Modebyjoy Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Eerst bij Trustpilot gekeken en met een gerust hart geshopt bij MBJ. Leuke kleding, goede communicatie als je hebt besteld en er wordt vrij snel geleverd. En ook niet onbelangrijk, ik vind het ook... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super fijn dat er duidelijke beschrijving van de kleding te vinden is. Daar wordt tijd en energie in gestoken! De meeste winkels zetten het online en klaar. Deze webshop neemt de moeite om alle... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Goedemorgen ik zag modebyjoy voorbijkomen om insta. Ik heb een joggerjurk en spijkerbroek gekocht. De prijs kwaliteit en maat zijn top.ik had ff een vraagje en kreeg via whatsapp gelijk heel vriendeli... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Mode met een glimlach: Ontdek jouw unieke stijl bij Mode by Joy Bij Mode by Joy geloven we dat mode een verlengstuk is van jouw persoonlijkheid. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om jou te laten stralen, ongeacht de gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een trendy outfit, bij ons vind je kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook comfort en kwaliteit biedt. Met passie voor mode en oog voor detail staan we klaar om je te helpen jouw perfecte look te vinden. Stap binnen in de wereld van Mode by Joy, waar elke dag een modieuze verrassing wacht!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

70 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Goede service !!

Er was iets niet goed gegaan met de verzendkosten, keurig opgelost netjes op de hoogte gehouden ! Complimenten! Met de bestelling erg blij, leuke spijkerbroek en bontcape! Hele positieve ervaring !!

1. elokuuta 2026

2 bestellingen gedaan

2 bestellingen gedaan, beide helaas toch retour omdat ik de setjes toch niet mooi vind staan bij mij. Retourformulier ingevuld en ik moest 7,95 retourkosten betalen, oke prima dat begrijp ik. Ik heb beide bestellingen in 1 pakket retour gestuurd. Nu wil de webshop dat ik 2 x7,95 retourkosten ga betalen, waarom? Er zijn geen dubbele pakketkosten?? Al 2x gemaild maar na een week nog geen reactie, heel jammer! Ik zou hier dus niet bestellen, slechte service!!!!

21. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 3/5 tähteä

Ik hebt er al een aantal x besteld.

Ik hebt er al een aantal x besteld.
Eerste keer ging gelijk al de adressering niet goed.
Is netjes opgepakt.
Ik werd zelfs netjes gebeld daar voor.
Niks te nadelen
Ik hebt toen nog een paar keer besteld....maar telefonisch en mailen reageerd niemand meer op.
Vaak toch wel mindere kwaliteit volgens je verwachting.
Maar ook retourneren is dan ook best wel een behoorlijk bedrag.
Al zeg ik het zelf.
En kwalitatief best wel behoorlijk wat geld wat je kan afrekenen. leuke kleding maar het moet wel bij je eigen persoonlijkheid passen en het waard vinden.
Retourneren is wel altijd snel geregeld.
Meestal binnen een week.
Dus met al de communicatie kan echt wel wat verbeterd worden.
Ook goed voor het vertrouwen voor de consument!
Hopelijk toch ook wel positief!

27/6 besteld

27/6 besteld. nu nog steeds niet aangemeld bij DHL.
het is nu 6/7.
3 bestellingen geplaatst omdat ik op de website zag staan "voor 15.00 uur in huis, zelfde dag verzonden" niet dus. alle 3 de bestellingen gaan terug.

Saanut 1/5 tähteä

Een jurk en een beige top (sale)…

Een jurk en een beige top (sale) besteld.Snelle levering, dat wel. Jurk was prima, top bleek groenig te zijn ipv beige. Op de website staat dat sale artikelen niet geretourneerd mogen worden. Omdat de kleur enorm afwijkt van beige heb ik een mail geschreven hoe dit op te lossen. Geen reactie. Vervolgens via de chat een appje gestuurd. Er werd gevraagd naar het ordernummer, dit heb ik doorgegeven. Vervolgens ook hier geen reactie op. Mijn review op de website wordt niet gepubliceerd
Jammer dat er totaal geen communicatie mogelijk is. Hier ga ik niets meer bestellen.

1. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben. Jedoch funktionierte bei bei meiner ersten Bestellung weder PayPal noch Kreditkarte. Ich habe dann Klarna versucht und das hat funktioniert.

30. kesäkuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin