God og rask service. Noe annet med Samsung, der vedkommende jeg henvendte meg til på "support" ikke en gang visste om at Mobylife hadde support på Samsung smarttelefoner. Min siste Samsung (den endte... Näytä lisää
Jobben var garantijobb på en Samsung telefon. Jeg fylte først ut et skjema på nettet som normalt sendes sammen med telefonen, men jeg skulle i nærheten noen dager senere og leverte telefonen litt... Näytä lisää
Mobil på skjerm bytte. Rett etterpå virket ikke lyd annet enn på øre plugger. Vi tok kontakt med Mobylife som tok imot mobil, evaluerte feil og ordnet med Apple at det ble ny mob på garanti. Utmerket... Näytä lisää
Leverte telefonen for å få prisestimat på reparasjon. Skrev tydelig at den var vannskadet. De bare sa de ikke ville prøve å reparere den. Her burde de hatt noe automatikk som gikk gjennom skademeld... Näytä lisää
Mobylife er ledende i Norden på service og reparasjoner av mobile enheter. Hos oss for du en kjapp, enkel og sikker autorisert reparasjon med originale deler og fabrikkgarantien beholdes. I tillegg har vi har alltid 3 måneders garanti på reservedeler og utført arbeid.
Ryddig og rask måte å få utført reparasjoner på.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Imøtekommende og hyggelig operatør på telefon, rask service.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Rask, uproblematisk fiks på høyttaler problem. Fikk helt ny bakside på telefonen. Knall

Vastaus yritykseltä Mobylife
At min nye telefon ikke fungerte er utelukkende min feil. Jeg har klistret en skjermbeskytter over mikrofonen. Mobylife fant og løste problemet uten å håne meg.
Det var jeg godt fornøyd med.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Ekstem dårlig oplevelse …
Måtte bytte AirPods der ikje virkede, dette gikk veldig rask - men det var de gamle de sendte tilbake … sendte disse inn igjen, og nu har de haft dem i 1 måned, uten eg kann få tag i de, og uten eg har mottat noe - det burde ju være en liten sak at sende de rigtige tilbake ...

Vastaus yritykseltä Mobylife
Reklamasjon på forrige service som var dårlig utført. Måtte attååtil betale frakt!

Vastaus yritykseltä Mobylife
Flott opplevelse, god service og raske beslutninger som gjør kunden fornøyd.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Fryktelig mye rot i forbindelse med en garantireparasjon av en mobil. Brukte alt for lang tid.
En oppdattering etter at Mobylife svarte meg:
Har forstått på butikken at dere avviste saken pga manglende IMEI nummer på kvitteringen. Her må dere dele ansvaret med butikken om at dette gikk tregt. Dette har i følge butikken ikke vært problem før. (Noe jeg ikke kan ane noe om) Så når dere får det så avvises saken da det er 6 mnd (?) garanti på batteriet. (Det kunne dere jo ha sagt da dere fikk kvitteringen første gangen uten IMEI nummer?) I følge butikken så ba de om en henvisning til lovverket hvor det sto at det var begrenset garanti på batteriet. Uansett så skulle butikken ordne opp, så fikk de byttet batteri på garanti eller betalte de nytt?

Vastaus yritykseltä Mobylife
Fantastisk hjelp med en rask service. Orda problemet mitt og nå funker telefonen min fantastisk!

Vastaus yritykseltä Mobylife
Rask og veldig god hjelp. Rett og slett imponert!

Suverent opplegg👌
Fulgte med fra start til mål.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Har reklamert telefon etter 2 måneder, hovedkort var død. De byttet det og sendte tilbake i ei uke perioden. Heeeelt fornøyd! 👌👍

Vastaus yritykseltä Mobylife
Litt sent for å få en konkret svar men e
Fikk en god løsning