zijn oplichters, dropship, niet retourneerbaar. Liegen over materiaal: katoen blijkt zwaar synthetisch. Daarover mailen is idioot, gaan niet in op reactie/vraag, willen alleen maar meer troep aansme... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heel slechte, goedkope kleding Waardeloze maten Eindeloos mailcontact als je wilt retoureneren en dan mag je het retourneren naar China!!!!! Track&Trace Niet bezoeken deze website en zeker niet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
zijn oplichters, na 50 mails toch retourneerbaar. Wat denk je nemen ze het pakket niet aan dus nog 82 euro extra kwijt aan verzending. Echt flut zooi en synthetisch. Ben letterlijk 80 mail ver... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Simpel. Inferieure produkten met een waarde van een fractie van vraagprijs. Retour policy = crimineel. Retourkosten minimaal 50 euro. Wordt naar China teruggestuurd. Ruilen kan dan weer wel minimaal 1... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Echt flut zooi en synthetisch. Ben letterlijk 80 mail verder.....
Ps: praatjes over je verder willen helpen en blijft dezelfde standaard reacties terugsturen.

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Une étoile parce qu'on est obligés de mettre quelque chose...
Commande d'une blouse,et payée par virement bancaire. Je reçois un mail disant "votre colis est parti" et puis "suivez la commande", Mais apparement, la société de livraison m'a laissé un mail : "Livraison prévue manquée"
Je prend contact avec cette société de livraison, mais ils ne trouvent aucun numéro de colis, ni le colis concernant cette livraison.... au contraire, après quelque mails échangés, ainsi que l'envoi des images (j'avais fait des captures d'écran) reçues de la firme de livraison GLS leur centre d'aide me dit que c'est une tentative de hammeçonnage ou pire, et qu'il faut que je supprime ces mails et ne pas répondre....?
Maintenant aucune nouvelle de Modern Huis Kroon, bizarrement leur mail de suivi est disparu et le site est indiqué inaccessible (mon antivirus rouge de colère)

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
zijn oplichters, dropship, niet retourneerbaar. Liegen over materiaal: katoen blijkt zwaar synthetisch. Daarover mailen is idioot, gaan niet in op reactie/vraag, willen alleen maar meer troep aansmeren.
Ps: praatjes over je verder willen helpen per mail zijn onzin: men luistert niet, en blijft dezelfde standaard reacties terugsturen, en je kan níet retourneren. De enige optie die je krijgt is andere shit-troep uitzoeken.

Verschrikkelijk.
Oplichterij gewoon.
Jammer dat ik geen foto’s toe kan voegen, kleding lijkt totaal niet op het plaatje. Retouren is verschrikkelijk moeilijk en DUUR, omdat het dus schijnbaar naar China gestuurd moet worden. Al met al, deze site moet aangeklaagd worden, het is een schande dat dit zo verkocht mag worden.

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Niet doen, graag ik 0 punten geven.
De levertijd is enorm
De kwaliteit is echt om te huilen
Het retourbeleid na 4 emails is terugsturen naar China met minimaal 56 euro aan kosten.

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Verschrikkelijk dit. De producten zijn van slechte kwaliteit en lijken niet op de foto’s. Retour sturen is voor je eigen kosten, maar mijn pakketje terugsturen kost €86,- naar China…. Ze zijn achterlijk dat dit kan bestaan.

Heel slechte, goedkope kleding
Waardeloze maten
Track&Trace
Niet bezoeken deze website en zeker niets kopen!
5 dagen geleden reactie van Kroon. Of ik toch weer contact wil opnemen. Ga ik niet meer doen. Eindeloos contact gehad voordat ik deze slechte review heb gepalaatst, Hebben meer dan tijd genoeg gehad het correct af te handelen.

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Ja hoor, nu ben ik er ook ingetuind.
Op de website zie je een kleine leuke winkel, die niets met het bedrijf te maken heeft.
De polo was van zeer slechte kwaliteit
Het is gewoon ( hele slechte) drpshipping.
Yuul besteld de polo in China nadat ik hem bij Kroon had besteld ( en betaald).
Denk dat het een zielig éénmansbedrijfje is met Yuul als directeur, boekhouder, orderpicker( o nee dat gebeurt in China) en after sale’s.
Het moest één keer gebeuren, jammer dan.
Wat een zielige afgang om zo je brood te moeten verdienen!
André

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Reactie onder review is ook pure leugen! Uiteraard hebben we contact opgenomen via mailadres om te kunnen retourneren. Het lijkt allemaal heel wat, maar je wordt niet geholpen. Geloof er niet in! Geen ster waard, dit is pure oplichting.
Kleding ontvangen duurde 4 weken en blijkt goedkope troep. Wanneer je wilt retourneren wordt dat heel moeilijk gemaakt en als je het dan al wil moet je heel veel geld betalen. Is geen Nederlands bedrijf, maar Chinees. Nooit bestellen. Dat dit mag!!!!!

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Eén ster is al te veel. Helaas ontdekte ik pas ná mijn bestelling dat dit pure oplichterij is. De waardeloze producten komen rechtstreeks uit China. Bestel hier absoluut niet en blokkeer hun advertenties op Pinterest. Wat zullen jullie je in de handjes wrijven telkens als er weer iemand in de val trapt. Shame on you!
En dan nu ook jullie standaard reactie op mijn review ontvangen. Ik ga zeker geen contact opnemen met jullie zwendelaars. Mijn geld ben ik zo wie zo kwijt.

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Niets bestellen bij deze online winkel. Dit is pure oplichting. Erbarmelijke kwaliteit, foto’s op de site zijn misleidend en product wijkt enorm af, retouren moeten naar China en ze waarschuwen voor de hoge kosten (m.a.w.: stuur maar niet retour) Echt oplichting.

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Zeer slechte service klopt niks van hun voorwaarde maken niks makkelijke voor je.
Slechte kwaliteit maten kloppen niet.
Niks kopen bij dit bedrijf.

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Waardeloos, je krijgt niet wat je besteld....
Oplichters zijn het.....
Zending komt uit Frankrijk en moet je retourneren naar China......en dat kost minimaal 56 euro.....
Niets bestellen!!

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Het aangekochte artikel is van slechte kwaliteit.
Retourdocument wordt niet opgestuurd.
Mails worden niet meer beantwoord.

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Dit zijn pure oplichters. De artikelen zijn zeer slecht van kwaliteit en lijken absoluut niet op de foto's die ze op de webshop laten zien.
Ik had mijn bestelling binnen 2 uur geannuleerd volgens de regels en vervolgens sturen ze het gewoon op (vanuit Schiedam). De retouren moeten naar China met hoge verzendkosten.
Mijn advies bestel NOOIT iets bij Modehuis Kroon!!!!

Chinese webshop,
Doet zich voor als Nederlands kledingbedrijf!
Deze bull-shit wordt oa veel verspreid door Pinterest!!
Wat ze aanbieden is te mooi om waar te zijn!
Dat bedrijven zoals oa Pinterest hier niks tegen doen!!

De website is misleidend:
- wat is het adres van de onderneming? (moet verplicht op de website staan)
- de foto klopt niet: 'Modehuis Kroon' heeft geen fysieke winkel, het is een Chinese WEBSHOP.
- er is géén telefonisch contact mogelijk
- de kleding komt uit China, let op de verzendkosten bij retour!
- zie overige reviews van klanten met slechte ervaringen

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Ik heb bij Modehuis Kroon twee jurken besteld voor €89. De kwaliteit was buitengewoon slecht: de kleuren kloppen totaal niet met de foto’s en de pasvorm is waardeloos. Absoluut niet zoals beloofd op de website.
Daarnaast blijkt retourneren alleen mogelijk naar China voor €55,50 aan kosten, iets wat pas na aankoop in de kleine lettertjes staat. Zelfs bij hun omruilservice moest ik nog eens €22 extra betalen. Dit voelt misleidend en klantonvriendelijk.
Wees gewaarschuwd: hier moet je écht nooit iets bestellen.

Vastaus yritykseltä Modehuis Kroon
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.