Duidelijke site, per categorie ingedeeld en makkelijk om te bestellen! Mooie kleuren. Makkelijk te bestellen en als club member spaar je punten. Keurig verpakt en snel in huis. Ik bestel graag bij mi... Näytä lisää

Ik heb nu al meer dan een jaar een aantal producten van Miss Jules. Na enorm veel gedoe met Pink Gellac-producten, besloot ik naar een Miss Jules lamp en lakjes over te stappen. Ik bestel nu om de z... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heel fijne BIAB materialen die bij mij wel 17 dagen mooie nagels geven zonder afbreken ondanks dat ik op school werk en in de tuin bezig ben en kampeer. Goede glans met de diamond topcoat! Vlotte ver... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Primer, base coat en diamond top coat aangekocht samen met een driedelig biab-setje. Wegens heel erge allergische reactie na bijna 2 jaar gebruik op een andere set (voor 1 keer gecombineerd met ee... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Miss Jules
Yrityksen kirjoittama
Alle producten van Miss Jules zijn HEMA-vrij, TPO-vrij en vegan. Elke formule is ontwikkeld voor thuisgebruik: makkelijk aan te brengen, ook als je nog nooit met gel hebt gewerkt.
Ik help je graag op weg met duidelijke uitleg, stap-voor-stap video's en eerlijk advies. Twijfel je welk product bij je past? Stuur me een berichtje, ik denk met je mee.
Liever eerst in de winkel kijken? Miss Jules is ook verkrijgbaar bij een groeiend aantal DA drogisterijen en MOOI parfumeriezaken in Nederland, inmiddels op meer dan 50 verkooppunten.
Miss Jules is meer dan een nagelmerk. Het merk is vernoemd naar mijn zoon Julian, die een zeldzame genetische afwijking heeft (KCNB1). De opbrengst helpt om hem de zorg en therapie te geven die hij nodig heeft. Met elke bestelling draag je daar een beetje aan bij.
Van een compleet starterspakket gelnagels tot losse gellakkleuren: je bestelt alles eenvoudig op missjules.com. Zo doe je thuis je eigen manicure, wanneer het jou uitkomt.
Waar Miss Jules voor staat
Yrityksen kirjoittama
- Veilig voor je nagels en je huid
- Alle producten zijn HEMA-vrij, TPO-vrij en vegan. Zo geniet je zorgeloos van gelnagels, ook met een gevoelige huid.
- Eerlijk advies, geen verkooppraatjes
- Twijfel je over een kleur of product? Stuur me een berichtje. Ik denk met je mee en adviseer alleen wat echt bij je past.
- Met elke bestelling steun je Julian
- Miss Jules is vernoemd naar mijn zoon Julian, die een zeldzame genetische afwijking heeft (KCNB1). De opbrengst helpt hem aan de zorg en therapie die hij nodig heeft.
Onze verzendbelofte
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Jaap ter Haarstraat 37, 1321 LB, Almere, Hollanti
- info@missjules.nl
- missjules.com
Zelf thuis salonwaardige nagels?
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Super
Super! Heel snel verzonden en ontvangen. De lakjes zijn ook top 😃Heel blij mee

Super tevreden
Direct reactie op vragen snelle levering en leuke kerstattentie
Fijne spullen om mee te werken

Vastaus yritykseltä Miss Jules
Goede producten en top klantenservice
De producten zijn superfijn om mee te werken! Verder was er wat misgegaan met mn bestelling, maar hier werd heel gastvrij en klantvriendelijk mee omgegaan en het is binnen 2 dagen opgelost! Dankjewel nog daarvoor Samantha <3

Geweldige gellak
Ik heb bij dit bedrijf een starterskit voor gelnagels besteld. De gellak blijft lang zitten en ziet er na een week nog steeds fantastisch uit. Voor deze prijs is het het geld zeker waard. Ook zijn de instructievideo's die je op de website van Miss Jules kunt vinden erg handig voor beginners. Absoluut een aanrader.

Makkelijk contact via WhatsApp
Prettige hulp via WhatsApp gekregen om een goede keuze te kunnen maken. Werd aangegeven dat het even kon duren voor er een reactie zou komen, maar mijn vraag was binnen 10 minuten al beantwoord. Veel keuze in verschillende materialen. Zijn goede producten voor een leuke prijs. Ook alles snel binnen.

Leuke kerstactie!
Snel binnen en leuke betaalbare spullen. En wat een leuke kerstactie was dit!

De levering was snel
De levering was snel, netjes ingepakt, ziet er lief uit.
Producten doen wat het beloofd, is heel fijn om mee te werken. Reislamp is super handig en echt fijn!
Ben heel blij met Miss Jules.

Vastaus yritykseltä Miss Jules
Er was iets mis gegaan met het versturen van de code, toen ik mijn pakketje kon ophalen bij een pakketpunt.
Ik heb een appje gestuurd en ze heeft het zo snel mogelijk opgelost.
Nogmaals bedankt voor de moeite 😊

Snel beantwoorden van vragen
Snel beantwoorden van vragen, duidelijke antwoorden.

GEWOON GOED!
Mega snelle levering, goede communicatie en top producten. Ik blijf een terugkerende klant!

Vastaus yritykseltä Miss Jules
Snelle verzending en goed bereikbaar
Snelle verzending en goed bereikbaar; bij vragen via de app,binnen enkele uren een duidelijk en heel klantvriendelijk antwoord.De biab en gellak is van goede kwaliteit.

Aanrader!
Goede, eerlijke producten. Ik gebruik al jaren de BIAB lijn en nog steeds erg tevreden. De levering is vlot en je steunt ook nog eens een goed doel. Als ze nog een ambassadeur nodig hebben heeft ze aan mij een goede ;)

Vastaus yritykseltä Miss Jules
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.