Na een kleine parkeerschade heb ik direct eerlijk gehandeld en samen met de tegenpartij een schadeformulier ingevuld. Omdat de schade minimaal was, heb ik in december – voordat de schade was afgeha... Näytä lisää
One of the worse insurance and customer service I have ever experienced. First you need to wait 15 min before getting in touch with a human. Second, the claim takes months to be resolved or proce... Näytä lisää
Door een ongeval 3,5 maand geleden zijn twee airbags geactiveerd en is de auto total loss geraakt. Ze hebben alleen op de eerste dag via een automatisch e-mailbericht om aanvullende informatie gevraag... Näytä lisää
Glas schade aan de voordeur. Glasbedrijf zou alles regelen met de verzekering maar Mintley was hun onbekend. Nadat ik alles had doorgegeven heeft het glasbedrijf meerdere keren contact proberen... Näytä lisää
De beste tip die je vandaag gaat…
De beste tip die je vandaag gaat krijgen: Heb je een verzekering hier? Zeg 'm op. Overweeg je een verzekering hier? Doe het niet. Wanneer je te maken hebt met schade is het onmogelijk om überhaupt in contact te treden met deze verzekeraar. Ofja, wat is het eigenlijk? Een schade melden kan niet telefonisch. Want ze nemen niet op. Een schade melden kan niet online. Want het 'locatie opgeven scherm' geeft onduidelijke foutmeldingen waardoor je niet door kunt klikken. Een schade melden per email? Ik heb toen maar een email gestuurd naar mintley at vanameyde.com. Voor wie denkt dat daar dan iets mee gedaan wordt? Zéker niet. Wat een puinhoop!
10 jaar schade vrij gereden eerste 3…
10 jaar schade vrij gereden eerste 3 maanden (omdat het goedkoop zou zijn) bij Mintley verzekerd. Toen ineens €80 p mnd plus 3 mnd verschil bijbetalen. Vervolgens krijg ik een aanrijding ( niet mijn schuld) sturen ze mij naar 112 schademeldingen die handelen dit voor hun af. Die sturen via experned weer een ander bedrijf een schade expert, die stuurt zijn rapport naar 112 schade en nu is daar eergisteren een belasting inval gedaan die zijn failliet verklaard door onduidelijke redenen. Dus door mintley worden er malafide bedrijven als 112 schademeldingen ingezet. Maw WEGBLIJVEN
Niet te bereiken klantenservice!!
Niet te bereiken klantenservice!!!
Vreselijk bedrijf, geeft niet thuis bij dringende vragen over schade.
Alleen maar slechte reviews, onderdeel van de Ameyde.com groep, schaam je!!
Mijn schadevrije jaren zomaar naar 0…
Mijn schadevrije jaren zomaar naar 0 gezet door mintley verzekering terwijl het op 13 schadevrije jaren staat en mijn maandpremie van € 30.25 hebben ze ineens verhoogd naar € 80.21 gezet met 0 jaren schadevrije en er word ook niet op gereageerd ?
Daarom geen ster waard ben direct overgestapt en deze mintley verzekering raad ik af voor iedereen wees gewaarschuwd mensen.
En ik lees dat er op deze datum meerdere mensen de dupe er van zijn.
Waardeloos
Schade gekregen. Netjesjes gemeld ... vervolgens als je mailtje stuurt totaal geen reactie ... als je belt wordt er niet opgenomen, wordt je er uit gegooid of de medewerker schuift t af op mail om vervolgens genereert te worden! Zeer slecht bedrijf.
Mintley is zeer klant onvriendelijk
Mintley stuurde een maand later een mail dat mijn schadevrije jaren niet zouden kloppen. Toen kwam ik er achter dat ik zelf mijn oude verzekering had moeten opzeggen en hun (Independer) dat niet deden.Een maandpremie weg gegooid geld! Blijkbaar kan in het Nederlandse systeem een kenteken dubbel verzekerd zijn. Mintley loopt ver achter met controle waardoor ik dus een maand later achter kwam dat ik dubbel ben verzekerd en Mintley niet de schadevrije jaren overneemt met terug werkende kracht. Kortom verzekeringsmafia. Overweegt u een verzekering af te sluiten bij Mintley en dat via Independer. Overweeg een andere vergelijker zou ik zeggen.
Reactie van mintley gekregen.
Eerdere beoordeling geplaatst van 1 ster, kan deze helaas niet aanpassen vandaar een vernieuwde review.
Betreft schade binnen de woning. Schade ingediend, echter bleef reactie in eerste instantie uit. Na meermaals gemaild en gebeld te hebben; 4 maanden na dato reactie gekregen.
Volledige bedrag zonder verdere vragen vergoed. Mintley heeft excuses aangeboden betreffend de verwerkingstijd.
Blij met het eind resultaat, hopelijk zal hun reactietijd bij derde zich versnellen.
Snelle en nette afhandeling van schade…
Snelle en nette afhandeling van schade in huus. Ik herken mij niet in de andere reviews. Top service
Help jezelf, blijf bij Mintley weg!
Wat een waardeloze verzekeraar is dit. Ik heb in twee maanden tijd vier keer contact op moeten nemen over mijn schadevrije jaren, die door Mintley schijnbaar niet kunnen worden gevonden in Roy-data. Mijn premie is daardoor twee keer zo hoog en gezien ik dit niet betaalde totdat Mintley haar werk doet, werd mijn verzekering stopgezet. Het is bespottelijk dat je als verzekerde als wanbetaler wordt neergezet, terwijl de verzekeraar haar werk niet fatsoenlijk doet. Ik schakel juridische hulp in tegen dit bedrijf en sluit per direct een andere verzekering af.
Niet aan beginnen!
3 maanden terug wa beperkt casco afgesloten voor 37 euro per maand. Nu, 3 maanden later, krijg ik een automatische incasso van 140. Ik zou ineens geen schadevrije jaren meer hebben en in de laatste 5 jaar schade gemeld hebben met een motorvoertuig, zo staat in mijn nieuw gewijzigde polisblad waar ik achter kwam door deze incasso. Eens kijken hoe ze dit op gaan lossen. Ook boden zij opstapservice aan bij mijn oude verzekering, welke ook via independer loopt. Die loopt ook al 3 maanden door via automatische incasso. Lekker bezig mintley, opzeggen.nl en independer! Als ik hier niet uitkom met alle partijen zal ik zeker juridische stappen ondernemen.
Update 23 oktober.
Mintley zet voor 5 dagen mijn premie op het afgesproken premie bedrag. De dag na de automatische incasso schroeven ze opnieuw mijn verzekeringspremie omhoog. Ik bel morgen mijn rechtsbijstand verzekering, ik accepteer dit niet langer. Ook zal ik overstappen na elke keer dit gezeur. Ik heb hier geen vertrouwen meer in!
De premie van mijn vorige verzekering is overigens wel terugbetaald door independer.
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk. Al maanden bel ik achter ze aan hoe het staat met de schade en afhandeling van mijn auto en na ieder telefonisch contact krijg ik het antwoord dat het schaderapport nog niet binnen is, zij actie gaan ondernemen om in contact met hun eigen ingeschakelde schade expert te komen en mij diezelfde dag nog gaan terug bellen. Wat een drama zeg! Tot op heden nog altijd niks geregeld, mijn auto staat inmiddels al 7 maanden bij de garage.
Geen reactie
Na weken wachten, nog steeds geen reactie op claim.
Zeer slechte ervaring. Illegale praktijken
In juni een lekkage aan mijn radiator gekregen.
Factuur voor herstelwerkzaamheden ingediend maar tot nog toe geen enkele reactie en of schadevergoeding ontvangen.
Geen contact te krijgen met Mintley te krijgen; enkel via de mail maar daar komt geen enkele reactie op. Zowel Independer als Mintley verwijzen naar elkaar bij vragen.
Onterecht SVJ verlaagd.
Mintley heeft onterecht mijn schade vrije jaren verlaagt van 7 jaren naar -1, zonder dat ik schade heb gereden!
Vervolgens moeten ze steeds een nieuwe "check" doen wat weer eens 2 weken duurt zodat ze genoeg tijd hebben om de nieuwe premie, die inmiddels 200% verhoogd is, van mijn rekening af the schrijven.
En waarom waren de schade vrije jaren zo verlaagd? Niemand weet het, Independer heeft geen toegang tot dit info en met Mintley kun je niet spreken.
Schandalige afhandeling en afschuiven van verantwoordelijkheid
Wat een onterechte en respectloze behandeling bij Mintley. Ik heb schade gemeld aan mijn laminaat doordat er na het schoonmaken van het filter van de wasmachine water is gelekt. Duidelijk verhaal, zou je zeggen.
Maar in plaats van mijn melding serieus te behandelen, wordt er direct gezocht naar een manier om niet uit te keren. Zonder grondige onderbouwing schuiven ze het af op een zogenaamd "onjuiste installatie van de wasmachine". Dit terwijl het probleem aantoonbaar voortkwam uit een lekkage na filterreiniging.
Daarbij duurt het buitengewoon lang voordat er überhaupt actie wordt ondernomen. Contact verloopt traag, ontwijkend en ronduit onbeschoft. Je krijgt het gevoel dat Mintley er alles aan doet om hun eigen portemonnee te beschermen, in plaats van hun klanten fatsoenlijk te helpen.
Ik betaal premie voor zekerheid en service, maar krijg wantrouwen en afschuiven terug. Kies alsjeblieft een andere verzekeraar als je wél serieus genomen wilt worden.
Niet aan beginnen
Deze ‘verzekerings’ maatschappij maakt het wel heel bont. Wijst alle gegronde claims af en beticht de klant vervolgens van fraude. Wij hebben een groot gezin waarin dagelijks spullen sneuvelen. Daar is een verzekering voor maar de communicatie en afhandeling van de claims is ondermaats. Trap er niet in en zoek een fatsoenlijke verzekeringsmaatschappij
Helemaal klaar mee deze ellende.
Sluit er geen verzekering bij af
Sluit er geen verzekering bij af! De klantenservice neemt niet meer op als je een schade hebt! Ik wacht al 4 weken en krijg geen contact.
Niet bereikbaar, gewoon écht slecht
9 weken geleden een schade gemeld, werd eerst zomaar afgekeurd met een reden die helemaal niet klopte en ook niet gechecked is, mailen niet terug, zijn altijd "in gesprek" en hangen zomaar op. Niet bereikbaar, gewoon echt een slecht bedrijf, niks afsluiten hier.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.