożyczek cieszy się dużą popularnością, a to wszystko dzięki jasnym, szybkim i w pełni bezpiecznym procedurom.

Przejdź do strony

Nic nie załatwione
Nie otrzymałam żadnego wsparcia

12. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Moja Pożyczka

Dziękujemy za przesłanie opinii. Przykro nam, że Pani doświadczenie nie spełniło oczekiwań.

Zależy nam na tym, aby każda osoba korzystająca z naszej usługi otrzymała realne wsparcie. Chętnie sprawdzimy, co dokładnie się wydarzyło i dlaczego nie otrzymała Pani pomocy, na którą liczyła.

Prosimy o kontakt pod adresem kontakt@moja-pozyczka.pl, abyśmy mogli indywidualnie przyjrzeć się sprawie.

Dziękujemy za informację - każda taka opinia pozwala nam poprawiać jakość naszych działań.

Saanut 2/5 tähteä

Firma miała oddzwonić

Firma miała oddzwonić, ale nie zadała sobie trudu.

31. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Moja Pożyczka

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że nie otrzymała Pani kontaktu, na który czekała.

Jeśli nadal jest Pani zainteresowana ofertą lub potrzebuje dodatkowych informacji, zapraszamy do kontaktu z nami pod adresem kontakt@moja-pozyczka.pl, gdzie postaramy się pomóc i znaleźć rozwiązanie.

........,,👎

10. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Moja Pożyczka

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że Pana doświadczenie nie spełniło oczekiwań. Chętnie dowiemy się, co dokładnie było problemem, abyśmy mogli to wyjaśnić lub poprawić nasze usługi.

Zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem obsługi klienta pod adresem kontakt@moja-pozyczka.pl, gdzie postaramy się pomóc i znaleźć rozwiązanie.

Saanut 5/5 tähteä

Ja uważam że ludziom trzeba pomagać

PRZEDE wszystkim to ta firma daje ludziom nadzieję i oczywiście niczego nie przekreśla już na początku definitywnie odmawiają kredytu i oczywiście to jest koniec nadziei i planów życiowych sytuacjach które chcą być szczęśliwym człowiekiem

1. heinäkuuta 2025

Porażka

Porażka
Człowiek potrzebuje z nadzieją wypełnia
I jest napisane bez zaświadczeń bo większość pracuje na czarno
A tu cię pytają o umowę o pracę i dzwonią po 60x w ciągu dnia

3. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Moja Pożyczka

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że Pana/Pani doświadczenie nie spełniło oczekiwań.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że, choć nasza oferta obejmuje możliwość uzyskania pożyczki bez zaświadczeń, nie możemy tego gwarantować każdemu Klientowi. Nasza firma współpracuje z wieloma instytucjami finansowymi, które mają różne kryteria przyznawania pożyczek. Niektóre z nich rzeczywiście mogą kontaktować się w celu przedstawienia szczegółów oferty lub prosić o dodatkowe informacje — w tym dotyczące formy zatrudnienia — podczas gdy inne mają bardziej elastyczne podejście. Staramy się dobierać partnerów, którzy oferują szeroką gamę produktów finansowych, aby jak najlepiej odpowiadać na potrzeby naszych Klientów.

Jeśli konkretna oferta nie spełniła Pana/Pani oczekiwań, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta pod adresem kontakt@moja-pozyczka.pl, abyśmy mogli dokładniej zbadać Pana/Pani sprawę i znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Saanut 2/5 tähteä

szybko solidnie

poszło ok ,szybko i solidnie

3. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Moja Pożyczka

Bardzo dziękujemy za aktualizację opinii i cieszymy się, że ostatecznie wszystko poszło sprawnie. To dla nas naprawdę ważne!

Jeśli uzna Pan/Pani, że obecna ocena nie odzwierciedla już finalnego doświadczenia, będzie nam ogromnie miło, jeśli zdecyduje się Pan/Pani ją zaktualizować również pod względem liczby gwiazdek. Takie zmiany pomagają innym użytkownikom lepiej ocenić jakość naszych usług.

Tragedia strona

Tragedia strona

15. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Moja Pożyczka

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że Pani doświadczenie nie spełniło oczekiwań. Chętnie dowiemy się, co dokładnie było problemem, abyśmy mogli to wyjaśnić lub poprawić nasze usługi.

Nie nie nie

Tragedia tragedia

2. maaliskuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin