Hei, paketista puuttui useita osia, mutta siitä huolimatta asiakaspalvelusta tuli sähköposti, että paketti sisältää kaikki osat. On todella outoa, että näin vain todetaan vaikka pikkumieskin huomasi... Näytä lisää
Arvostelun yhteenveto
Luotu tekoälyllä viimeaikaisten arvostelujen perusteella
Useimmin mainitut
Tämän yhteenvedon taustalla olevat arvostelut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Opetuslelut kaikenikäisille. Kestävät, opettavaiset ja 100% turvalliset opetuslelut. Ilmainen toimitus yli 25€ tilauksille.
Pohjoisesplanadi 11-13, 00170, Helsinki, Suomi
- info@minun-pikkuiseni.fi
- minun-pikkuiseni.fi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 35 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Tilasimme lapselle potan
Tilasimme lapselle potan. Tilauksen "saapumisessa" kesti monta viikkoa. Kun paketti vihdoin "saapui", eli näkyi tilauksen tiedoissa, että paketti on toimitettu, se oli viety väärään osoitteeseen. Tilauksessamme osoite oli aivan oikein laitettu tietoihin.
Laitoin heti viestiä asiasta, useampana päivänä.
Mitään vastausta emme ole saaneet. Ilmeisesti ei kiinnosta, minne asiakkaiden tilaukset päätyvät.
Viimeinen kerta, kun täältä tilaamme enkä suosittele kenellekkään.

Temua kalliiseen hintaan
Varokaa vaa, Toimitus aika oli todella pitkä ja TEMU:sta tilattu temppuauto tuli hintaan 44.95, pahvipakkaus oli aivan rytyssä ei kehdannut eteenpäin edes siinä antaa. Palautus maksaa ulkomaille monta kymppiä joten pelaavat aika varman päälle ettei kukaan palauta kun se menee omasta pussista. Ihan haistkukkanen.

Suuri pettymys
Sivustolla väitettiin tuotteen saapuvan noin viikon sisällä, mutta siihen menikin kolme viikkoa.
Tuote vaikuttaa Temu-laatuiselta kiinakrääsältä ja saapui tallotun näköisessä valmiiksi avatussa paketissa. Annoin kaksi tähteä yhden sijaan, koska tuote edes saapui perille

Vastaus yritykseltä Minun Pikkuiseni
Hyvä kokemus ja tuote on hyvä

Vastaus yritykseltä Minun Pikkuiseni
Älkää missään nimessä ostako täältä…
Älkää missään nimessä ostako täältä mitään. Käytännössä myyvät Temusta tilattua tavaraa ja jatkotoimittaa sen moninkertaisella hinnalla.

Epäluotettava, ikävä kokemus
Tilaukseni sisälsi 3 tuotetta. Kolmen viikon kuluttua (3-5 päivän sijasta)lopulta tuli 2 tuotetta ( palapelit ok) , mutta kolmas puuttui ja ilmoitettiin että tulossa on. Ei kuulunut, tiedusteluihin tuli luultavasti tekoälyn laatimia nonsense vastauksia , mutta tuotetta ei kuulunut. Lopulta tuli ilmoitus että tuote loppu toimittajalta, ei tulekaan. Laskun eräpäivänä odotin vielä puuttuvaa tuotetta, jonka rahallinen arvo oli yli puolet koko summasta, Onneksi käytin Klarnaa ja saatoin keskeyttää perinnän ja Klarnan avulla sain lopulta uuden laskun, jonka maksoin. Erittäin hermoja repivä ja työläs kokemus. Epäluotettava firma.

Sivustolla luki toimitus 1-3 päivää
Sivustolla luki toimitus 1-3 päivää. Se in vale. Kun otin yhteyttä heihin tämän johdosta sieltä puhuttiin puuta heinää kuten muutkin ovat kertoneet. Älkää ikinä tilauksesi täältä mitään. Huijareita.

Hyvä kokemus
Tuote saapui arvioidun ajan puitteissa ja hyvässä kunnossa.

Kiina tavaraa
Samat tuotteen voivat löytyä halvemmalla ruotsista tai muilta yrityksiltä. Juuri tämä yritys tilaa tavarat suoraan Kiinasta ja lajittelee tavaran eteenpäin. Ei luultavasti ole edes Eu standardien vaatimia tavaraa...en ostaisi lapselleni koskaan..

Vastaus yritykseltä Minun Pikkuiseni
Palautusoikeutta ei ole tai…
Palautusoikeutta ei ole tai palauttaminen maksaa noin 30 euroa. Vääränkokoisilla kengillä lapsi ei tee mitään, mutta omaksi tappioksi tämä meni. En tilaa enää koskaan enkä suosittele.

Vastaus yritykseltä Minun Pikkuiseni
Kengät löytyivät myös Temusta!
Olimme tilaamassa tyttärellemme kengät kyseiseltä kaupalta. Kun selvitimme kenkien valmistusmaata, selvisi, että samat kengät olivat myynnissä Temussa. Vaikuttaisi siis siltä, että yritys hankkii ainakin osan tuotteistaan polkuhinnoistaan tunnetusta kiinalaisesta kauppapalvelu Temusta, eivätkä kyseisestä palvelusta hankitut tuotteet mahdollisesti täytä EU:n ja Suomen asettamia turvallisuusvaatimuksia koskien mm. Haitta-aineita. Tuotteita yhtiö sen sijaan myy (ainakin kyseisiä kenkiä) merkkituotteiden hinnoilla kuluttajille. Kysyimme yhtiöltä kyseisistä kengistä, ovatko ne Temusta. Yhtiö kiersi kysymyksen, eikä vastannut kysyttyyn asiaan. Myöskään valmistajaa ja valmistusmaata ei kerrottu. Tulemme varmasti pyytämään Tukesia ja/tai Kkv:ta selvittämään yhtiön toimintatapoja, sillä ne saattavat olla jopa vaarallisia kuluttajille - erityisesti lapsille. Mikäli kyseinen toimintamalli osoittautuu todeksi, niin on se törkeän vastuutonta ja moraalitonta. Jos näin on, niin yhtiö asettaa rahan teon korkeimmaksi päämääräkseen välittämättä tärkeimmistä- pienistä viattomista lapsista. Kehotan vakavasti harkitsemaan ostopäätöstä tehdessänne, että haluatteko tukea kauppaa, joka vaikuttaisi harjoittavan kyseisenlaista epäeettistä toimintaa.
Ps. Havaitsimme myös tänään 30.4.2025, että yhtiöllä on ollut myynnissä pupukenkiä ja samanlaisia myydään Temun verrokissa Shein kauppapaikalla.
Älkää ostako tältä yhtiöltä mitään!!!

Vastaus yritykseltä Minun Pikkuiseni
Palautukset AINA tilaajan omalla kustannuksella!
Tilaamani tuotteista toinen oli kokonaan eri kuin se, mitä tilasin ja toisen paketti oli rikkoutunut matkalla. Palautus olisi pitänyt tehdä omalla kustannuksella ja hinta olisi ollut lähes 30 €!
En suosittele! Jos olisi ollut mahdollista arvioida ilman yhtäkään tähteä, olisi arvosteluni ollut oikea suhteessa kokemukseeni. En enää tilaa heiltä!!!

Tuotteet suoraan Temusta
Tuotteet suoraan Temusta, kunnon kemikaalipommeja.

Temu tuotteita kalliimmalla
Temu tuotteita kalliimmalla. En suosittele!

Lupaukset pettävät täydellisesti
Lupaukset pettävät täydellisesti. Tilaus tulee jostain ulkomailta, ei kolmen työpäivän sisällä, tosin en ymmärtänyt klikata sitä pienen pientä i merkkiä, jossa sitten kerrotaan, että tulee jostain ulkomailta. Ei ollut kotiinkuljetusta, kuten luvattiin. Asikaspalvelu ala-arvoista, kunnes ymmärsin, että sähköposteihin ei vastaaa ihminen vaaan kone. Älkää koskaan erehtykö tilaamaan täältä mitään.
Kiinalainen huijaus
Erehdyin ostamaan yritykseltä tuotteen ja luulin, että verkkokauppa on suomalainen. Tuotteet ovat Kiinasta ja asiakaspalvelu toimii kääntäjän tai tekoälyn avustuksella. Olen tapellut kaupan kanssa palautuksesta 2kuukautta, eikä he ole palauttaneet rahojani. Lupasivat jo palautuksen, mutta mitään ei ole tapahtunut. En voi suositella tätä verkkokauppaa kenellekään, antaisin arvosanaksi 0/5 tähteä, jos pystyisin.
Toimitus kesti luvattoman kauan
Toimitus kesti luvattoman kauan, meni liki kolme viikkoa yli luvatusta päivästä.
Ei saanu lapsi joululahjaansa, synttärilahjaksi sit joskus
Huijauskauppa
Huijauskauppa, he teeskentelevät myyvänsä alkuperäistä tuotemerkkiä Baby Hip Seat™ (Mukava kantotuki - Lantiokantoistuin), MUTTA he myyvät Temun kopiota 45€:lla, joka maksaa Temusta 9€. Alkuperäinen merkki voisi itse asiassa haastaa Minun Pikkuisenin oikeuteen tästä. Kerron heille tästä.
TÖRKEÄ asiakaspalvelu
Tilaus viivästyi ja tiedustelin peruutuksen mahdollisuutta tämän vuoksi. Minulle kerrottiin sähköpostilla peruutuksen olevan mahdollista. Kuitenkin 1,5vrk kuluttua tästä tuli uusi ilmoitus, ettei peruutusta voikaan enää tehdä, sillä tilauksen on tarkoitus lähteä tulevana iltana. Yritin saada asiaan ratkaisua, sillä olin jo ehtinyt tässä välissä tilaamaan vastaavanlaisen tuotteen muualta, asiakaspalvelu oli hyvin törkeää ja asiatonta, evätkä tarjonneet tästä mitään hyvitystä. En suosittele kyseistä nettikauppaa kenellekkään.
Todella huono
Tilaus tuli todella hitaasti. Tuote oli todella huonolaatuinen ja päätin heti että haluan palauttaa tuotteen. Asiakaspalvelu erittäin huonoa. Kysymyksiin ei vastattu ja palauttamisesta tehtiin erittäin vaikeaa. Myöskään palautuskuluista ei kommunikoida selvästi. Olen käynyt yrityksen kanssa 15 sähköpostin viestiketjun, eikä asiaani ole vieläkään vastattu. En suosittele kenellekkään.