Hurtig ekspedition med en dejlig personlig besked. Filteret virker meget bedre endt forventet. Nem installation. Vandet føles blødere og der er meget mindre aflejring på vores fliser. Vi bestiller hel... Näytä lisää

Min veninde har købt og prøvet brusefilteret og kunne derfor anbefale det til mig. Jeg har længe ville have et blødgøringsanlæg, for at undgå kalk mv. i mit vand ved bad. Denne løsning med brusefilter... Näytä lisää

Jeg har købt et brusefilter fra jer, og det gik nemt og hurtigt, meget god oplevelse med køb og levering. Selve filteret er jeg mindre tilfreds med, den passer ikke godt nok til min vandhane og der lø... Näytä lisää

Alt godt! Hurtig levering, god service. Det var de billigste brusefiltre, jeg kunne finde, og de fungerer perfekt! Mit hår bliver lysere og blødere, og der kommer ikke så mange kalkaflejringer i brus... Näytä lisää

1. Vedenkäsittelylaitos

Hos Mit Rene Vand hjælper vi dig godt i gang med at filtrere dit drikkevand🚰 Vi forhandler vandrensningsanlæg baseret på omvendt osmose, andre typer vandfiltre som eksempelvis bordfiltre med aktivt kul, brusefiltre og alt tilbehør relateret til brug, vedligehold og opsætning af disse. Vi tilbyder personlig vejledning af vores kunder før, under og efter køb for at hjælpe så mange som muligt igang med at rense sit postevand for skadelig kemi and andre uønskede stoffer og elementer.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Hurtig levering

Varerne blev afsendt samme dag, så jeg allerede havde dem dagen efter. Der var desuden også vedlagt en håndskrevet personlig hilsen, hvilket er meget sødt. Alt i alt, en rigtig god handelsoplevelse:)

12. maaliskuuta 2025

Hej Helga
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse med dit købt hos os.
Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.
Mvh
Malene - MitReneVand

Gid oplevelse fra køb til modtagelse og…

Gid oplevelse fra køb til modtagelse og installation :-)

24. helmikuuta 2025

Hej Martin
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse med dit køb hos os og at du er glad for dit brusefilter.
Mit Rene Vand

Hurtig ekspedition og et produkt der…

Hurtig ekspedition og et produkt der levede 100 % op til forventningerne.
Den største anbefaling fra mig ☺️

24. helmikuuta 2025

Hej Dorte
Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at vi og vores filter levede op til dine forventninger.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen.
Mvh
Niklas

Troværdigt firma

Det har været en fornøjelse, at handle med Mit Rene vand, nemt at bestille og hurtig levering med en hyggelig lille håndskrevet besked.
Jeg har handlet med firma et par gange, og syntes det er et meget troværdigt firma, og deres produkter lever op til forventninger.
Kan varmt anbefale Mit Rene Vand.

5. helmikuuta 2025

Hej Lone
Mange tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er meget glade for dine fine ord og din anbefaling af os og vores produkter.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.
Mit Rene Vand

hurtig levering og god info

20. helmikuuta 2025

Hej Hans
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at vi har levet op til dine forventninger.
Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.
Mit Rene Vand

Troværdigt at handle med og så her i DK

Jeg modtog min lille pakke med brusefilter et par dage efter bestillingen og den kom flot pakket i farvet papir og med håndskrevne lille hilsen på kortet. Jeg har før handlet der og vi gøre det igen, når min filter skal skiftes igen👍😊

1. helmikuuta 2025

Hej Zanna-Zeljana
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse med dit køb hos os.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen, når brusefilteret skal skiftes.
Mit Rene Vand

Ingen problemer med bestilling eller…

Ingen problemer med bestilling eller levering, produktet levede op til sin beskrivelse.

10. joulukuuta 2024

Hej Liselotte
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse med dit køb hos os.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Og brusefilteret lever op til forventningerne.

12. joulukuuta 2024

Hej Ilse
Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med både service og produkt.
Kh Aischa - MitReneVand

Godt, som forventet.

Lige til. Gode produkter, nem bestilling og betaling og fragten var fin. Lige i skabet.

11. joulukuuta 2024

Hej Jep
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med service, fragt og produkt.
Kh Aischa - MitReneVand

Hurtig levering og super nem at…

Hurtig levering og super nem at montere.
Dejligt at slippe for alt for meget kalk og urenheder i vandet. Jeg er meget tilfreds.

4. marraskuuta 2024

Hej Rikke

God service,fint produkt.

God service,fint produkt.

1. lokakuuta 2024

Hej Dorte
Bh Malene
Mit Rene Vand

Hurtig levering og købte også strips…

Hurtig levering og købte også strips til at teste hårdhed , vi har det hårdeste vand man kan ha og med filter på bruser bliver det halveret med hårdhed så kan varmt anbefales synes dog at test strimle skulle følge med ved køb af filtre 😊 skulle

3. lokakuuta 2024

Hej Bethina
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse med dit køb hos os og at du er glad for dit brusefilter. Det er en god ide med teststrips sammen med filtrerne.

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med Mit Rene Vand. Har købt et Fontamea omvendt osmose anlæg og vandet smager fantastisk.

25. syyskuuta 2024

Hej Torben
Tusind tak for din anmeldelse af vores forretning og dit omvendt osmose vandrensninganlæg. Vi er glade for at det lever op til forventningerne og at du kan mærke forskellen på vandet.
Rigtig god vandrensningsglæde.
Bh Malene
Mit Rene Vand

Elsker mit filter 🙏🏻 hurtig levering og…

Elsker mit filter 🙏🏻 hurtig levering og til at betale!

1. syyskuuta 2024

Hej Nikita
Mit Rene Vand

Hurtig levering og produktet lever op…

Hurtig levering og produktet lever op til vores forventninger

4. syyskuuta 2024

Hej Henrik
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, du har haft en god oplevelse og er glad for dit produkt.
Mit Rene Vand

God pris og hurtig levering !

24. elokuuta 2024

Hej Birgitte
Mit Rene Vand

Fantastisk kundeservice og produkt!

Jeg bestilte et brusefilter hos mitrenevand, pakken blev desværre efterlyst under leveringen hos GLS. Men mitrenevand var super hurtige hos kundeservice og de sendte mig hurtigt et nyt brusefilter. Deres kundeservice er fantastisk, det samme er deres brusefilter!

14. syyskuuta 2024

Hej Victoria
Mange tak for din anmeldelse og de meget fine ord om vores kundeservice og brusefilter. Vi er glade for at GLS i sidste ende fik begge pakker frem til dig.

Hurtig levering af brusefilter

Hurtig levering af brusefilter. Efter ca. 4 ugers brug af brusefilter, er vores oplevelse, at brusevandet er mindre kalkfyldt. Så det bliver ikke sidste gang, at vi handler hos Mit Rene Vand.

24. elokuuta 2024

Hej Anita

Mega god service

Mega god service! Jeg bestilte et kalkfilter, som jeg desværre ikke kunne få til at virke (måske pga. produktionsfejl), hvorfor jeg kontaktede dem. Samme aften fik jeg et opkald om, at der var et nyt filter på vej til mig. Det virker indtil videre rigtig fint! Kan klart anbefales.

16. elokuuta 2024

Hej Laura
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi går meget op i kundeservice og er glade for at det kan mærkes.