Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra service. Jag gjorde ett fel när jag designade mina pins vilket jag upptäcket strax efter att jag skickat beställningen. Jag skickade ett snabbt mejl och dom åtgärdade detta utan problem.... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Vilken fantastisk service! Vi fick lite problem när vi skulle beställa men löstes kvickt av minPin när vi kontaktade dessa. Jag har inget att klaga på och ifall du som läser överväger att beställa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det började med att jag fick fel i antalet av den produkt jag beställt. Men det var lätt att få tag i en person och saken var fixad. Resterande varor kom endast efter ett par dagar. Mycket nöjd

Yrityksen tiedot

1. Kampanjatuotteiden toimittaja
  2. Lahjatavaraliike
  3. Kampanjatuotemyynti

Yrityksen kirjoittama

På Minpin.nu förvandlar vi dina idéer till badges, pins, flasköppnare, kylskåpsmagneter och namnskyltar med personlig design. Vi har drivits av kreativitet och kvalitet sedan 2004 och är en del av Pixlar & Punkter i Sjuhärad. Hos oss får du produkter som sticker ut – och håller.

4,9

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Bästa!

Bästa! Snabba och bra kvalitet!

17. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Minpin

Tack Pierre! Så kul att du blev nöjd!

Vänligen, Caj på minpin.nu

Saanut 2/5 tähteä

Ej rätt färger!!!

17. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Minpin

Hej Lena-Marie, tråkigt att det blev fel på din färg.
Om du återkommer till oss så kan vi försöka se och förstå vad som gått fel med den blå färgen. Färger kan ju visa sig på olika sätt beroende på vilken skärm man tittar på, vi har utgått från den blå färgen som fanns angiven i editorn då din design skapades.

Med vänlig hälsning

fina

fina, skarpa tryck och bra i storleken. Snabb med.

5. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Minpin

Tack så mycket Wilma för ditt omdöme!

Supernöjd

Supernöjd! :)

1. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Minpin

Supernöjd är ett ord vi gillar att få från våra kunder.
Tackar för stjärnorna!

Saanut 5/5 tähteä

Allt enligt förväntan :-)

25. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Minpin

Tack Anna och så bra att vi levde upp till dina förväntningar.
Stort tack även för det fina betyget.
Varma hälsningar, Caj på minpin.nu

Supernöjda!

19. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Minpin

Tack Sofia för ditt fina omdöme. Härligt att ni är nöjda med våra produkter och service. Vi är glada över att ha er som vår kund!

Vastaus yritykseltä Minpin

Hej Jörgen! Så härligt att läsa, tack för ditt fina omdöme.
Vi är glada att du är nöjd med produkterna och vår service.

Saanut 5/5 tähteä

Har varit en återkommande kund i över…

Har varit en återkommande kund i över 10 år nu, och jag har alltid varit nöjd med slutresultat och frakt m.m. Minpin's knappar är av bra kvalitet och deras program lätt att använda för att göra personliga pins. Absolut värt att prova.

8. huhtikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Minpin

Hej Peter och tack för dina fem stjärnor och ditt fina omdöme.
Härligt att du är nöjd med våra produkter och service.
Vi är glada över att ha dig som kund!

Väldigt bra

Väldigt bra. Snabb leverans, mycket bättre kvalitet än jag förväntade mig på pins. Bara att beställa!

4. huhtikuuta 2022

Hej Oliver!
Tack för din superfina recension och feedback!

Snabbt och smidigt!

2. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Minpin

Det ska vara enkelt och smidigt, med ett fint resultat.
Kul att vi har lyckats med det.
Tack för de 5 stjärnorna!

Så fina pins!

2. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Minpin

Tack för ditt omdöme Lovisa.
Kul att du blev nöjd med din leverans!

tack för fina magneter!

30. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Minpin

Hej Andrea och tack för ditt omdöme!
Vi är glada att ni är nöjda med produkterna och vår service.

Snabbt och snyggt

28. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Minpin

Tack Abdi för att du tog dig tid och gav oss ett omdöme.
Kul att du blev nöjd.
Minpin

Fina pins

Beställde pins. Dem blev väldigt fina, fick dem snabbt

20. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Minpin

Tack Linda, för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin