MinTandtekniker Aarhus/Skejby Arvostelua 28

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Jeg blev henvist af min tandlæge til Louise da en tand på min protese blev ved med at falde af, Efter en grundig undersøgelse blev det konstateret at de godt kunne reparere den gamle prote... Näytä lisää

Hele forløbet fra at få taget aftryk til helprotese, til muligheden for at vise en helt ny perlerække, forløber i en venlig atmosfære hos et behageligt personale. Louise, fra smilets by, fortæller g... Näytä lisää

Kom og var meget nervøs efter at have fået hele overmunden ud. Mega bange, men det var der ikke grund til, meget meget professionel møde med personale. Alt min skræk forsvandt, da Louise fik sat m... Näytä lisää

Jeg har nu færdigbehandlet og har fået en ny tandprotese med titaniumgane i overmund. Hele forløbet har hele vejen været super professionelt. Jeg kan varmt anbefale Rene' la Cour. Har hele vejen fø... Näytä lisää

1. Hammasproteetikko

MinTandtekniker ejes af Louise Viborg og Rene´ la Cour som begge er autoriserede Kliniske Tandteknikere (behandlere). På laboratoriet arbejder vores uundværlige Tandtekniker Kirstina Froberg Nielsen. MinTandteknikers hovedafdeling ligger i Park Alle´ i hjertet af Aarhus, hvor næsten alle bybusser holder lige udenfor vores hoveddør. Vi har desuden en behandler-afdeling i Skejbycentret, så hvis du ankommer i bil og gerne vil have nem og gratis parkering, så kan du behandles her.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Service i top

Det er altid en god oplevelse at komme på klinikken. Trygt og omsorgsfuldt

10. tammikuuta 2023

Hej Birgitte.
Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på.
Vi er glad for at høre du føler dig tryg i dine behandlinger her på klinikken.
Vi er selv meget glade for at have haft dig som patient igennem mange år.
Mvh. Louise Viborg

Jeg har lige hentet min lille protese…

Jeg har lige hentet min lille protese idag.
Hele forløbet har været så trygt og informationsrig.
Jeg fik en pose med, med en speciel børste, speciel tandpasta og fik al den information jeg havde brug for. Jeg fik også at vide at jeg endelig skulle komme hvis der var det mindste med den.
Servicen er virkelig i top.
Jeg giver dem den største anbefaling!

4. tammikuuta 2023

Hej Joane.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det værdsætter vi virkelig.
Jeg er så glad for at høre du har følt dig tryg i dit behandlingsforløb her på klinikken, og at du har fået de informationer du havde brug for.
Mvh. Louise Viborg

Det var været en rigtig god oplevelse…

Det var været en rigtig god oplevelse tak for jer

1. kesäkuuta 2022

Hej Kurt.
Tusind tak fordi du tog dig til at give os den flotte anmeldelse på Trustpilot. Det værdsætter vi virkelig.
Vi synes også det har været et rigtig fint behandlingsforløb vi har haft med dig. Så selv tak for en god oplevelse.
Rigtig god dag.

Fin service og kvalitet

1. kesäkuuta 2022

Hej Lene
Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du er godt tilfreds - det betyder meget for os.
Ha´ en god dag
Rene´ la Cour

Jeg fik den fineste behandling

Jeg fik den fineste behandling, som jeg har fået gennem alle de mange år jeg er kommet hos Min Tandtekniker

27. toukokuuta 2022

Hej Else
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi har også altid været meget glade for at have dig som patient igennem de mange år.
Ha´ en god dag
Rene´ la Cour

Århus afdelingen

Super service. Fantastisk arbejde. Man føler sig rigtig tryg og godt tilpas. Personalet tager sig god tid til at forklare hvad der skal ske. Kæmpe ros herfra.
Venlig hilsen Betina Andersen

3. huhtikuuta 2022

Yderst anbefalelsesværdig

Min kone blev behandlet af Rene.
Meget professionel og detalje orienteret. Tilmed yderst venlig og serviceminded.
Der er er en behagelig atmosfære i klinikken.

Bedste anbefaling herfra.

20. kesäkuuta 2019