Mode Cold BrewArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Produkten 5 stjärnor , Budbee som lämnade mitt paket på fel adress 1 stjärns. Lät mig vänta i 5 dagar innan jag lyckades själv lokalisera mitt paket. Trots att jag visade bild på min dörr vs bilden s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mode Gold Brew Coffee has completely transformed my coffee experience. The rich, full-bodied flavor is unlike any other cold brew I've tried—it's incredibly smooth, with just the right balance of bold... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag fick veta att jag har IBS för ett par år sedan. Jag älskar kaffe men tyvärr klarar jag det inte särskilt bra. Jag hittade iaf det här kaffet som ska vara vänligare för magen och nu kan jag äntl... Näytä lisää

1. Paahtimot

Yrityksen kirjoittama

We started Mode in 2016 to help people function better naturally with a smarter and healthier alternative to coffee and energy drinks. When our co-founder Tim Bergling tragically passed away, our purpose grew clearer than ever: Not only do we want to help people function better naturally, we want to help them feel better too. Today, besides offering a growing range of functional coffee beverages based on our beloved cold brew, we donate 10% of our profit to the Tim Bergling Foundation each year to help raise mental health awareness among young people. Making coffee smarter is great. But contributing to a better functioning world is even greater.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Extremt seg kundservice

Extremt seg kundservice, tog flera veckor att få svar första gången och returen tog nästan två månader innan den registrerades. Helt värdelös service!!!

29. elokuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Inte gott! Överskattat tyvärr…

Sett fram emot detta kaffe sååå länge, tog mig äntligen råd att beställa och fick hem det men det smakar som ett dåligt snabbkaffe eller bryggkaffe som stått och blivit kallt i kaffekannan, riktigt besviken 😞

/från en petig kaffedrickare

17. elokuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Väldigt gott kaffe som jag prenumererar…

Väldigt gott kaffe som jag prenumererar på en längre tid. Ett stort plus är att en del av omsättningen även går till Avicci-foundation.
Första leveransen kom som utlovat levererat hem till dörren, men leveranserna efter det har jag fått hämta hos ombud, hade de fortsatt med utlovad hemleverans hade jag absolut gett fem stjärnor.
Smidigt att ändra leveranstid vid prenumeration och det godaste iskaffet någonsin.

25. heinäkuuta 2022

Mer tid under parasollet med Mode Cold Brew 🌞

Underbart att lätt kunna blanda sig en kall islatte i värmen! Att inte behöva sätta på kaffebryggaren och hålla på med varmt kaffe är både smidigt och tidsbesparande!! Bara att sätta sig under parasollet och njuta! 🌞

20. heinäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Inte alls som i reklamen

Vill verkligen gilla detta, men dessvärre är det verkligen inte gott. Följer instruktionerna och blandar 1 del koncentrat med 1 del vatten, och sen fyller jag upp med mjölk precis som i vanliga fall när jag använder vanligt kaffe eller espresso istället för Mode. Smaken är besk och inte alls len som det påstås i reklamen. Dessutom var muggen jag fick med startkitet inte dubbelväggad som jag har sett i många av deras reklamer, vilket var en besvikelse. Tycker heller inte denna känns snäll mot magen, har tvärtom fått ont i magen ett flertal gånger efter att ha druckit denna. Nej, kan tyvärr inte rekommendera Mode överhuvudtaget.

18. heinäkuuta 2022
Mode Cold Brew-logo

Vastaus yritykseltä Mode Cold Brew

Hej Hanna,
Så oerhört tråkigt att läsa ditt omdöme. Vi har aldrig varit med om att en kund haft en så här upplevelse innan så något måste ha gått snett. Mode ska vara lent och gott i smaken inte beskt som vanligt kallt kaffe så vi misstänker som sagt att det måste vara något galet med produkterna du mottagit. Kanske har de förvarats fel, kanske har det kommit in luft i dem etc, kanske har de gått ut i bäst-före-datum etc. Låt oss undersöka!
Jag slår gärna dig en signal för att höra mer så vi kan lösa detta. Vi ger dig självklart 100% pengarna tillbaka.
Angående muggen så tog den slut hos vår leverantör plus att vi hade problem med att det kunde fastna fukt mellan väggarna hos vissa kunder så nu erbjuder vi single-wall take-away muggar istället och har så gott vi kan försökt uppdatera det på alla våra annonser och hemsidan etc, ledsen ifall du trott något annat.
Maila gärna till info@modecoldbrew.com så vi kan hitta din order och därmed kan lösa detta. Sådana här tråkiga omdömen förstör min sommar!
/Fabian, VD och Grundare

Perfectly good cold coffie

Perfectly good cold coffie, just how I love and need it, you can choose how strong you want it deependen on how much water or milk you add in. Fresh taste and a must for every morning. Me personally is looking for a way to order only the milk from you, other brand doen't give the same perfection.

15. heinäkuuta 2022

Så gott!

Gillar inte kaffe i vanliga fall, men en islatte med Mode Cold Brew har blivit ett måste varje morgon nu. Så gott!

Gott kaffe!

Det känns så lyxigt att på ett kick kunna avnjuta en islatte med god och ren kaffesmak. Har redan hunnit beställa två gånger och fler gånger lär det bli :)

Saanut 5/5 tähteä

Absolut älskar denna kaffet men också…

Absolut älskar denna kaffet men också hela paketet och allt man kan göra I sej. De är som att har sin egen barista i ditt eget kök! Man kan göra allt möjligt värm eller kallt ! Men de som sålde mej var hur smidigt, kostnaden och vilken hjälp på morgnarna / eftermiddagen , med i bilen . Vad som när man han barn som ska ditt och hitt och är kaffe beroende ! Allt ifrån smaken till priset , 👌

Väldigt positivt överraskad!

Väldigt positivt överraskad!
Jag har aldrig fått till så gott iskaffe hemma, dessutom utan att tillsätta något socker eller syrup.
Rekommenderar till alla ❤️

12. heinäkuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin