Mobilcentermidt Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Vi driver Quantified Impacts i Viborg, hvor vi leverer klimadata og ESG-rapportering til produktionsvirksomheder, og har været i dialog med MobilCenter Midt om erhvervstelefoni til vores team. Christ... Näytä lisää

Vi driver Spektrumshop.dk, en webshop med bøger og hjælpemidler til mennesker med autisme og ADHD, og for os er telefonen en vigtig del af kundeservicen – Mange af vores kunder vil hellere rin... Näytä lisää

Har gennem flere år købt brugt udstyr hos Mobilcentermidt. Altid en god og sober oplevelse med god faglig og ærlig rådgivning i forbindelse med handlen. Stor tilfredshed også efter handlen. Hvis... Näytä lisää

Fantastisk team, der altid hjælper dig med alt du har brug for, rådgivning af både ny telefon, ny bærbar, eller blot accessories! Handler alt mit telefon og udstyr derude! Kan kun give dem 5 stjerner,... Näytä lisää

1. Puhelinyhtiö
  2. ja myös
  3. Internet-palveluntarjoaja
  4. Puhelimen korjaus
  5. Tietokoneasiantuntija
  6. Tietokonekorjaaja
  7. Yritys- ja IT-konsultointitoimisto

MobilCenter Midt er Viborgs specialist i erhvervstelefoni og telefonsystemer til virksomheder i hele Midtjylland. Vi er Danmarks største Telavox-forhandler og hjælper mere end 400 erhvervskunder i Viborg, Skive, Silkeborg, Randers, Herning, Holstebro og Bjerringbro med moderne cloud-telefoni – uden binding og med dansk support, der svarer inden for et minut. Vores telefonløsning samler fastnet og mobil i én app på telefon og computer, giver jer et professionelt hovednummer med tastevalg, køer og åbningstider, og integrerer med Microsoft Teams og jeres CRM-system. Vi håndterer hele overgangen med opsætning, oplæring og overflytning af eksisterende telefonnumre fra TDC, Telenor, 3 og andre udbydere – uden nedetid. Løsningen skalerer fra én bruger til flere hundrede, og prisen starter ved 99 kr. pr. måned pr. medarbejder. Ud over erhvervstelefoni leverer vi Microsoft 365, fiber og internet til erhverv, IT-support samt hardware til virksomheder, så I kan samle telefoni, IT og support ét sted med én kontaktperson. I vores butik og showroom på Fabrikvej 7 i Viborg reparerer vi desuden pc, Mac, mobil og tablet for både private og erhverv, og vi sælger kvalitetssikrede brugte computere og telefoner. Vi er et lokalt ejerdrevet firma, hvor du altid taler direkte med den, der løser opgaven. Det er derfor, vores kunder bliver hos os år efter år – og derfor de anbefaler os til andre virksomheder i Midtjylland, der søger et telefonsystem, der bare virker. Ring til os på 86 61 54 80, eller kig forbi butikken i Viborg. Læs mere på mobilcentermidt.dk/telefonsystem

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vi bruger dem 1 gang i måneden

Vi bruger dem cirka 1gang i mdr - det er IKKE for de skal lave noget om men fordi de tlf vi har i firmaet skal hele tiden virke og de er udsatte så ved mobilcentermidt kan vi få en mobil op og køre en time efter indlevering..

Vi vil klart anbefale dem til alt og alle

30. marraskuuta 2016

Hurtig levering

Bestilte en brugt mobil.
Havde den to dage efter.
Derudover var der vedlagt: Skærmbeskyttelse, cover og 16 gb SD kort uden beregning.
Klar anbefaling herfra.

25. helmikuuta 2016

Super service til en god pris !

Fik formateret og renset min gamle bærbar til en fornuftig pris, og nu fungerer den som nu. Kundeservicen var i top og fik samtidig en masse gode fifs, som jeg er meget taknemlige for. Ikke sidste gang jeg kommer forbi mobilcentermidt..:)

10. helmikuuta 2016

Hurtig service!

Skrev lidt med over mail og de bestilte en ny skærm hjem til mig. Afleverede min telefon en mandag og kunne hente den igen ca. 30 minutter efter. Super god og hurtig service.

19. tammikuuta 2016

INGEN anbefaling!

Telefon 3 uger gammel indleveret med besked om at den smadrede skærm skulle skiftes samt de skulle undersøge om andet var smadret og derefter kontakte os med samlet pris. Vi hører intet så forventer det kun er skærmen der var i stykker. Telefon retur og allerede da den sættes til opladning høres det at højtaler også er smadret. Telefon derop igen for at få det ordnet (til trods for de burde havde lavet det første gang). Får telefon retur og nu sidder bagdækslet slet ikke fast! Retur med telefon dertil igen. Får den retur men bagpladen sidder stadig ikke korrekt. Er spændt på om jeg finder mere der er i stykker som de burde have lavet første gang.
INGEN anbefaling herfra overhovedet!!

29. syyskuuta 2015

Vastaus yritykseltä Mobilcentermidt

Hej Heidi. Vil du sende mig en mail til butik@mobilcentermidt.dk med dit mobil nr. så vi kan finde en fornuftig løsning på din oplevelse :)

Højt niveau hos Mobilcenter Midt.

Mobilcenter Midt er mit foretrukne sted når der skal investeres/repareres mobiltelefoner eller computere. Lynhurtig service, topkvalificeret medarbejdere, ordentlighed, samt en positiv atmosfære i forretningen er kendetegnende værdier hos Mobilcenter Midt.
Anbefalesværdig forretning, som leverer på et højt professionelt niveau!

27. toukokuuta 2015

Perfekt

Super brugt bærbar!

Jeg har købt en Lenovo T420s i5 maskine i slim design - hold nu op den spiller max! Flot maskine, og meget billig for en business bærbar.
Et plus er at den blev leveret med ekstra 3 cells batteri i stedet for CDRW - STOR ros til mobilcentermidt.dk for den gode service og handel.

2. maaliskuuta 2015

Fantastisk service

Helt igennem fantastisk service hos MobilCenterMidt !!!
Kom ind med en totalt ødelagt telefon ( kørt over af en bil ) og 45 min efter står jeg med den samme Iphone, nu bare fuldstændig som ny ;). Telefonen blev tjekket igennem, for at se om alt virkede, inden den nye skærm blev sat på - De havde virkelig styr på det de lavede.
Oveni den fantastiske service, bliver der givet 12 mdr garanti på reperationen.
Kan på det varmeste anbefale MobilCenterMidt

24. helmikuuta 2015

Lynhurtig og perfekt service

Som smartphone ejer skal man opleve det før eller siden. Jeg fik smadret glasset på min iphone 5s. Har kun hørt godt om Mobilcentermidt fra venner og bekendte, så kørte derud i sidste uge. 1½ time efter kunne jeg hente min nu reparerede telefon - smukt arbejde - ser ud som ny igen, og jeg fik oven i købet et god tilbud på et cover, så den slags uheld ikke sker igen.

Tusind tak for god service.

15. helmikuuta 2015

Service på højt niveau!

Når man kommer ind i butikken, bliver man altid mødt med et smil, og en særdeles kompetent vejledning/betjening, de har løsninger til det meste, og hvis ikke at det har en løsning på stående fod, så finder de en!
Jeg har lige fået lavet min bærbar, den kunne absolut intet før, afleverede den derude, og dagen efter hentede jeg min gamle bærbar, som nu køre som ny!
Så alt i alt, et sted som stærkt kan anbefales.

12. helmikuuta 2015

God og hurtig betjening !

Jeg har købt en brugt HP Spectre bærbar og en Apple iPad hos Mobilcentermidt.dk - Fantastisk god og flot bærbar. Alt i alt en rigtig god oplevelse med hurtig levering og god service...

12. helmikuuta 2015

Super service og skarpe priser

Skarpe priser og super service.
Jeg købte en MacBook Pro , og var lidt bekymret for at købe brugt. Men mine bekymringer var overflødige og jeg sparede samtidig godt 2500 i forhold til en tilsvarende maskine. Super service og trygge rammer.

12. helmikuuta 2015

Superhurtig og fejlfri service!

Jeg har både fået repareret en smadret skærm på iPhone og fået sat en ny harddisk i min iMac. Begge gange med superhurtig tilbagemelding med pris på det, samt selve reparationen. Superfin og hurtig service! Kan kun anbefale Mobilcenter Midt :-)

21. marraskuuta 2014

Manglende kommunikation trods ordrebekræftelse.

Trods at have modtaget en ordrebekræftelse på reparation af Iphone, gik der 36 timer til jeg fik en mail om handlen var annulleret.

Grunden var at prisen var for lav på deres hjemmeside.

Da jeg skrev til dem, så burde vi kunne finde en rimelig løsning for begge parter hørte jeg intet.

Så har brugt 80 kroner på at sende en Iphone frem og tilbage.

Utroværdigt

15. lokakuuta 2014

Vastaus yritykseltä Mobilcentermidt

Hej Morten. Vil du sende en mail til butik@mobilcentermidt.dk med dit mobil nr. så vi kan finde en løsning :)

For mange forsøg!

De har nu brugt 3 forsøg på at lave min skærm - skærmen sidder stadig ikke ordentlig fast! Servicen er dog fin og de har lavet den gratis.
Sidste gange de havde den kom den tilbage med en fejl på wifi hvilket også var til irritation selvom de var hurtige til at løse problemet,

19. elokuuta 2013

Vastaus yritykseltä Mobilcentermidt

Vi gør vores bedste men kan selvfølgelig også fejle :) Vi giver derfor 1 års garanti på alle reparationer, så kig endelig forbi hvis der bliver mere.