Medisch Keuringsinstituut Nederland Arvostelua 190

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk en beleefde medewerkers, ook aan de informatiebalie. Ondanks mijn te laat zijn werd er soepel geregeld dat mijn 2e afspraak ook doorgang kon hebben.

Saanut 5/5 tähteä

Gisteren keuring gehad voor mijn rijbewijs .In Rotterdam dat zijn niet de leukste gesprekken en wist niet wat me te wachten stond . Maar eenmaal aangekomen op locatie kwam een vriendelijke dokter mij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn ervaring met dit centrum was uitstekend. Het personeel was zeer professioneel en vriendelijk, en ik werd met respect en aandacht behandeld. De arts legde alles duidelijk uit en beantwoordde al mi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onderzoek vond plaats in Regus kantoorpand. Rustige wachtruimte. (Ter zijde, een té ingewikkelde koffieautomaat, niet te bedienen ook niet met een bedieningshandleiding. Koffie niet gratis. Toch... Näytä lisää

1. Kuolinsyyntutkija
  2. Ajoneuvohallintokeskus
  3. Ajokortit

Yrityksen kirjoittama

Met het Medisch KeuringsInstituut Nederland (MKiN) zijn wij dagelijks bezig om mensen zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van de rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat men deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over hun gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van de rijgeschiktheid bij het CBR.

4,8

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Goed georganiseerde en uitgevoerde…

Goed georganiseerde en uitgevoerde keuring

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u de keuring als goed georganiseerd en zorgvuldig uitgevoerd heeft ervaren.

Vlotte afspraak

Vlotte afspraak. Korte wachttijd. Goed te bereiken.
Adequate keuring.

25. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling! Goed om te horen dat u de afspraak vlot kon maken, nauwelijks hoefde te wachten en tevreden bent over de keuring.

Saanut 5/5 tähteä

Arts is zeer deskundig en gaf ook goede…

Arts is zeer deskundig en gaf ook goede raad wat betreft de omgang met diabetes. Stelde de goede vragen. Ook kwa tijdstip mooi op tijd.
Al met al een goede ervaring gehad, volgende keer zeker weer.

25. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u de arts als deskundig heeft ervaren, goede raad kreeg en dat de keuring op tijd verliep. We zijn blij dat u zo’n goede ervaring heeft gehad en dat u de volgende keer weer voor ons kiest.

Alles was duidelijk en goed geregeld

Alles was duidelijk en goed geregeld

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat alles duidelijk en goed geregeld was.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben goed geholpen dankzij mkin en…de neuroloog Dr. Moutrous.

Ik ben goed geholpen dankzij mkin en zeker de arts routmous.
Helaas kon het JBZ mij niet optijd helpen. Door het cbr kon ik bij het instituut MKIN wel terecht bij een neuroloog

Misschien is het fijn dat de huisartsen ook van het instituut MKIN afweten zij hadden hier nog nooit van gehoord.
Vriendelijke groet

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling! Fijn dat u dankzij MKiN en dr. Moudrous goed geholpen bent en dat er snel een oplossing is gevonden. We geven uw compliment graag door. Bedankt ook voor uw tip richting huisartsen, die nemen we mee.

geen opmerkingen

18. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Saanut 5/5 tähteä

Het bezoek verliep in prettige sfeer en…

Het bezoek verliep in prettige sfeer en relaxed.

12. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat uw bezoek in een prettige en ontspannen sfeer is verlopen. Dat is precies de beleving waar we naar streven.
Team MKiN

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin