Het kussen is comfortabel. Ik heb het gekocht omdat ik soms last heb van nekpijn. Hoewel het het hoogste kussen in deze productlijn is, is het nog steeds enkele centimeters lager dan ik nodig heb; de... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Geweldig goede uitleg en ongedwongen sfeer in de brandstore Breda. Lekkere koffie en vriendelijke adviseur kaal met beetje Indisch uiterlijk. Deze weet heel veel van slapen en op mijn klachten nieuwe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
3 jaar geleden 2 dure M-linematrassen gekocht bij beter bed. Na enkele maanden voelden we dat deze al aan jet doorzakken was. Een expert kwam toen aan huis en zag dat er inderdaad een kuil in kwam, de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vanaf de dag dat ik mij kussen heb gekregen kan ik goed slapen en heb ik geen nekpijn meer ik ben erg blij en tevreden hartstikke bedankt
Yrityksen kirjoittama
Door anders te denken en elke dag grenzen te verleggen, tilt M line slapen naar het hoogste niveau. M line is hét merk voor premium slaapcomfort, met innovatieve matrassen, kussens, boxsprings en toppers die zorgen voor optimale ondersteuning, drukverdeling en herstel.
Meer informatie? Bezoek onze website:
Bezoek mline.nlWeet je niet welk M line matras of kussen bij je past? Met onze online matrassenwijzer en kussenwijzer krijg je in een paar klikken persoonlijk slaapadvies op basis van jouw lichaam, slaaphouding en wensen:
Volg de matrassenwijzerM line is meervoudig bekroond met prestigieuze prijzen, waaronder meerdere Shopping Awards voor beste webwinkel in Slapen & Bedtextiel, ‘Beste Product van het Jaar’ en 'Gekozen product van het jaar' voor onze Cool Motion matrassen en 'Gekozen product van het jaar' voor onze Pillow You collectie – een bevestiging dat consumenten én experts ons slaapcomfort waarderen.
Op onze website lees je daarnaast 14.000+ reviews van M line klanten:
Bekijk M line reviews
Yrityksen kirjoittama
Linie, 27, 5405AR, Uden, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Erg fijne matrassen, ondanks de lage score bij consumentenbond.
De ondersteuning vinden wij erg goed, eindelijk minder last van rug- en heupklachten.
Goede combi topper met atletiek kussen.
Kussen makkelijk aan te passen aan je slaap gewoonte, ivm een hoge of lage kant.
Heerlijk slaap comfort.
Enorm goeie kwaliteit kussen en matras die je slaap en herstel enorm bevorderen. Daarnaast een uitstekende klantenservice! Vanaf de bestelling tot de levering is alles netjes en gestructureerd geregeld. Een aanrader voor iedereen!
Een fantastisch kussen met traagschuim, een hele fijne ondersteuning voor de nek.
Erg tevreden!
Ik heb de M line kussen pilow groen.
Het was even wennen om op deze kussen te slapen. Maar ik lig nu recht met mijn nek en geen hoofdpijn meer. Ik ben een zijslaper. Ik slaap er nu heerlijk op
Echt een heerlijk matras, iets waar ik gezien de lage rugklachten jaren eerder de knoop over had moeten doorhakken
Vakkundig geïnstalleerd , goede uitleg over de elektrische bediening van onze nieuwe boxspring met 'm line matrassen en kussens.
M line doet wat t beloofd ik ben er blij mee
Slaap beter en wordt uitgerust wakker. Minder last van mijn onder rug. Heb een m line 4 matras.
Matras ligt behoorlijk hard. Zakt in aan 1 kant. Het is een half jaar oud. Bel je met de bedden zaak en M line zelf. Meneer u moet het matras iedere maand draaien. Koop dit matras niet! Ze zijn lood zwaar. Ik kocht hem voor rugklachten. Helpt niet! Duur en waardeloos.
Fantastische kwaliteit matrassen besteld bij M line. Elke dag wakker worden is weer een plezier geworden en ik voel mijzelf elke dag fitter. Ik zou het iedereen gunnen en aanbevelen!!
Ik bestel een kussen met korting voor 96,75 euro. Met 2 kussensloop van 35 euro (zonder korting) De kussenslopen pasten niet dus heb ik deze terug gestuurd. Ik kreeg maar 28,12 terug. Hierbij heb ik gemaild dat ik 35 euro heb betaald, met het bestel overzicht met deze prijzen meegestuurd. Nu zeggen ze dat de kussenslopen in het systeem maar 28,12 zijn en het kussen opeens 103,63. Op de site staan nog steeds de prijzen 96,75 en 35 euro. Nogmaals de bestelbon laten zien dat ik toch echt 35 euro heb betaald voor de kussenslopen. Dit zou volgens hen nog steeds niet kloppen. Het is maar 6,88 maar het gaat om het principe.
Dus een tip bestel een mline kussen voor 96,75, stuur het retour en je krijgt 6,88 winst. Wantja in het systeem is het 103,63! ;)
Op het kussen is niks aan te merken, deze is aan te raden. Maar nooit meer via mline bestellen.
Matras gekocht bij M-line Iconic legend 8
Na twee maanden slecht slapen en pijn in mijn zij ribben, heb ik besloten om het te ruilen. Op de site van M-line mag je 100 dagen proberen en dan eventueel ruilen. Dus gebeld met M-line om de matras te ruilen voor een zachter soort de M-line Iconic legend 7.
Dat ging dus niet door omdat het matras nu duurder is zou ik 800 euro moeten bij betalen. Dus er is geen sprake van ruilen binnen 100 dagen je betaald gewoon weer voor een matras. Het matras wat ik bij M-line heb gekocht was weliswaar in de aanbieding, maar omdat het een aanbieding was kan ik dus niet ruilen. Zeer slecht van M-line. Koop nu maar een topper maar niet bij M-line.
Ik heb diverse hernia's gehad en na aantal operaties en op advies van de neuroloog besloot ik een goed en duur matras aan te schaffen. Mijn keuze viel op de Medical Motion Plus van M line. Ik heb nog nooit zoveel geld uitgegeven voor een matras, dus mijn verwachtingen zijn hoog.
Dus in augustus vorig jaar heb ik deze online via mline.nl besteld. Na ontvangst en uitgerold zat en bleef er een grote kuil in het zachte matras zitten. Gebeld en deze zou omgeruild worden. Er zat alleen een lange levertijd op (ruim een maand). Op de dag van omruiling (ik heb er speciaal vrij van mijn werk voor geregeld) krijg ik telefoontje dat het matras er nog niet is. Maanden gaan voorbij en in november vindt de omruiling plaats. Ook dit matras heeft een diepe kuil die er niet uit wil. Ik kom er steeds meer achter dat dit matras niet voor mij geschikt is. Het is veel en veel te zacht! Elke ochtend pijn in mijn onderrug. Bij dit matras heb ik recht op annuleren en geld terug. Toch geef ik M line een kans en besluit ik eind november het matras om te ruilen voor de Iconic Legend 7.
Telefonisch doen ze moeilijk en vanwege drukte kunnen ze me niet helpen. Na diverse pogingen en enkele dagen later mail ik dat ik mijn geld terug wil i.p.v. omruiling. Daar wordt op geantwoord met de mededeling dat ze de omruiling al hebben geregeld, voor 35 euro omruilkosten. Ik had geen zin om het hun nog moeilijker te maken, dus dit dan maar geaccepteerd. Echter de levering zou in februari plaats vinden. Dus 3 maanden later. En daar zijn we nu, februari 2023. Afgelopen vrijdag zou de omruiling plaatsvinden, maar wat denken jullie? Wederom een telefoontje dat het matras er niet is. Absurd, dit duurt zooooooo lang.
Vandaag, een halve week later, krijg ik te horen dat ze een nieuwe leverdatum hebben. Over 2 weken...
M line. Koop geen matrassen van M line. Wat een slechte service. Ik moet nog maar zien hoe de Iconic Legend 7 gaat bevallen, als ik die nog ga krijgen. Je moet een hoop geduld hebben. Het kan toch niet zo moeilijk zijn, gewoon een aankoop van een matras augustus vorig jaar. Een half jaar later nu.
Vorig jaar januari een iconic legend 7 matras gekocht via beter bed.
We zijn nu een jaar verder en ik kan met recht zeggen dat ik nog nooit, werkelijk nog nooit zo'n ruk matras heb gehad. Heb de hoofdprijs betaald na adviezen in de winkel van beter bed. Heb een slechte onder rug en veel last van artrose. Dit matras zou optimaal zijn voor mij vanwege de optimale drukverlaging.. Heb er nu een jaar op geslapen, een jaar de kans gegeven maar nu is het genoeg geweest. Ik heb pijn in mijn schouders, dove armen waar ik snachts van wakker word en heb nu de tweede slijmbeursontsteking in mijn heup. Het matras is de eerste 5 cm zacht en dan lig je op een plank.. Geen enkele drukverdeling maar gewoon hard. Je ligt op het matras in plaats van dat je in het matras ligt en dat het je ondersteunt. Ik krijg ook twijfels of het matras hetzelfde is als in de winkel van beter bed. Dit was het tweede matras na omruiling via de 100 dagen omruil garantie. Daarom extra goed laten adviseren en extra veel tijd uitgetrokken om een matras in de winkel uit te zoeken. Matras kostte erg veel geld en dan wil je niet meteen opgeven en toch nog even aankijken maar nu is het genoeg geweest. Eerst maar eens een goede topper proberen en daarna eventueel een ander nieuw matras. Maar nooit never nooit meer een mline.. Verschrikkelijk..
Ik heb hier 3,5 jaar geleden mijn Slow Motion 4 matras gekocht. Dankzij dit matras slaap ik altijd ontzettend lekker. Ik val binnen 5 minuten in slaap en word ontzettend uitgerust wakker. Het is echt een top matras en ondanks dat het matras vrij prijzig is, is het in mijn ogen een eerlijke prijs voor de kwaliteit.