Rart at møde et så professionelt tilgang til opgaven, måske dyrere end lignende men absolut alle pengene værd. Jeg vil absolut anbefale Min Tandteknekker.
Yritys on vastannut
Hele forløbet fra at få taget aftryk til helprotese, til muligheden for at vise en helt ny perlerække, forløber i en venlig atmosfære hos et behageligt personale. Louise, fra smilets by, fortæller g... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super behandling og mega hurtigt protese hele overmunden på en uge Super glad og den passer perfekt fem stjerner her fra 😁😁😁😁😁
Yritys on vastannut
Har været fuld tilfreds med den behandling og venlige væremåde , jeg har modtaget af Rene’ . Derfor min største tilkendegivelse og anbefaling for god og reel behandling .
Yritys on vastannut
MinTandtekniker ejes af Louise Viborg og Rene´ la Cour som begge er autoriserede Kliniske Tandteknikere (behandlere). På laboratoriet arbejder vores uundværlige Tandtekniker Kirstina Froberg Nielsen. MinTandteknikers hovedafdeling ligger i Park Alle´ i hjertet af Aarhus, hvor næsten alle bybusser holder lige udenfor vores hoveddør. Vi har desuden en behandler-afdeling i Skejbycentret, så hvis du ankommer i bil og gerne vil have nem og gratis parkering, så kan du behandles her.
Brotorv 12, 9500, Hobro, Tanska
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Vastaus yritykseltä MinTandtekniker Aarhus/Skejby - Hobro
Derfor min største tilkendegivelse og anbefaling for god og reel behandling .

Vastaus yritykseltä MinTandtekniker Aarhus/Skejby - Hobro
Louise, fra smilets by, fortæller gerne om alle de valgmuligheder der gør enhver protese unik, og hele mit forløb/resultat kan kun beskrives som excellent.
Mvh. Tonny Hald

Vastaus yritykseltä MinTandtekniker Aarhus/Skejby - Hobro
Fik en Mega god behandling.
Rene la Cour har min fulde tillid og har lavet et fint stykke arbejde som jeg er meget tilfreds med.
Kan varmt anbefales