Hurtig ekspedition med en dejlig personlig besked. Filteret virker meget bedre endt forventet. Nem installation. Vandet føles blødere og der er meget mindre aflejring på vores fliser. Vi bestiller hel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Min veninde har købt og prøvet brusefilteret og kunne derfor anbefale det til mig. Jeg har længe ville have et blødgøringsanlæg, for at undgå kalk mv. i mit vand ved bad. Denne løsning med brusefilter... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alt godt! Hurtig levering, god service. Det var de billigste brusefiltre, jeg kunne finde, og de fungerer perfekt! Mit hår bliver lysere og blødere, og der kommer ikke så mange kalkaflejringer i brus... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hos Mit Rene Vand hjælper vi dig godt i gang med at filtrere dit drikkevand🚰 Vi forhandler vandrensningsanlæg baseret på omvendt osmose, andre typer vandfiltre som eksempelvis bordfiltre med aktivt kul, brusefiltre og alt tilbehør relateret til brug, vedligehold og opsætning af disse. Vi tilbyder personlig vejledning af vores kunder før, under og efter køb for at hjælpe så mange som muligt igang med at rense sit postevand for skadelig kemi and andre uønskede stoffer og elementer.
Thor Langes Allé 56, 2860, Søborg, Tanska
Jeg har for nylig købt et vandfilter, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Installationen var enkel og ligetil, og resultatet er virkelig imponerende.
Alt i alt en fantastisk investering, som jeg er meget glad for!

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
Jeg købte et vandfilter til bruseren. Det blev leveret hurtigt og var let at installere.

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
Hurtig og nem levering. Produktet virker, og jeg oplever mindre kalk i brusevandet. Spændt på at se hvor længe det holder inden filter skal skiftes.

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
Bestilling og levering gik nemt og hurtigt, og jeg er meget glad for det vandfilter jeg fik til min bruser🙂

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
Alt gik super godt, ordren blev pakket samme dag som bestilling. I pakken var der en fin håndskrevet besked. Alt i alt meget tilfreds!

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
Hurtigt modtog jeg filtret og det var nemt, at montere!
Og der lå en personlig hilsen, i kassen.. håndskrevet.
Det er sjældent man får det, med pakker fra en handel på nettet.
Da vi har utroligt hårdt vand i Sønderborg, glæder jeg mig til at se om filtret virker.

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
Jeg er pæn overrasket over vores bruse filter, "Lagoon" - effekten på mit hår efter badet er skønt blødt
Bruseforhænget er også blødere i længere tid.
Snart en måneds brug.
Jeg køber igen, når det behøves.

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
Hurtig levering og godt produkt. Rigtig fornuftig pris sammenlignet med konkurrerende produkter.

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
Fin og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
Amazing customer service, super quick delivery and an amazing affordable product. After having used it for a month I see a massive difference, especially my hair got so much softer and nice. Thank you team :)

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
I'm happy with the shower filters I have bought in an effort to reduce limescale in my shower. They don't remove the limescale, but it is notably reduced as the description said it would be. I feared that the shower experience would be different (temperature/pressure), but the change is minimal.

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
stor forskel efter jeg fik filter på min bruser. Jeg er sikker på at jeg vil handle hos Mit rene vand igen. De holder hvad de lover

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
Vandfilteret blev hurtigt leveret og var let at installere. Det fylder ikke meget og ligner det er en naturlig del af bruseren. Vi venter spændt på om vi kan mærke forskel på kalkophobningen i brusenichen.

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
Jeg har købt et brusefilter fra jer, og det gik nemt og hurtigt, meget god oplevelse med køb og levering. Selve filteret er jeg mindre tilfreds med, den passer ikke godt nok til min vandhane og der løber vand ved siden af, og der er stadigvæk betydelig kalk tilbage i vandet ud fra det jeg kan se på fliserne. Websiden vil jeg anbefale, men selve produktet ikke.

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
Everything perfect! Nice and personalized service. I will definitely return to mitrenevand.dk next time I need test strips

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
Bedste kundeservice. Jeg bestilte 3 vandfiltre til bruseren. God og hurtig betjening. Da jeg modtog og åbnede pakken, blev jeg meget positiv overrasket over en lille håndskrevet personlig hilsen inde i pakken. Det er kundeservice +10. Glæder mig til at handle hos jer igen.

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
Virkelig anvendbar. Kan anbefale til alle der ønsker ordentlig vand.

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
Fint produkt, og service.
Dog lidt spøjst når man køber kalkfilter og sticks til at måle hårdheden. Og derefter får tilsendt en mail med at der ikke vil være en forskel på hårdheden før og efter montering at filteret..

Vastaus yritykseltä Mit Rene Vand ApS
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.