Medisch Keuringsinstituut Nederland Arvostelua 190

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk en beleefde medewerkers, ook aan de informatiebalie. Ondanks mijn te laat zijn werd er soepel geregeld dat mijn 2e afspraak ook doorgang kon hebben.

Saanut 5/5 tähteä

Gisteren keuring gehad voor mijn rijbewijs .In Rotterdam dat zijn niet de leukste gesprekken en wist niet wat me te wachten stond . Maar eenmaal aangekomen op locatie kwam een vriendelijke dokter mij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn ervaring met dit centrum was uitstekend. Het personeel was zeer professioneel en vriendelijk, en ik werd met respect en aandacht behandeld. De arts legde alles duidelijk uit en beantwoordde al mi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onderzoek vond plaats in Regus kantoorpand. Rustige wachtruimte. (Ter zijde, een té ingewikkelde koffieautomaat, niet te bedienen ook niet met een bedieningshandleiding. Koffie niet gratis. Toch... Näytä lisää

1. Kuolinsyyntutkija
  2. Ajoneuvohallintokeskus
  3. Ajokortit

Yrityksen kirjoittama

Met het Medisch KeuringsInstituut Nederland (MKiN) zijn wij dagelijks bezig om mensen zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van de rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat men deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over hun gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van de rijgeschiktheid bij het CBR.

4,8

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Klantgericht

Klantgericht, snel en duidelijk

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Fijn dat u onze service als klantgericht, snel en duidelijk heeft ervaren.

Rijbewijskeuring Breda

Attente specialiste gesproken.

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo’n goede ervaring heeft gehad met onze specialist.

Saanut 5/5 tähteä

Was betrokken Gaf suggesties om mijn…

Was betrokken Gaf suggesties om mijn nog aanwezig letsel te genezen

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u de arts als betrokken heeft ervaren en dat u waardevolle suggesties kreeg voor het herstel van uw letsel.

Saanut 5/5 tähteä

Mkin makkelijk afspraken gemaakt goed…

Mkin makkelijk afspraken gemaakt goed geregeld ik ben blij

26. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Fijn dat het maken van de afspraak makkelijk verliep en alles goed geregeld was.

Fijne en deskundige neuroloog

Onderzoek vond plaats in Regus kantoorpand.
Rustige wachtruimte. (Ter zijde, een té ingewikkelde koffieautomaat, niet te bedienen ook niet met een bedieningshandleiding. Koffie niet gratis. Toch jammer als je veel geld betaalt voor een keuring)
Maar bovenstaande doet niets af aan de prettige benadering neuroloog.
Zeer vriendelijk, deskundig en betrokken. Arts met buitenlandse naam Mourou(??)
Hij beseft wat de uitslag van de keuring kan betekenen voor de
'parient'. Hij stelt je op je gemak.

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling! Fijn dat u de keuring als prettig heeft ervaren en de neuroloog als vriendelijk, deskundig en betrokken. We waarderen uw opmerkingen over de wachtruimte en koffievoorziening — we nemen dit zeker mee.

Goed

Goed
Aardige man en begripvol

26. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u de arts als aardig en begripvol heeft ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

Alles was duidelijk en goed geregeld en…

Alles was duidelijk en goed geregeld en gecommuniceerd

23. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles duidelijk, goed geregeld en goed gecommuniceerd was.

Saanut 5/5 tähteä

Goed te vinden gratis parkeren…

Goed te vinden gratis parkeren prettige sympathieke arts.

22. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat de locatie goed te vinden was, het parkeren gemakkelijk ging en dat u de arts als prettig en sympathiek heeft ervaren.

Saanut 1/5 tähteä

de arts zei dat ik mocht auto rijden en…

de arts zei dat ik mocht auto rijden en daar bericht over kreeg maar dat kan helemaal niet het cbr beslist

10. lokakuuta 2025

Geachte mevrouw Scherjon,

Bedankt voor uw reactie.

Wij begrijpen dat er verwarring kan ontstaan over de rol van de arts en het uiteindelijke besluit van het CBR. Het is belangrijk om te weten dat de arts tijdens de keuring uitsluitend een medisch advies uitbrengt op basis van zijn of haar bevindingen. Dit advies wordt vervolgens aan het CBR doorgegeven.

Het CBR beoordeelt echter alle beschikbare informatie – waaronder, indien van toepassing, aanvullende medische gegevens of eerdere rapportages – en neemt op basis daarvan een zelfstandig besluit over uw rijgeschiktheid. Dit besluit kan daarom afwijken van het advies van de keurend arts.

Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn als u uit het advies heeft begrepen dat u zou mogen rijden, maar het CBR blijft altijd de eindverantwoordelijke instantie voor het besluit.

Mocht u verdere vragen hebben over het besluit van het CBR, dan adviseren wij u rechtstreeks contact op te nemen met het CBR voor toelichting.

Saanut 5/5 tähteä

Gewoon een keuring zoals een keuring moet zijn

Makkelijk afspraak maken en vervolgens een vlotte keuring.

16. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Fijn dat het maken van de afspraak gemakkelijk verliep en de keuring vlot is verlopen.

Beste service

Is betrouwbaar, heeft een goede service, erg vriendelijk en behulpzaam!

11. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u onze service als betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren.

fast and on point

fast and on point. no unnecessary things

9. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Thank you for your 5-star review! Glad to hear everything was fast and on point, just as you expected.
Wishing you many safe miles!
Kind regards,

Hij bracht rust

8. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat de arts rust wist te brengen tijdens de keuring.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, vriendelijk en komt meteen tot zaken, meer verwacht je niet

8. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u de service als vriendelijk en to-the-point heeft ervaren.

Goede, snel en deskundig

De arts begreep snel mijn situatie en reageerde supersnel en adequaat op aanvullende info die het CBR wenste te verkrijgen.

22. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat de arts uw situatie goed begreep en snel en adequaat reageerde op de aanvullende informatie die het CBR nodig had.

Saanut 5/5 tähteä

Alles verliep soepel en zonder stress

Alles verliep soepel en zonder stress. Aangename sfeer en respectvolle benadering.

9. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles soepel en zonder stress is verlopen en dat u de sfeer en benadering als aangenaam en respectvol heeft ervaren.

Adequaat en zorgvuldig handelen

Adequaat en zorgvuldig handelen

29. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u ons handelen als adequaat en zorgvuldig heeft ervaren.

Wees niet nerveus

Totaal geen reden om zenuwachtig te zijn

29. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u de keuring ontspannen heeft ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

correcte manier van werken.

correcte manier van werken.
Goede begeleiding gedurende het aanvraagproces
vriendelijk contact met medewerkers

26. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de begeleiding tijdens het aanvraagproces en het vriendelijke contact met onze medewerkers.

Saanut 5/5 tähteä

De arts was rustig en duidelijk

De arts was rustig en duidelijk. De communicatie verliep helder

25. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u de arts als rustig en duidelijk heeft ervaren en dat de communicatie helder verliep.
Team MKiN

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin