Minun Pikkuiseni Arvostelua

245
TrustScore 2.5/5 tähteä

Arvostelun yhteenveto

Luotu tekoälyllä viimeaikaisten arvostelujen perusteella

Arvioitaessa 85 arviota, useimmat arvostelijat olivat tyytymättömiä kokonaisuuteen. Monissa kommenteissa mainittiin pitkät toimitusajat ja toivottiin parempaa tietoa toimitusketjusta. Ihmiset valittivat myös siitä, että tuotteet olivat heikkolaatuisia tai saapuivat rikkinäisissä pakkauksissa, minkä lisäksi palautukseen liittyvät kulut koettiin kohtuuttoman suuriksi. Osa arvostelijoista oli tyytyväisiä saamiinsa tuotteisiin ja nopeaan toimitukseen, joka sujui kaiken kaikkiaan vaivattomasti ilman isompia ongelmia. Nämä kuluttajat mainitsivat, että tilatut tavarat vastasivat täysin heidän odotuksiaan sekä annettuja tuotekuvauksia, ja että koko ostokokemus oli erittäin onnistunut. Osa asiakkaista kertoi myös saaneensa tarvitsemansa tuotteet lopulta perille, vaikka pieniä viivästyksiä olisikin saattanut ilmetä matkan varrella.

Useimmin mainitut

Product

Arvioijat korostavat ristiriitaisia kokemuksia tuotteesta, sillä vaikka jotkut asiakkaat saivat odotuksiaan... Näytä lisää

Quality

Asiakaskokemukset laadusta ovat erittäin vaihtelevia. Osa kuluttajista raportoi positiivisista kokemuksista,... Näytä lisää

Delivery service

Ihmiset raportoivat vaihtelevista ja ristiriitaisista kokemuksista toimituspalvelusta. Monet kuluttajat ovat... Näytä lisää

Order

Arvioijat mainitsevat vaihtelevia kokemuksia tilauksista ja toimitusajoista. Monet kuluttajat kertoivat... Näytä lisää

Return policy

Kuluttajat ilmaisevat suurta turhautumista palautuskäytäntöön, sillä palautuskulut ovat korkeat ja ne jäävät... Näytä lisää

Tämän yhteenvedon taustalla olevat arvostelut

Saanut 2/5 tähteä

1. Tärkein: yritys antaa ymmärtää sivuillaan, että tuottaa laadukasta tavaraa ja että on kotimainen. 2. Tilaamani tuote tuli suoraan Kiinasta. Lapselle lahjaksi tilaamani tuote täysin laaduton. H... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 2/5 tähteä

Sivustolla väitettiin tuotteen saapuvan noin viikon sisällä, mutta siihen menikin kolme viikkoa. Tuote vaikuttaa Temu-laatuiselta kiinakrääsältä ja saapui tallotun näköisessä valmiiksi avatussa pake... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Lasten lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

Opetuslelut kaikenikäisille. Kestävät, opettavaiset ja 100% turvalliset opetuslelut. Ilmainen toimitus yli 25€ tilauksille.

Yhteystiedot

(245)

94 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tavara on varastossa

Tavara on varastossa. Toimitus 2-3päivää. Tämän perusteella tilasin mutta enpä tienny että ei niillä mitään varastoa ole vaan paketti tulee kiinasta ja toimitus ei tosiakaan ole 2-3 päivää. Jos olisin tiennyt olisin tilannut muualta. Taitaa olla että ei kerkiä joulupakettiin. Olisi vaan kertonut että mitään varastoa (ainakaan suomessa) ole vaan tilaukset tulee kiinasta.

22. joulukuuta 2025

Kauniit sivut, huonoa tavaraa

Kauniit sivut, mutta tuotteiden laatu yhtä kuin Temu. Tilatkaa mielummin Temusta. En tilaa Minun Pikkuisesta enää mitään ja minun puolesta tällaiset kaupat saavat lopettaa.

20. joulukuuta 2025

Rihkamaa pitkällä toimitusajalla

Tuotteet toimitettiin vasta kaksi viikkoa tilauksen jälkeen vaikka tuotesivuilla luvattiin 1-3 arkipäivää. Tuotteet tulevat Kiinasta ja ovat aikamoista rihkamalaatia. En suosittele.

14. joulukuuta 2025

Paketista puuttui tavaroita

Hei, paketista puuttui useita osia, mutta siitä huolimatta asiakaspalvelusta tuli sähköposti, että paketti sisältää kaikki osat. On todella outoa, että näin vain todetaan vaikka pikkumieskin huomasi heti että kuski puuttuu. Kannattaa miettiä toisenkin kerran jos aiotte ostaa tällä yritykseltä mitään.

Pettynyt tilaaja

1. joulukuuta 2025

Virhe tilauksen lähettämisessä.

Tilasimme yhden tuotteen, mutta saimme jotain aivan muuta. Mutta myyjä piti ensimmäisen tuotteen lahjana ja lähetti meille juuri sen, mitä tarvitsimme.

20. lokakuuta 2025

Hei Ksenia,

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että tilanne saatiin ratkaistua ja saitte lopulta tarvitsemanne tuotteen. Olemme iloisia, että voimme palvella teitä myös tulevaisuudessa.

Huijausta

Lelut oli pakattu muovipussiin ja lelujen laatikot olivat vaurioituneet kuljetuksessa. Tilauksestani puuttui yksi lelu. Lelut eivät olleet laadukkaita, vaan halpaa kiinatuotetta. Sähköposteihini taitaa vastata tekoäly. Tavaroiden palautus oli kallis Hollantiin, tietysti piti itse maksaa. He eivät ole vieläkään mitätöineet laskuani Klarnalla. Älkää antako hienojen nettisivujen hämätä. Tämä on huijarifirma!

28. marraskuuta 2025

vauvojen tossut

Tilasin vauvojen söpöt tossut, olivat kuvan mukaiset. Yksi piste meni siitä, että tilaus kesti kauan tulla.

28. marraskuuta 2025

Hei Ritta,

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että tossut vastasivat odotuksia. Pahoittelemme, että toimitus kesti kauan. Otathan yhteyttä sähköpostitse, jos haluat, että tarkistamme toimituksen.

Myydään ihan pilipali tuotteita

Myydään ihan pilipali tuotteita, tilasin joulujunat ja ei ole kuin korkeintaan 5€ arvoisia.Mitään vastausta ei ole tullut, kun haluan palauttaa tuotteet, mistä saan seurantakoodin, kun sellainen pitää olla!!Miten palautus onnistuu ilman maksua!!Ikinä en enää tilaa ja älkää menkö tilaamaan muutkaan!!

21. marraskuuta 2025

…Kokemus

Tuotteesta puuttui yksi olenbsinen liitin.Sain sovittua niin,että hintaa alennettiin.Kokemus oli niin myönteinen,että tilaan varmaan jatkossakin.

12. marraskuuta 2025

Hei Päivi,

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että asia saatiin ratkaistua ja että kokemuksesi oli myönteinen. Odotamme innolla seuraavia tilauksiasi.

Saanut 5/5 tähteä

Ihania lahjaideoita

Ihania lahjaideoita. Tilasin lapsenlapselle söpöt tossut joululahjaksi.

3. marraskuuta 2025

Hei Taina,

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että löysit ihania lahjaideoita ja että tossut olivat mieluisia joululahjaksi.

Saanut 1/5 tähteä

Kesti kauan ennen kun tuote saapui eikä…

Kesti kauan ennen kun tuote saapui eikä ole mikä suomalainen yritys. Tuotteen voi heittää suora roskiin. En suosittele kenellekään

28. lokakuuta 2025

Hei Eve,
Kiitos palautteestasi. Ikävää kuulla, että toimitus kesti odotettua pidempään ja ettei tuote vastannut tarpeitasi. Jos haluat, että tarkistamme tilauksesi tai autamme sinua eteenpäin, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Saanut 1/5 tähteä

Tuote ei ollut sellainen kuin kuvissa

Tuote ei ollut sellainen kuin kuvassa. Lisäksi palautus tehty mahdottomaksi.

14. lokakuuta 2025

Hei Virpi,
Kiitos palautteestasi. Ikävää kuulla, että tuote ei vastannut kuvaa ja että palautus koitui hankalaksi. Otaathan meihin yhteyttä sähköpostitse tilaus­tiedoillasi, niin voimme selvittää asian ja auttaa eteenpäin.

Kiinankauppa naamioituna suomalaiseksi…

Kiinankauppa naamioituna suomalaiseksi kaupaksi. Samat lelut myynnissä kuin temussa, hinta vaan moninkertainen. Esim. Lelu, joka maksoi sivulla 35e, löysin täsmälleen saman lelun temusta 7 eurolla. Toimitus kestää pitkään ja asiakaspalvelu vastaa huonosti. En suosittele kenellekkään! Älkää hurahtako näihin

21. lokakuuta 2025

Hei Kerttu,

Kiitos palautteestasi. Pahoittelemme, että kokemuksesi ei ollut odotusten mukainen ja että toimitus kesti liian kauan. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme suoraan tilausnumerosi kanssa, niin voimme tarkistaa tilanteen ja auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin