Hei, paketista puuttui useita osia, mutta siitä huolimatta asiakaspalvelusta tuli sähköposti, että paketti sisältää kaikki osat. On todella outoa, että näin vain todetaan vaikka pikkumieskin huomasi... Näytä lisää
Arvostelun yhteenveto
Luotu tekoälyllä viimeaikaisten arvostelujen perusteella
Useimmin mainitut
Tämän yhteenvedon taustalla olevat arvostelut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Opetuslelut kaikenikäisille. Kestävät, opettavaiset ja 100% turvalliset opetuslelut. Ilmainen toimitus yli 25€ tilauksille.
Pohjoisesplanadi 11-13, 00170, Helsinki, Suomi
- info@minun-pikkuiseni.fi
- minun-pikkuiseni.fi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 35 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Myy Temu/Shein krääsää kalliilla hinnalla
Myy Temusta ja/tai Sheinistä halvalla ostettua kiinakrääsää monta kertaa kalliimmalla hinnalla. Itse tilasin imetyssuojan, jonka saavuttua huomasin että siinä ei ole materiaalimerkintöjä, joten koko tuotteen myynti on laitonta EU-alueella. Tämän jälkeen löysin samoilla kuvilla kyseistä tuotetta myytävän Temussa ja Sheinissä, kuusi kertaa halvemmalla hinnalla. Ilmoitin firmalle että en maksa laittomasta tuotteesta, haluan laskun mitätöinnin ja että mikäli haluavat tuotteensa takaisin he saavat maksaa postituksen (koska ilmaiseksi tuotetta ei olisi pysynyt palauttamaan). Firma ei suostunut maksamaan tuotteen palautusta, vaan ilmiselvillä AI-botin vastauksilla jankkasivat heidän palautuskäytännöistään (eli asiakas maksaa palautuksen). Ennen sitä yrittivät tarjota laskusta 20%, 30% ja viimeisimmäksi 50% vähennystä. Onneksi olin valinnut Klarnan maksutavaksi, joten laitoin heille reklamaation ja he hoitivat puolestani laskun mitätöinnin. Tästä kaupasta en suosittele ostamaan yhtään mitään!

Ala-arvoista toimintaa
Täysin ala-arvoinen palvelu ja luvatut toimitusajat eivät pidä lainkaan. Vihdoin kun tuotteet saapuvat, ei niitä kehtaa antaa eteenpäin lahjoiksi rikkinäisissä tuotepakkauksissa. Tuotteiden toimitusmäärät tuplaantuvat tilauksen hyväksymisen yhteydessä ja maksu ylimääräisistä tuotteista veloitetaan tililtäsi automaattisesti ilman ostajan hyväksymistä. Tuotteiden palautus ja vallankin rahojen takaisin saaminen täysi mahdottomuus. Palautetut tuotteet kun menevät "hyväntekeväisyyteen". En osta täältä enää koskaan mitään. Täyttä huijausta.

Pettynyt ostaja.
1. Tärkein: yritys antaa ymmärtää sivuillaan, että tuottaa laadukasta tavaraa ja että on kotimainen.
2. Tilaamani tuote tuli suoraan Kiinasta. Lapselle lahjaksi tilaamani tuote täysin laaduton. Hinta/ laatusuhde aivan pielessä.
Harmittaa, palauttaisin ehdottomasti, mutta 4 v. syntymäpäivä tänään, niin annettava se nyt on.
3. Ei kannata tilata, kokemus huono.
Ensimmäinen ja samalla viimeinen.

Ihan ok
Ihan ok, mutta toimitus kesti melko pitkään ja tuotteessa oli todell paha haju (tupakka) kuitenkin lapselle tämä tuote.

Välinpitävä yritys
Verkkosivuilla on hyvin tietoa yrityksen periaatteista ja toiminnasta. Yritys antaa sellaisen kuvan, että on intohimoinen hyvien tuotteiden myymiseen.
Maidonlämmitin kesti alle 6 kuukautta
Maidonlämmitin kesti alle 6 kuukautta , aspa vetoaa vaan siihen että 14 päivää valitusaika. En antaisi yhtään tähteä
Nyt tuli uusi viesti Aspasta , vain kaksi kuukautta reklamaatiosta . Selvittävät asiaa , toivottavasti ostajan eduksi

Varrelliset ensi kengät
Tilaamamme kengät olivat juuri sopivat. Sukkavarret olivat hyvän korkuiset ja tarpeeksi kireät, että pikkuisemme ei saa niitä kovin helposti pois jalasta. Ja kengät olivat erittäin tyylikkäät.
Tilaus tuli asianmukaisesti ja vastasi…
Tilaus tuli asianmukaisesti ja vastasi odotuksia
Tuote oli sopiva ja tossut tullut…
Tuote oli sopiva ja tossut tullut käyttöön. Hyvä ostos ja hyvä osto kokemus. Kiitos.
Meille lähetettiin väärä tuote
Meille lähetettiin väärä tuote. Laitoin meiliä että haluan palauttaa väärän tuotteen ja saada rahat takaisin. Asiakaspalvelu vastaa viiveellä ja lähettikin vain uuden tuotteen meille. Tällä ajalla olin omatoimisesti lähettänyt väärän tuotteen takaisin ja maksanut 30€ postikulut. Asiakaspalvelu selkeesti ei ole suomalainen, enkä usko että he myöskään englantia ymmärtävät koska vastaavat vain omiaan ja tuputtaa tavaraa lisää meille vaikka haluttiin ”return & refund”. Palautushyvitystä tai postikulujen hyvitystä ei ole vieläkään kuulunut. En meinaa hakea sitä uutta tuotetta postista koska palautus on mahdoton. Tuote (leikkimatto) ei myöskään ollut millään tasolla laadukas emmekä halua sitä.

VAROITUS!!
VAROITUS!!! ÄLÄ TILAA MITÄÄN!!! Temu/aliexpress tuotteita 2x hinnoilla dropshippinginä!!!

Kotimaiseksi naamioitu Kiina-kauppa
Verkkosivuilla luvataan toimitusajaksi 1-3 päivää. Tosiasiassa tavara tulee Kiinasta 14-25 päivässä. Kaksi tuotetta sisältänyt tilaukseni tuli kahtena toimituksena. Kauppa esiintyy suomalaisena ja lupaa sen muksista toimitusaikaa. Isomman tilauksen kanssa asiakas saattaa joutua itse tekemään tullauksen. Tuotteet on pakattu huonosti suojattuihin pussukoihin ja toinen tilaamistani olikin rikkoutunut. Olen reklamoinut, katsotaan miten käy.

Vastaus yritykseltä Minun Pikkuiseni
Ei ollut paikkaa miinusmerkkiselle…
Ei ollut paikkaa miinusmerkkiselle tähdelle. Itseltäni kuoletettiin luottokortti pankin toimesta koska asiakkaiden huonot kokemukset olivat kiirineet rahalaitosten korviin
Panin toiveen "Pikkuiselle" että lakkaisi lähettämästä mainoksia. Ei näytä menevän perille

Ennakkotilauksella reppu
Ennakkotilauksella reppu, joka levittyy hoitoalustaksi. Postissa kesti melko kauan, mutta löysi perille. :) Repun laatu ihan hyvä, alusta voisi olla tukevampikin, mutta riittää meille.
Tavarat tulee kiinasta… ”laadukas”…
Tavarat tulee kiinasta… ”laadukas” materiaali polyesteriä. Pitkätoimitus ja harhaanjohtava ”kotimainen” nettisivu.
Vastoin kaikkia epäilyksiäni…
Vastoin kaikkia epäilyksiäni arvosteluiden perusteella, olen positiivisesti yllättynyt asiakaspalveluun sekä toimituksen nopeuteen.
Pienen tytön vaatteet
Ihanat, täysin puuvillaiset lapsen vaatteet 🤩
En todellakaan suosittele!!!
Tilaukseni jäi Tulliin ja vasta maksettuani tullimaksun tilaus vapautui toimitettavaksi. Tullimaksusta ei mainita tilauksen yhteydessä, ja yritys kieltäytyy hyvittämästä tullimaksua ja siihen sisältyvää pakollista Postin lisämaksua asiakkaalle! Asiakaspalvelu tapahtuu robotin välityksellä. En todellakaan suosittele tätä yritystä kenellekään.

Samat tuotteet myynnissä Temussa
Samat tuotteet myynnissä Temussa. Yritys taitaa ostaa sieltä ja myydä asiakkaalle voiton kanssa. En suosittele.
Olen todella pettynyt sivustoon
Olen todella pettynyt sivustoon. Tilasin sieltä tuotteita, ja toimitusaika on ilmoitettu 1-3vrk. TOIMITUSAIKA on siis aika jolloin tuotteen pitäisi saapua. Ole. Nyt odottanut kaksi viikkoa, enkä ole vieläkään saanut tuotteita. En suosittele ollenkaan sivustoa