Expérience extrêmement décevante. Depuis plusieurs semaines, j’essaie d’organiser la restitution d’un véhicule que je n’utilise plus. J’ai envoyé plusieurs emails au service support, sans... Näytä lisää
Be careful before signing a contract with mistergreen. Even though the prices of tesla dropped (and I was informed my leasing price would be diminished because of this), my contract became more expens... Näytä lisää
Ik ben zeer tevreden over de sneldheid en klantgerichtheid waar Mistergreen mee werkt. Ik kon altijd bellen met vragen en het hele team was altijd heel transparant over de situatie, hier door kwam i... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij zijn MisterGreen Electric Lease ... ...een innovatieve Nederlandse scale-up met ambitieuze plannen voor een duurzame & elektrische Robo-vloot door heel Europa. ...en wij zijn inmiddels goed op weg. Op dit moment hebben wij al 3.500 Tesla’s in onze Europese vloot en ons korte termijn doel is om eind 2024, 10.000 elektrische auto’s in de lease te hebben. Wij zijn een ambitieuze groep mensen, met de gedeelde waarden: innovatief, betrokken en positief.
Mechelen, Belgia
- +32 380 844 27
- support@mistergreenlease.be
- mistergreenlease.be
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Expérience extrêmement décevante.
Expérience extrêmement décevante.
Depuis plusieurs semaines, j’essaie d’organiser la restitution d’un véhicule que je n’utilise plus. J’ai envoyé plusieurs emails au service support, sans obtenir de réponse claire ni solution concrète. Aucune procédure précise, aucun suivi sérieux.
Entre-temps, la société est en cours de rachat et le client se retrouve coincé entre deux entités qui semblent se renvoyer la responsabilité.
Le plus inacceptable : les factures, elles, continuent d’arriver normalement, alors même que je demande officiellement la restitution du véhicule depuis des semaines.
Je trouve cela commercialement inadmissible et totalement irrespectueux envers le client.
Manque de communication, manque de professionnalisme et absence de prise de responsabilité.
Je déconseille fortement.
Erg slechte ervaring
Erg slechte ervaring. Tijdens het contract meerdere prijsverhogingen gehad en uiteindelijk nog een eindafrekening van enkele duizenden euro's. Verschillende mails gestuurd en geen reactie ontvangen. Onprofessioneel en niet klantvriendelijk.
Non fiable.
Non fiable.
Sinistre total sur mon véhicule, pas de remboursement. Plus de réponses.
Wat kan er nog fout gaan…
Wat kan er nog fout gaan? Verkopen van een contract ging soepel. De levering eerder stroef. Dan een schade die 8 maanden aansleept. Ik heb zelf 8 maanden een vervang wagen moeten huren en nooit een cent terug gezien. Bij het inleveren uiteindelijk 10% duurder dan conculega’s.
Bezint eer ge begint.
Dit bedrijf verhoogt vaak tussentijds…
Dit bedrijf verhoogt vaak tussentijds het leasebedrag. Krijgt borg slecht terug. Misleidende teksten. Hele slechte ervaring.
Uitstekende support van David en Sinan…
Uitstekende support van David en Sinan na mijn mail IVM problemen die ik had bij het Tesla service center in Zaventem en bij de verlenging van het leasecontract. Doe zo verder!
Service bij schadegeval
Een schadegeval aan je wagen is altijd balen en de administratieve rompslomp achteraf kan ik echt wel missen. Mistergreen heeft evenwel een zeer eenvoudige manier om schadegevallen aan te geven en Sinan ontzorgt je achteraf volledig. Wat ik zo aangenaam vind is dat je geen reminders hoeft te sturen, dat er proactief contact met je wordt opgenomen om na te gaan of alles volgens plan verloopt en dat ze heel snel antwoorden (zelfs op zondag). Geen bureaucratie wel een enorme focus op klanttevredenheid.
Goede support en dienstverlening
Heel goede support en dienstverlening van David en Sinan. Bij problemen helpen ze je direct verder en gaan ze de extra mile indien er iets fout loopt.
Wij zijn reeds twee jaar klant bij…
Wij zijn reeds twee jaar klant bij Mistergreen en de services blijft steeds van hetzelfde, zeer hoog, niveau. De medewerkers zijn zeer responsief en nemen steeds de tijd om op alle vragen te antwoorden.
Tres bonne prise en charge de mon suivi…
Tres bonne prise en charge de mon suivi par David et Sinan. Ils ont su me trouver un véhicule de remplacement et arranger tous les papiers nécessaires en moins de temps qu’il n’en faut pour le dire ! Très agréable de voir des personnes aussi impliquées après avoir eu un accident de voiture.
Uitmuntende service van David – Een absolute aanrader! voor MisterGreenlease
Ik wil graag mijn lof uitspreken over MisterGreenlease, en in het bijzonder over David. Vanaf het eerste contact tot aan de afronding was de service niets minder dan perfect. David onderscheidt zich door zijn kennis, geduld en klantgerichte aanpak. Geen vraag was te veel, geen detail werd over het hoofd gezien.
MisterGreenlease is een topbedrijf dat zijn beloftes waarmaakt. Als je op zoek bent naar betrouwbaarheid, transparantie en een vlekkeloze ervaring, dan raad ik MisterGreenlease – en vooral David – van harte aan.
Bedankt voor de uitstekende service!
— Tevreden klant
Super goede service dankzij Sinan en…
Super goede service dankzij Sinan en David!
Après mon sinistre
Après mon sinistre, David et Sinan ont pris mon dossier en main, Ils m'ont directement rassuré et ont été très professionnels. Me voilà avec une nouvelle Tesla model 3 . Merci à eux pour leur professionnalisme
Nous recommandons cette société.
Nous recommandons cette société.
Ils ont toujours été très réactif, accessible et de très bon contact.
Tesla Model S Leasing Experience
I started the contract five years ago. At that time, it was the only company accepting my leasing request. They were professional and exhaustive in their requests. I was so excited to drive a Tesla Model S Ludicrous. During the last five years, they have solved all my problems without spending too much energy. Recently, I had wheel issues abroad in Belgium. I paid in advance, and the moment the documentation was completed, I received the refund as expected. During the last year, David and Sinan followed up and solved my two issues, as expected by loyal customers like me. I felt supported and understood, giving me the calm a customer needs from a serious follow-up. Of course, if I start another leasing contract, I will trust Mistergreen beyond doubt.
Bedankt David en Sinan van MisterGreen België
Bedankt David en Sinan van Team MisterGreen België voor jullie klantgerichte service en opvolging bij de overdracht van één van onze lease contracten.
ajustement loyer
Deuxième augmentation du loyer en deux ans sans aucune communication de la part de cette société peu recommandable , impossible de les joindre par téléphone , courriel envoyé il y a quasiment un mois ...sans réponse jusqu’à présent.
Quand on sait que les voitures électriques ne demandent quasiment pas d'entretien et que je suis assuré hors contrat ces augmentations sont difficilement compréhensibles...
A fuir
Très difficile à joindre et même impossible de les avoir en Français depuis 2 semaines.
Il ont résilié mon contrat sans mon accord (par erreur je suppose) et m'ont envoyé une facture de 15.000 € pour cette résiliation.
Aucune communication entre les services
A fuir...
Fast and efficient
Fast and efficient, there where other leasing companies were lackluster, slow and flat.out unreachable, the guys at MisterGreen Lease went the extra mile for me and pushed to expedite my delivery.
It's great to collaborate with a company that cares about their service!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.