1. Ohjelmistoyritys
  4. Kirjanpitopalvelu
  5. B2B
  6. Kauppakamarit

Yrityksen kirjoittama

Minipak Software levert een boekhoudprogramma Minipak Boekhouding en een factuurprogramma Minipak Factuur. Met deze programma's kunt u snel een eenvoudig zelf uw administratie voeren. Minipak levert kleine programma's met grote mogelijkheden.

4,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Prima boekhoudpakket

Ik was op zoek naar een boekhoudprogramma waarbij ik niet aan maandelijkse kosten gebonden ben en dat toch een goede export van de winst en verliesrekening en balans geeft. Dit pakket voldoet aan al mijn eisen op dat punt en krijgt om die reden vijf sterren. Dat de visuele presentering niet modern is zou voor een boekhouder geen bezwaar moeten zijn, het pakket kan de eisen van deze tijd gewoon aan zolang uitwisselen van facturen via xml bestanden nog steeds niet gebeurt en in vergelijking met online pakketten heb je de kosten er binnen een jaar uit. Ik ben best onder de indruk van de functionaliteit van Minipak Boekhouding. Voor beginners in het boekhouden is het raadzaam om ondersteuning in te kopen al kom je een heel eind met de ingebouwde helpfunctie.

12. heinäkuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

eigenwijs goed, maar wel gedateerd

5 jaar geleden was ik op zoek neer een beter boekhoudprogramma voor mijn bedrijfje. De meeste concurrenten probeerden hun klanten toen al in de cloud te vangen en dat wilde ik beslist niet. Maar gelukkig was daar nog het eigenwijze Minipak.

Wel jammer dat het niet heel heel erg soepel onder Windows draait. Op mijn laptop kan ik het alleen gebruiken als ik terugschakel naar 640x480 resolutie. Scrollen met het muis-wieltje of via touch-pad wordt ook niet ondersteund.

Een heel onderbelichte functie is die van 'document' waarmee je fakturen als .pdf kunt bewaren en met één klik in de boekingsregel op het scherm kunt toveren. Vreemd dat Minipak deze prachtige functie zo onderbelicht laat.

Koppeling met een document scanner is dan ook afwezig, wat toch wel heel gaaf had kunnen werken in combinatie met de reeds aanwezige 'document' functie. Slepen of invoegen met 'cut&paste' is er ook niet bij.

En dan meteen met beeldherkenning automatisch bedrag, btw, factuurnummers/-datum eruit halen en naar een boekingsregel overnemen. Dat zou pas echt veel tijd besparen.

Maar alom ben ik blij dat Minipak er is.

9. kesäkuuta 2023
Minipak Software-logo

Vastaus yritykseltä Minipak Software

Wat fijn dat u een review over ons schrijft.
Om met de juiste resolutie van het beeldscherm te werken dient u een meer recentere versie van ons programma te downloaden www.minipak.nl/programma-aanvragen.

Het is eenvoudig mogelijk het muiswieltje aan te passen Ga via het Windows Startmenu links onderin het venster naar Instellingen en kies de optie Apparaten. In dat venster kiest u Muis en touchpad. Zet de instelling ‘Inhoud van niet actieve vensters omlaag schuiven als ik deze aanwijs’ uit.

We hebben de scan en herken modus nog niet toegepast in ons programma omdat we bij andere pakketten zien dat het zelden foutloos gaat en dat boeken met Minipak Boekhouding sneller gaat, dan scan en herken en daarna alles controleren.

We gaan de functie document wat meer onder het daglicht brengen, nogmaals bedankt voor het meedenken.

Nicole van der Westen

Minipak een uitstekende combi Faktuur en Boekhouding) voor MKB

We gebruiken zowel de boekhouding als de facturering. Prima pakketten en sluiten uitstekend aan op elkaar.
Wel is verstandig een abonnement te nemen op de pakket ondersteuning, zodat er bij onduidelijkheden direct geschakeld kan worden. Wij hebben er al veel profijt van gehad, niet vanwege problemen maar vanwege de aangedragen oplossingen voor ons.

20. marraskuuta 2018

Oplossingsgericht en niet duur

Mijn ervaring met Minipak is dat ze te allen tijde en snel een oplossing bieden. Ik word altijd keurig geholpen.
Of ik krijg direct een antwoord, of ik word heel gauw teruggebeld.
Ik raad al mijn startende klanten Minipak aan.
Het is makkelijk uit te wisselen met elkaar door de administratie te mailen.
En het is niet duur.
Sonneveld Administratie Service

15. marraskuuta 2018

Minipak Klasse 1 programma

Klasse 1 programma, zeer flexibel, zeer snel te boeken, aanpassingen direct uit te voeren, directe ondersteuning door vriendelijke en deskundige medewerkers, alle overzichten en lijsten direct te printen en het programma is niet duur, werk er 10 jaar mee en wil geen ander.

13. marraskuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin