Milvino Arvostelua

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

18 dages leveringstid.

18 dages leveringstid.
Hjalp ikke på snorken - fik derimod flere nakke/skulder smerter.
30 dages returret glæder kun ubrugte vare. Igen lang behaldlingstid, jeg citerer:
Vi har registreret din returanmodning hos os. Der er i øjeblikket en behandlingstid på cirka 1–3 uger.

6. elokuuta 2026

Kundeservice helt i top

Kundeservice helt i top. Hurtige og meget venlige og informative svar- for dette de 4 stjerner Leveringstiden er lang og giver stor usikkerhed om hvorvidt der er et firma bag. Det burde I rette op på / informere bedre om så man ved at varen dukker op. 2 stjerner for leveringen. Min mand glad for puden og i dag kom min så …..jeg håber også den er god for mig.

6. elokuuta 2026

Hold jer væk fra Milvino .com 😡

Hold jer væk fra Milvino .com 😡
Jeg havde bestilt en pude som jeg modtager men oprettet en retur d 15/6 da puden ikke lever op til min forventning jeg får oplyst at der kan gå 1 til 2 uger så er returen oprettet.
Jeg har skrevet flere gange hvor jeg lige har fået mail igen at der kan gå 3 til 4 uger endnu.
I dag er det 7 uger siden jeg startede min retur og der er intet sket endnu , så jeg vil opfordrer til ikke at købe på deres hjemmeside da det er et svindelfirma 😡

15. kesäkuuta 2026

Puden er købt med…

Puden er købt med tilbagebetalingsgaranti men den eksisterer ikke - har henvendt mig adskillige gange og får en sludder for en sladder. Det er ikke en seriøs virksomhed……

28. kesäkuuta 2026

Hej,

Vi er kede af, at du har haft denne oplevelse.

Vi vil dog gerne præcisere, at det desværre ikke stemmer overens med det faktiske forløb. Vi har besvaret alle dine henvendelser løbende og tilbudt flere forskellige løsninger. Vores kundeservice har været i dialog med dig gennem hele forløbet.

Vores 30 dages tilfredshedsgaranti gælder naturligvis fortsat, og vi hjælper gerne alle vores kunder med den løsning, der passer bedst til deres situation.

Hvis du fortsat ønsker hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på support@milvino.com. Vi står klar til at hjælpe.

Varen var meget længe om at blive leveret

De hæver pengene med det samme, og jeg troede faktisk, jeg var blevet snydt, da der gik længe inden varen blev leveret. Men den kom. Kvaliteten er nogenlunde.

11. kesäkuuta 2026

Hej,

Tak fordi du delte din oplevelse.

Vi beklager den lange leveringstid. I en kort periode oplevede vi desværre forsinkelser hos vores fragtpartner, hvilket medførte længere leveringstid for nogle ordrer. Denne situation er nu løst.

Vi er glade for at høre, at din pude er kommet frem, og vi sætter pris på din ærlige feedback om produktet. Din mening er vigtig for os og hjælper os med løbende at forbedre både vores produkter og service.

Tak fordi du valgte Milvino.

Fup og fidus

Jeg har bestilt en ergonomisk nakkepude. Pengene er trukket, men varen er stadig ikke modtaget, og der er noget, der lugter langt væk af svindel. Googler man Milvino på nettet, dukker "firmaet" ikke op, så hold jer langt væk fra at købe noget der!

2. toukokuuta 2026

Hej,

Vi er kede af at læse din anmeldelse.

Vi vil gerne understrege, at Milvino er en reel virksomhed, og at alle ordrer bliver afsendt. I en kort periode oplevede vi desværre forsinkelser hos vores fragtpartner, hvilket påvirkede leveringstiden for nogle kunder. Denne situation er nu løst, og de berørte kunder har modtaget deres pakker.

Hvis du endnu ikke har modtaget din ordre, vil vi meget gerne undersøge sagen for dig. Kontakt os venligst med dit ordrenummer på support@milvino.com, så finder vi en løsning hurtigst muligt.

Vi håber, at vi får mulighed for at rette op på din oplevelse.

Svindel og humbug

Har bestilt to ergonomiske nakkepuder. Har aldrig modtaget dem og firmaet skriver ikke tilbage.
Svindel og humbug !!!!!!

13. toukokuuta 2026

Hej,

Vi er kede af at læse din anmeldelse og den oplevelse, du har haft.

Milvino er en seriøs virksomhed, og vi sender alle bestillinger til vores kunder. Hvis du endnu ikke har modtaget din ordre eller ikke har fået svar fra os, vil vi meget gerne undersøge sagen hurtigst muligt.

Kontakt os venligst på support@milvino.com med dit ordrenummer eller den e-mailadresse, der blev brugt ved bestillingen, så finder vi en løsning hurtigst muligt.

Vi håber, at du vil give os mulighed for at løse sagen.