zijn oplichters, dropship, niet retourneerbaar. Liegen over materiaal: katoen blijkt zwaar synthetisch. Daarover mailen is idioot, gaan niet in op reactie/vraag, willen alleen maar meer troep aansme... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heel slechte, goedkope kleding Waardeloze maten Eindeloos mailcontact als je wilt retoureneren en dan mag je het retourneren naar China!!!!! Track&Trace Niet bezoeken deze website en zeker niet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
zijn oplichters, na 50 mails toch retourneerbaar. Wat denk je nemen ze het pakket niet aan dus nog 82 euro extra kwijt aan verzending. Echt flut zooi en synthetisch. Ben letterlijk 80 mail ver... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Simpel. Inferieure produkten met een waarde van een fractie van vraagprijs. Retour policy = crimineel. Retourkosten minimaal 50 euro. Wordt naar China teruggestuurd. Ruilen kan dan weer wel minimaal 1... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Slechte kwaliteit. Goedkop Chinees product.
Onmogelijk om retouren.
Het kan maar ze brengen in rekening 65€ verzendkosten.
Als je zoek schoenen van cartoon die verkopen ze als een leer en voor leer prijs dan ben je op het juiste adres.

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Het is soort supermarktkwaliteit, schrikken zeg.
Voor dit geld kun je beter naar een winkel gaan.

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Ik heb iets besteld naar aanleiding van een foto, een mooie beige jurk met dikke riem en pofmouwtjes. Wat heb ik gekregen: een flubberstofje, met een los riempje, vormloos en een hele andere kleur. Wil ik het retourneren kan ik het naar China sturen, maar moet ik wel €20 verzendkosten betalen. Het zijn gewoon dropshippers en nog slechte ook! Bestel hier niet

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Ook ik was na ontvangst van de sneakers teleurgesteld, ze waren slecht afgewerkt en zaten daardoor niet top. Echt Chinees.
Pas toen zag ik al die slechte reviews over de Chine kwaliteit. Maar, op de site staat heel duidelijk het retouradres in China, ik had dus beter k unnen weten net als iedereen die bij Kroon bestelt. Eigen schuld dus. Al met al was het toch een positieve ervaring, zeker door de prima klantenservice. Snel en vriendelijk.

Is een een Chinees temu wi Jeltje, wegblijven pet aangeschaft

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Ik ben genept, twee jurken gekregen die bij lange na niet zijn wat ik dacht besteld te hebben.
Wil geld terug maar moet het terug sturen naar China klopt niets van maar moet dan wel veel geld betalen daarbij past het adres niet in het label, ga zomaar door, ze willen niet dat je terugstuurt en je geld terug wil.
Naar mijn geld kan ik fluiten, echt waardeloos en ik ben er ingetrapt. Dus mensen bestel hier geen kleding!!!

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
La qualité est infime. Il faut savoir qu’ils ne sont pas en Hollande, mais en Chine. La photo du magasin n’est pas réelle, tout est en Chine. J’ai essayé de renvoyer les quatre choses que j’avais acheté et l’adresse de retour est en Chine, donc super cher. En gros, c’est une grosse arnaque. À éviter.

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Ik wilde een tweetal broeken terugsturen, omdat ik deze te duur vond voor de geleverde kwaliteit. Via mail gevraagd om retourformulier. Dan krijg je eerst weer het aanbod te ruilen. Daarop weer geantwoord dat ik de broeken wilde retourneren. Vervolgens een mail met verzoek om foto's van de broeken en het pakket te sturen. En dan komt een retourformulier voor China. Verzendkosten net zo duur als de broeken. En het pakket kwam uit Frankrijk. Zeer ONEERLIJKE handel.
Koop NIET.

Bestel hier niet!
Vooraf per mail geïnformeerd naar welk materiaal een drietal artikelen is. Daarop krijg ik netjes antwoord, viscose mix en een luchtige denim.
Op basis daarvan toch besloten te bestellen.
Bestelling geplaatst #4153 maar eenmaal ontvangen blijkt het polyester te zijn.
Staat zelfs in het wasetiket!
Contact gezocht, zoals ze hier als reactie geven, maar ze blijven erbij dat ze niets fout hebben gedaan. En dat het mijn verwachting is die niet klopt.
Deze mensen zijn oplichters.

Oplichting!!!!
Kwaliteit is waardeloos foto’s kloppen niet met wat je tuis krijgt. Maat klopt niet alles te klein Chinese maat. Terug sturen is geen optie duur en zeer onduidelijk.
WAT DOM VAN MIJ DAT IK HIER BEN INGETRAPT!!!!!!!
Net een reactie gehad van kroon !!
Ze snappen niet waar het fout gaat. Nou simpel de foto op jullie site doet vermoeden dat er een winkel is in Nederland en daar zou je normaal je zending naar toe kunnen versturen!!!! Maar die winkel bestaat helemaal niet !!!!!
Alweer een goede les

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Heel teleurstellend. Wat je krijgt komt rechtstreeks van goedkope Aziatische sites, maar dan voor een veel hogere prijs. De kwaliteit is slecht en totaal niet zoals op de website. Dit was de laatste keer dat ik hier iets heb besteld. Wat mij betreft misleidend en z’n geld niet waard.

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Bestelde artikel lijkt niet op de foto op de site, goedkoop materiaal gebruikt. Label en wasvoorschrift eruit geknipt en jurk bevlekt ontvangen. Retourneren alleen mogelijk op kosten voor de koper terwijl het product gebruikt is. Oplichters!

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Onlangs dacht ik bij modehuis kroon wat leuke shirts te kopen.
Na enkele weken ontving ik de shirts.
Wat al meteen opviel was dat de kwaliteit compleet anders was dan het voorgestelde. Ze lieten voorkomen dat ze van een moderne comfortabele stof waren vervaardigd. Het bleek echter een ordinaire goedkoop uitziende katoen te zijn, zoiets als een stofdoek!
Ik betaalde ruim 100,- voor deze shirts!
Terugsturen is geen optie, daar durven ze ruim €50,- voor te vragen.
Dit zijn dus echte zwendelaars koop hier niets. Het is geen Nederlands bedrijf maar Chinees!
Regelmatig krijg ik nog aanbiedingen van ze terwijl ik steeds aangeef geen mails meer te willen ontvangen!
Niet doen dus.

Te vlug besteld!
Helaas ben ik erin getrapt. Dit is geen modezaak (winkelfoto op de website is misleidend) maar een dropshipper. Alles wordt besteld in China.
Aanrader: met een screendump van je gewilde aankoop even zoeken in AliExpress. Bingo... Poloshirt bij Kroon voor 35 euro, bij AliExpress 6,95 euro.
Les weer geleerd!!

Product not as described, Returns require shipping to China. Cowboys

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Deze jurk van Alinde overtrof mijn verwachtingen. Hij ziet er zo elegant uit zonder overdreven te zijn. De snit is klassiek en perfect voor meer geklede lentegelegenheden. Ik voel me er echt zelfverzekerd in. Ik had meer betaald voor iets dat er zo verzorgd uitziet.

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Kreeg een broek die niet overeenkwam met de foto. En zeer slechte kwaliteit. De verpakking leek van Temu. En het retouren op eigen kosten naar China. Daar was hun magazijn melde ze me. Dat zegt genoeg. Ze bestellen het zelf bij een van die Chinese ondernemingen. Maar bij hen wel veel duurder. Oplichters.

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
De losse lentejurk die ik besteld heb, is nu mijn favoriete item in mijn kast. Zo makkelijk te dragen en te stylen met sandalen of sneakers. De kleur is zelfs na twee keer wassen nog niet vervaagd. Heel comfortabel en ziet er ook nog eens schattig uit. Geweldig gedaan, Modehuis Kroon!

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Zo’n websites zouden ze moeten verbieden. Chinese rommel die je enkel naar China kan terugsturen op eigen kosten. Schaamteloze oplichters zijn het.

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Let op. Op de site staat misleidende informatie over directe levering. Ik heb 20 dagen moeten wachten. Het pakket werd door een vreemde vervoerder buiten voor mijn deur gelegd terwijl ik thuis was. Duidelijk een product uit China. Vreemd verpakt. Niet aan beginnen!