MINKAI Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Yrityksen tiedot

Yrityksen kirjoittama

MINKAI has been closed for good

Erinomainen

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Olkaa varovaisia jos tilaatte tältä…

Olkaa varovaisia jos tilaatte tältä ”yritykseltä” jotain! Tuotetta ei voi lain mukaisella tavalla palauttaa ko. ”yritykselle”. Rahanpalautus on ihan käsittämätön prosessi, jossa saa varautua odottamaan 2 kk omia rahojasi takaisin. Sittenkään rahat eivät palaudu sovitusti ja yrittäjä haukkuu asiakkaan maanrakoon. Haluan varoittaa jokaista tästä yrityksestä! Minulla tallessa kuvakaappauksina yrittäjän viestintä.

Edit. Yrittäjä koettaa vastauksessaan selitellä toimintaansa itselleen suotuisaksi. Minulla löytyy kuvakaappaukset kaikesta käymästämme viestinnästä, joka on yrittäjän puolelta ala-arvoista ja asiakasta alentavaa. Kuten vastauksesta huomaa, yrittäjä koettaa syyttää asiakasta uhkailusta ym, mikä ei pidä paikkaansa. Tottakai jokainen kuluttaja tekee rikosilmoituksen jollei yritys palauta palautetun tuotteen rahoja takaisin asiakkaalle, vaan vetoaa siihen, että rahat ovat loppu! Yrittäjä olisi halunnut maksella palautetun tuotteen loppusumman lopulta asiakkaalle osissa! 2 kuukautta jouduin odottamaan maksamani sekä palauttamani tuotteen rahoja takaisin , ja yrittäjä ei maksanut edes viivästyskorkoa.
Kehoitan jokaista varovaisuuteen tämän yrityksen kanssa, en missään nimessä voi suositella!

Edit. Niinpä niin. Se koira älähtää mihin kalikka kalahtaa. Sinä poistelit viestiketjusta keskusteluja joissa lupasit asioita ja sitten valehtelet ettet ole koskaan sellaista luvannut. Todella ammattimaista.

Kuka yrittäjä sanoo asiakkaalle ettei ole mahdollista palauttaa rahoja kun rahaa ei ole kun on työtön. Ja mielivaltaisesti yksin päättää että palauttaa rahat 2 kuukauden jälkeen joka sekään ei pidä vaan sitten ilmoittaan että odotappa vielä 2 viikkoa, että saan palkan! Jokainen joka miettii tilaamista tältä yritykseltä varmasti osaa ottaa kommentit nyt huomioon. Kerron tässä asiat juuri kuten ne menivät varoittaakseni muita. Kehotan todella harkitsemaan ja lukemaan palautuksen ehdot (jotka eivät siis päteneet).

Mukavaa syksyä sinullekin kaikesta huolimatta!

8. syyskuuta 2025
MINKAI-logo

Vastaus yritykseltä MINKAI

Hei Milla!
Olen alusta alkaen toiminut asiallisesti sinua kohtaan, missään vaiheessa tai kohdassa en ole sinua haukkunut. Olen asiallisesti yrittänyt käydä asiaa läpi, sinun tehdessä uhkailuja minua ja yritystä kohtaan ja tekemällä perättömän rikosilmoituksen. Olet tilauksen tehdessä hyväksynyt ehdot, jotka olet itse katsonut, joten olet ollut täysin tietoinen myös siitä, miten tämä tulee toteutumaan.
Minulla on yksityisenä ihmisenä oikeus pitää puoliani silloin, kun aloitat perättömillä uhkailuilla syyttämisen minua henkilökohtaisella tasolla tekemään. Tekemäsi rikosilmoitus oli aiheeton, jolle ei ollut edes näyttöä! Ja sen olit kohdistanut minuun, etkä yritykseen. Tästä huolimatta, edes yritys ei ollut rikokseen syyllistynyt.
Ystävällisin terveisin, Kaisa / MINKAI

edit. Minä en selittele toimintaani, ymmärrän, että olet pahoittanut mielesi koska asiat eivät sujuneet toivomallasi tavalla.
Samalla tavalla itselläni on kuvakaappaukset tallessa, joissa käy ilmi, että sinä syyllistyt uhkailuun ja kiristämiseen!
Minun ei tarvitse sietää sellaista käytöstä asiakkaalta, vaikka asiakaspalvelussa olen. Tämä nyt vain on fakta.
Sinä et saanut heti välittömästi vastausta viestiisi ja aloitit uhkailut ja teit rikosilmoituksen, joka oli täysin perätön eikä täyttänyt edes rikoksen merkkejä.
Minä puolestani EN OLE syyllistynyt haukkumiseen, josta syyllistät, enkä petokseen.
Oikein ihanaa syksyn jatkoa, kaikesta huolimatta!

edit. En ole poistellut viestejä. Kuvakaappaukset löytyy itseltäkin.
Minä olin alusta alkaen rehellinen palautumisen syystä, kun kyseessä oli yli 400 euron palautus! Olin tuolloin työtön ja pitkään ollut sairauslomalla, rahat oli olemattomat, yrityksellä ei ole varoja.
Nämä kerroin rehellisesti ja tässä vielä julkisesti. Kerroin, että työttömänä sain 900e, josta maksettava vuokran osuus 750e, joten ei olisi ollut mahdollisuutta edes maksaa aiemmin. Ja siitä voitto-osuus oli itselle olematon, joten minun piti saada hankittua extra rahaa muulla tavoin, jotta voisin maksaa sen sinulle. Onnekseni työllistyin ja sain viimein palkkaa, jotta pääsin maksamaan osuuden sinulle. Tämänkin ilmoitin, muttet ollut tyytyväinen, koska palautukseen kului luonnollisesti tämän vuoksi liikaa aikaa, ymmärrän mutta kerroin syyt.

Koskaan aiemmin en ole joutunut palauttamaan näin isoa summaa kerralla, kaikki muut palautukset ovat onnistuneet nopeammin, joissa summat ovat olleet alle 50 euron luokkaa!

Kerroin jälkeen päin tilanneesi vastaavat tuotteet uudestaan, ja teettäneesi niihin nyt ompelijalla osan, jotta saat ripustettua ne. Ihmettelen vain, miksi et voinut näiden verhojen kohdalla toimia niin? Oliko alkuperäinen tarkoituksesi jo lähteä vaikeuttamaan ja mustamaalaan toimintaani alun perinkin?
Tätä ihmettelen todella ja tältä kaikelta olisi voitu välttyä, puolin ja toisin.

Lähtökohtaisesti minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa sinusta, miksi olisi? Olisit toki voinut toimia eri tavoin tämän asian käsittelemisessä ja mielipahalta olisi vältytty. Erityisesti minun ollessa rehellinen alusta alkaen. Ja yhä tässä rehellisesti kertoen.
Pyysin jopa anteeksi, että palautus tulee viivästymään.

Eikö voisi jo antaa asian olla, kun olet saanut jo palautuksen ja jopa extraa! Maksoin sinulle nyt 428 euroa, kun olisi pitänyt palauttaa vain 423 euroa.

Saanut 1/5 tähteä

Yritys itse perui tilauksen koska…

Yritys itse perui tilauksen koska tuotetta ei ollutkaan saatavilla, he eivät ole kuitenkaa saanut usean yhteyden oton jälkeenkään laskutusta peruutettua vaikka asiasta otettu heihin jo useaan otteeseen yhteyttä. En voi suositella, kauhea vaiva vaikka ei itse koko tilausta ole edes saanut. Tilaus on peruttu kesäkuun 23 päivä ja näin 2kk myöhemmin se on edelleen kesken.

14. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
MINKAI-logo

Vastaus yritykseltä MINKAI

Hei, kiitos palautteesta.
Tämä tilanne pääsi ikävästi pitkittymään! Onneksi asia on viimein saatu hoidettua kuntoon.

Näytä arvostelut kaikilla kielillä. (33 arvostelua)

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin