1. Matkapuhelinkauppa
  2. Elektroniikkaliike

Yrityksen kirjoittama

Vi har allt inom hemelektronik, teknik, mobiltelefoner

3,6

2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Ej levererad vara

Försökte köpa en Samsung tv som de hade på lager. När den inte dykt upp efter 2 veckor försökte jag ringa för att höra vad som hänt, men inget svar i telefon. Via chatten fick jag som svar att den skulle komma nästa vecka men det gjorde den inte.
Nu två månader senare så har jag fortfarande ingen tv och återkopplingen har varit katastrofal. Jag har kommit fram via telefon 1 av 15 försök. På chatten svarar de ibland.

Oseriöst företag om du frågar mig.

15. tammikuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Jag köpte en dyson dammsugare och fick…

Jag köpte en dyson dammsugare och fick en Engelsk kontakt. Har försökt nå dem men kommer inte ens till en hemsida. Har gjort en reklamation genom CDON och får uppdatera omdöme efter ärendet är klart.

Hej
På CDON skriver de att ni sänt dammsugaren direkt till mig och att ni också fått reklamation jag skickat genom dem (i ärendet stod det att reklamationen kommit till er) - så fungerar det alltid när man handlar genom CDON. Hoppas på att ni snabbt kan lösa det. Tack för snabbt svar enligt ovan - jag förstår att det kan bli fel, hoppas nu på snabb åtgärd från er.

Hej igen Ben
Jag kontaktade CDON och får svar enligt nedan

Hej Einar,
Tack för att du kontaktat MinElektronik via CDON.
MinElektronik besvarar ditt ärende inom 1-3 vardagar, vi är tacksamma för ditt tålamod!

Hoppas du kan lösa det med CDON

30. kesäkuuta 2023
MinElektronik-logo

Vastaus yritykseltä MinElektronik

Hej igen

Jag gick igenom alla emails men fick verkligen inget av CDON eller inte än iaf men snälla skicka email till info@mfive.se och vi löser detta direkt på måndag 😀

Hej Krister

Hej igen,

När det gäller just denna produkt så skickas den direkt av CDON som du kan ser på produkt sida. Vi levererar de till CDON lager sen lägger de upp dessa till försäljning samt skickar vidare till kunder men som jag skrev innan vi kommer självklart hjälpa dig men tyvärr måste det går via CDON. Du kan också kontakta oss direkt via email och vi kommer hjälpa dig vidare. Jag kan tyvärr inte bifoga underlag här men hjälper dig vidare via email

Jag beklagar besväret som skapades. Tyvärr då den har köpts direkt via CDON är det inte mycket som vi kan göra men du är välkomna att kontakta oss på info@mfive.se och vi hjälper självklart med rätt adapter

Mvh
Ben

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, smidig betalning med Klarna som det alltid är, dessutom var produkten jag köpte billigast på prisjakt. Full pott!

22. toukokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin