Saanut 5/5 tähteä

Det jag beställde kom snabbt och var i topp kvalitet. Jag har beställt här innan Också och man blir aldrig missnöjd när man beställer här.

Saanut 1/5 tähteä

Jag beställde en jacka innan jul och han sa att jag skulle få de på onsdagen (runt 3 dagar efter) de va snabb leverans 1-3 dagar stod de och har ännu inte gått något. Han svarar inte när jag skriver t... Näytä lisää

2,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Köp aldrig från denna grabben riktigt…

Köp aldrig från denna grabben riktigt scam snabb på svara när pengarna ska in han hade även walley som är som klarna men samarbete gick bort för de hade så mycket problem med honom han skickar aldrig saker snälla folket undvik denna gawad

5. huhtikuuta 2026

‼️SCAM!!!!!!!

‼️SCAM!!!!!!!! VARNING!!! ‼️

Köp INTE härifrån! Känner mig grundlurad och så dum efter att ha läst omdömen här inne. Han påstod att det var en konkurrent som skrivit alla dåliga recensioner. Det är det INTE.

Snälla gör inte samma misstag som jag och handla härifrån.
1.200kr för något jag skulle skämmas att ta 50kr för.
Inte alls som på bild eller utlovat. Inga lappar eller box.

Snabb på att svara tills köpet var gjort, då gick han under jorden. Ingen möjlighet att komma i kontakt med honom längre.
Ingen möjlighet för retur trots att det vi fick inte var det som visats på bild vid köpet.
Undrar hur många fler han lurat och om en polisanmälan ska göras?

9. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Beställde en jacka och det skulle ta 14…

Beställde en jacka och det skulle ta 14 dagar och få hem den Max sa dom, det tog mer än en månad för den att komma. Skulle även få med ett halsband, men det fick jag inte, när jag skriver till dom så svarar dom inte, det slutade svara mig när jackan började bli sen, har inte fått svar från dom på flera veckor trots att jag skriver varje dag

1. helmikuuta 2026

Scam

Köpte en keps i augusti i år som fortfarande inte har kommit. Har skrivit på mail, instagram o whatsup men vägrar att svara eller betala tillbaka pengarna.

11. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ville skicka tillbaka en väst för…

Ville skicka tillbaka en väst för 1900kr men de svarar inte på mailen. Det är min son som betalat den för sina sparade pengar! Känns inte bra alls faktiskt.
Skickade mailet 26 augusti och har inte äns fått svar än.

25. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Kvalitet 🔛🔝

Jätte bra kvalitet på varorna jag köpte, snabb leverans. Bra kundservice snabbt och effektivt. Kommer fortsätta beställa här.

30. maaliskuuta 2025

Bedrägeri

Köpte 2 produkter för 3 månader sen och fick bara ena, nu får jag inget svar via kundservice eller Instagram helt sjukt lurar folk på pengar bara detta är bedrägeri!

29. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin