Modebyjoy Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Eerst bij Trustpilot gekeken en met een gerust hart geshopt bij MBJ. Leuke kleding, goede communicatie als je hebt besteld en er wordt vrij snel geleverd. En ook niet onbelangrijk, ik vind het ook... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

2 bestellingen gedaan, beide helaas toch retour omdat ik de setjes toch niet mooi vind staan bij mij. Retourformulier ingevuld en ik moest 7,95 retourkosten betalen, oke prima dat begrijp ik. Ik heb b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super fijn dat er duidelijke beschrijving van de kleding te vinden is. Daar wordt tijd en energie in gestoken! De meeste winkels zetten het online en klaar. Deze webshop neemt de moeite om alle... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yritys on vastannut

1. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Mode met een glimlach: Ontdek jouw unieke stijl bij Mode by Joy Bij Mode by Joy geloven we dat mode een verlengstuk is van jouw persoonlijkheid. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om jou te laten stralen, ongeacht de gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een trendy outfit, bij ons vind je kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook comfort en kwaliteit biedt. Met passie voor mode en oog voor detail staan we klaar om je te helpen jouw perfecte look te vinden. Stap binnen in de wereld van Mode by Joy, waar elke dag een modieuze verrassing wacht!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

70 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top!

Hele snelle levering, alles prima.

24. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modebyjoy

Hoi Yolanda, dank je wel voor de fijne reactie, heel veel plezier met je huidige bestelling, en we hopen je snel weer te mogen begroeten op onze webshop , Hartelijke groetjes Joy 🥰

Saanut 5/5 tähteä

Bestelling is goed en de bezorging snel…

Bestelling is goed en de bezorging snel gegaan

26. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modebyjoy

Hoi Annelies, dank je wel voor de fijne reactie, heel veel plezier met je huidige bestelling, en we hopen je snel weer te mogen begroeten op onze webshop , Hartelijke groetjes Joy 🥰

Prachtig pak

Prachtig pak! Super snelle levering!

25. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modebyjoy

Wat leuk om te horen – dankjewel voor je reactie! Fijn dat het pak in de smaak valt én zo snel bij je was. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot een volgende keer!
Lieve groet,
Joyca – Mode by Joy

Saanut 5/5 tähteä

Altijd goede service bij mode by Joy

In de winkel altijd een vriendelijk gezicht en goed advies,
Ook hebben ze een mooie duidelijke website en alles wat je besteld komt netjes op tijd binnen met een zeer goede kwaliteit!
Ik zeg aanrader!

24. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modebyjoy

Wat ontzettend lief, dankjewel voor je fijne woorden! We vinden het zó belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in onze winkel én online, dus dit doet ons echt goed om te lezen. Super dat je tevreden bent over de service, de kwaliteit én de webshop. Dank je wel dat je de moeite neemt om dit te delen – en heel graag tot snel weer bij Mode by Joy!

Lieve groet,
Joyca – Mode by Joy

Vriendelijke en goede communicatie

Snelle levering, goede en vriendelijke communicatie via whattsapp en of mail, snelle oplossing voor een probleem of als iets beschadigd is of ontbreekt...

12. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modebyjoy

Hoi Mario, Hartelijk dank voor je fijne reactie, dat doet mij deugd 🥰 Graag tot ziens op onze webshop , Groetjes Joy 🥰

Saanut 5/5 tähteä

Bestelling naar volle tevredenheid…

Bestelling naar volle tevredenheid ontvangen, volgende dag al in huis.
En dan ook nog een heel verrassend cadeautje erbij 🙈

1. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Modebyjoy

Wat ontzettend lief 🥰 wij zijn heel blij met jouw fijne reactie GrJoy😊

Saanut 5/5 tähteä

Goedemorgen ik zag modebyjoy…

Goedemorgen ik zag modebyjoy voorbijkomen om insta. Ik heb een joggerjurk en spijkerbroek gekocht. De prijs kwaliteit en maat zijn top.ik had ff een vraagje en kreeg via whatsapp gelijk heel vriendelijk antwoord. Echt een aanrader super leuke spulletjes. Heel snel tot ziens. Gr Manuela

12. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modebyjoy

Hoi Manuela wat ontzettend lief 🥰wij zijn heel blij met jou fijne reactie 🥰GrJoy

Fijne winkel.

Snelle levering en bij vragen krijg je snel reactie, zeer behulpzaam.

18. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modebyjoy

Wat ontzettend lief 🥰 wij zijn heel blij met jou fijne reactie GrJoy😊

Top kwaliteit en service

Het was heel fijn om hier een bestelling te plaatsen, ik gad een vraag en kreeg binnen 5 minuten antwoord ( om half 11 ‘s avonds)
Leuke kleding en van goede kwaliteit
Alles helemaal top

11. helmikuuta 2025

Dank u wel voor de fijne reactie 🥰daar zijn wij heel blij mee 😁Gr Joy

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin