Det var på alle måder en fin oplevelse...alle de smukke ting var placeret på hylder og derved fint og overskueligt.. Fx var der ved området med børnetøj stillet en hvid reol op, således at der var... Näytä lisää

Online butikken virkede fint og jeg fik god information hele vejen både om varerne og hvordan jeg kunne få fat i dem. Jeg ville gerne selv hente tingene og samtidig se butikken og blev så særdeles g... Näytä lisää

En meget venlig og imødekommen service i hele samtalen. Klar og præcis information som var anvendelig. Hurtig ekspedition, kun 3 dage og så var pakken klar nær min bopæl. Stor tilfredshed . Birte.... Näytä lisää

Jeg bestilte 3 vare, den ene var røget til anden side, men snart fik jeg et personligt opkald, om jeg ønskede resten af min bestilling. Selvfølgelig. Meget personligt og til fuld rtilfredsstillelse. V... Näytä lisää

1. Käytettyjen tavaroiden myymälä
  2. Lajittelukeskus
  3. Kirpputorit
  4. Second hand -vaatemyymälä
  5. Second hand -huonekalumyymälä

Velkommen til Mission Afrika Genbrug! ♻️ Vi er en dansk genbrugsorganisation med en webshop og 54 fysiske butikker fordelt over hele landet, hvor vi hver dag arbejder for at gøre genbrug både sjovt, tilgængeligt og meningsfuldt. Hos os finder du et stort udvalg af varer til hjemmet, garderoben og fritiden – alt fra tøj, sko og accessories til møbler, bøger, vinyl og boligtilbehør. 🪑 Vores mål er at kombinere bæredygtighed med social ansvarlighed. Hvert køb støtter velgørende arbejde i Afrika, så du kan handle med god samvittighed og samtidig gøre en forskel for andre. Vi sætter en ære i at finde varer af høj kvalitet, som stadig har mange gode år foran sig, og vi tror på, at genbrug kan give glæde og inspiration – både når du handler hos os online og besøger vores butikker. 🏬 Vi lægger stor vægt på venlig service, hurtig levering og et personligt præg i alt, hvad vi gør. Mange af vores butikker drives med hjælp fra engagerede frivillige, som bidrager til den hyggelige og inspirerende stemning, man møder, når man besøger os. 🥰 Hos Mission Afrika Genbrug håber vi, at alle vores kunder får en positiv oplevelse – uanset om man handler på webshoppen eller tager på opdagelse i en af vores butikker. Vi tager altid imod feedback og bruger det til at blive endnu bedre, så vi kan fortsætte med at skabe værdi for både mennesker og miljø. ❤️

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Lille skår i vasen

Lille skår i vasen - meget fint emballeret så formentlig allerede skåret ved afsendelse- jeg har overset bemærkning om dette, fint svar fra afsender efter anmeldelse

21. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Mission Afrika Genbrug webshop

Hej, Du er altid velkommen til at skrive til os, så finder vi en løsning. Eventuelt blot en returnering.

I produktets beskrivelse står der i dette tilfælde: "Obs. Vasen har et lille afslag i toppen og en luftboble i glasset nederst (se billeder). Prisen er sat herefter.".

Men send rigtig gerne foto til webshop@missionafrikagenbrug.dk så kan vi tjekke op på det. Uanset er der som nævnt altid returret på 14 dage.

Vi er kede af at produktet ikke levede op til din forventning. Det er altid ærgerligt.

Vh Jonathan.

Ønsker ikke at få en kompensation. Tak for svaretHurtig service med at få bogen

Hurtig service med at få bogen. Desværre levede bogen ikke op til beskrivelsen...en brugt bog med blyantsstreger som beskrivelsen lød på. Der var også overstregninger og kommentarer med kuglepen. Hvis jeg havde vidst det havde jeg ikke købt bogen...ville hellere betale godt 100 kr mere for en ny bog
Men jeg vil fortsat handle hos jer

12. maaliskuuta 2026

Hej Inger,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om den hurtige service.

Vi er kede af, at bogens stand ikke levede op til beskrivelsen – det beklager vi. Det er vigtigt for os, at vores beskrivelser er retvisende, især når det gælder brugte varer.

Du er meget velkommen til at sende et par billeder til os, så finder vi en løsning sammen.

Bogen er prissat lavere end nypris netop fordi den er brugt, men det ændrer selvfølgelig ikke på, at standen skal være beskrevet korrekt.

Tak fordi du stadig har lyst til at handle hos os – det sætter vi stor pris på.

Vh Mission Afrika Genbrug

Glad for mine varer og det arbejde i…

Glad for mine varer og det arbejde i gør. Og at det er pakket forsvarligt. Men synes dog ikke at det er iorden at pakke 3 varer; 4 kagetallerkner, et sæt sukker skål/fløde samt større tallerken i en kasse der har en højde på 55....jeg var jo nær aldrig kommet hjem

5. maaliskuuta 2026

Hej Annette

Tusind tak for din anmeldelse – og for de pæne ord om både varerne og vores arbejde, det betyder virkelig meget for os 🙏

Og tak fordi du gør os opmærksom på emballagen. Vi kan godt se, hvad du mener – nogle gange vælger vi en større kasse for at sikre, at der er god plads til beskyttende fyld omkring skrøbelige varer, så de når sikkert frem. Men det skal selvfølgelig også være praktisk at håndtere, når pakken skal hjem.

Vi tager din feedback med videre, så vi kan blive endnu bedre til at balancere sikker emballering med en mere håndterbar størrelse.

Tak fordi du handler hos os – og fordi du tager dig tid til at skrive 🙌

Bedste hilsner
Mission Afrika Genbrug