Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra service. Jag gjorde ett fel när jag designade mina pins vilket jag upptäcket strax efter att jag skickat beställningen. Jag skickade ett snabbt mejl och dom åtgärdade detta utan problem.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har varit en återkommande kund i över 10 år nu, och jag har alltid varit nöjd med slutresultat och frakt m.m. Minpin's knappar är av bra kvalitet och deras program lätt att använda för att göra person... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Det började med att jag fick fel i antalet av den produkt jag beställt. Men det var lätt att få tag i en person och saken var fixad. Resterande varor kom endast efter ett par dagar. Mycket nöjd

Yrityksen tiedot

1. Kampanjatuotteiden toimittaja
  2. Lahjatavaraliike
  3. Kampanjatuotemyynti

Yrityksen kirjoittama

På Minpin.nu förvandlar vi dina idéer till badges, pins, flasköppnare, kylskåpsmagneter och namnskyltar med personlig design. Vi har drivits av kreativitet och kvalitet sedan 2004 och är en del av Pixlar & Punkter i Sjuhärad. Hos oss får du produkter som sticker ut – och håller.

4,9

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

10/10 får Minpin

Vilken fantastisk service! Vi fick lite problem när vi skulle beställa men löstes kvickt av minPin när vi kontaktade dessa. Jag har inget att klaga på och ifall du som läser överväger att beställa från minPin kan jag varmt rekommendera! Kommer definitivt beställa härifrån igen.

Vi beställde ca 200 pins för ett större event där folk skulle delas in på lag och fick dessa sorterade i respektive grupp vid leverans så jag slapp göra det. Mycket rolig överraskning.

Snabb leverans och superb bemötande! Som sagt så kommer jag beställa från minPin igen.

25. lokakuuta 2022

Grymma produkter!

Tack!🥳

27. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Minpin

Tackar för detta fina omdöme. Skönt att vi fick det levererat i tid.
Allt gott!

Enkelt

Enkelt, snyggt och smidigt!

9. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Minpin

Tackar Robin för ditt omdöme och de fem stjärnorna!

Snabba & serviceminded

Snabba, hjälpsamma flexibla när jag gjorde en stor skräddarsydd order. Tusen tack!

13. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Minpin

Bara kul att få hjälpa till.
Tack snälla för det fina omdömet.

Allt gott!

Nöjd

Nöjd igen nöjd

22. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Minpin

Tack Kerstin, så härligt med nöjda kunder. Tackar för ditt omdöme!
Vänligen, Caj på minpin.nu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin