Meget dårlig oplevelse. Jeg modtog to skoskabe fra firmaet, og allerede da jeg åbnede den første pakke, kunne jeg se, at emballagen var lavet af meget tyndt og skrøbeligt pap. Jeg åbnede de... Näytä lisää
Super hurtig levering der stod 2-3 uger på hjemmeside og den blevet leveret 11 dage efter bestilling. Fik afvide af leverings firmaet 2 dage inden de kom med den. Og dagen før hvad tidsrum ( 2 t... Näytä lisää
Fantastisk sted at handle. Gitte fra Møbellageret ved om nogen, hvad kundeservice handler om. Hun har i forbindelse med mit køb af et skrivebord givet en hel fantastisk kundeservice. Anbefaler gerne a... Näytä lisää
God information på websitet i både tekst og billeder og levering til aftalt tid. Fragtmanden var endda så venlig at tilbyde at hjælpe med at bære møblet ind, så også fem stjerner til ham :). Rigtig go... Näytä lisää
Vi er din mulighed for at købe kvalitetsmøbler til faste lave priser.
Vågøvej 16, 8700, Horsens, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Svært at sige om det er møbellageret eller transport firmaets skyld. Men pengene hævet den 6 og varen leveret den 13 syntes jeg ikke umiddelbart er ok. Måske I skulle se jer om efter et andet transport firma .

Vastaus yritykseltä Møbellageret
Har netop handlet for første gang hos Møbellageret og er tilfreds med produktet og det til en fin pris.
Produktet var i restordre og blev orienteret undervejs og så kom det en 1 uge før end forventet.
Så hvis det er standarden, så kan jeg kun anbefale at købe hos dem.

Vastaus yritykseltä Møbellageret
Havde en god snak med møbelageret,varen kom meget hurtig.Gitte fulgte ordren hele vejen stor smeley til jer

Vastaus yritykseltä Møbellageret
Ærgerligt over at sofabord blev leveret i 2 dele - hvoraf de ikke blev leveret samme dag - nok et uheld, men ærgerligt. Desværre kunne vi ikke spørge chaufføren til manglende pakke - da vi ikke var klar over at bordet ville leveres i 2 dele.

Vastaus yritykseltä Møbellageret
Det gik ikke lige efter aftalen, så I burde have haft 3 stjerner, men I får den fjerde for at redde tingene til sidst.

Vastaus yritykseltä Møbellageret
Fine varer til en god pris og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Møbellageret
Fint sofabord til en god pris og leveringttiden blev overholdt.

Vastaus yritykseltä Møbellageret
Det var super nemt at bestille møbler hos møbellageret! God service gode priser!

Vastaus yritykseltä Møbellageret
Virkelig god service Meget hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse

Fantastisk service. Deres pris garanti fungerer 100%. Kan klart anbefale

Vastaus yritykseltä Møbellageret
Virkelig flot sofabord til en okay pris.
Fin levering.

Vastaus yritykseltä Møbellageret
Meget fine møbler, rigtig gode priser, rimelig leverings tid.

Fremragende service!
Jeg bestilte fire skoskabe fra Møbellageret – desværre midt under et nedbrud hos Nets. Det betød, at pengene blev reserveret på min konto, men selve bestillingen gik ikke igennem.
Efter længere samtaler med vores bank stod det klart, at Møbellageret skulle hjælpe med at få frigivet de reserverede penge, så jeg kunne gennemføre min bestilling. Det tog ikke mere end en time, før Møbellageret havde talt med banken, og pengene blev frigivet. Jeg lagde straks min bestilling, og få dage senere modtog jeg mine skoskabe – og de er fantastiske!
Jeg er virkelig imponeret over den service, jeg har fået – og møblerne er ovenikøbet i topklasse.
Jeg kan klart anbefale at handle hos Møbellageret, og det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg gør det!

Vastaus yritykseltä Møbellageret
Helt sikker ikke sidste gang jeg handler ved Møbellageret. Uovertruffen god service.