Miljöfiskbilen Arvostelua

1 156
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Utmärkt att kunna köpa ansvarsfullt odlad eller fångad fisk. Jag köpte 2,4 kg landodlad lax och 3 kg vildfångad hälleflundra, inget av detta hittar jag i butiker där jag bor. Ett litet minus för att h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Perfekt lagom många sorter i jul-lådan som både räckt till alla och passade allas smaker. Årets nya sill gick snabbt slut. Roligt med nya smaker på sillen varje år. Dessutom får vi med ett mysigt pas... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beautiful fish, every time. Expensive, but worth it. I'm a big fan of the wild-caught salmon because it has a lot more flavor. I grew up in California, where wild-caught Alaskan salmon was normal. The... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De stora räkorna har blivit ett måste på kräftskivan. Varje år får vi kommentarer om räkornas smak och kvalitet. Köper även annan fisk från Miljöfiskbilen och vi är alltid nöjda.

Yrityksen tiedot

6. Ruokakauppa
  7. Syöttikauppa

Tietoja yrityksestä Miljöfiskbilen

Yrityksen kirjoittama

Din leverantör av vildfångad fisk och skaldjur direkt till din dörr.
Vårt mål på Miljöfiskbilen har alltid varit att leverera den bästa fisken till dig, men också för miljön. Vi försöker alltid leverera fisk från hållbara bestånd och helst från miljöcertifierade producenter.

Vi jobbar kontinuerligt för att leverera den bästa fisken till våra konsumenter på ett enkelt och smidigt sätt.

Vi vet att ni kunder är det viktigaste för oss, och att vi inte finns utan er. Vi är stolta över våra produkter och har därför en av branschens bästa nöjd kundgarantier. Om du inte är nöjd hör av dig till oss.

VILDLAX

(1 156)

211 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Fin kvalitet på fisken och det känns…

Fin kvalitet på fisken och det känns bra att den har blivit fiskad på ett hållbart sätt

21. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack för ditt varma omdöme, Linda! Hållbarhet är något vi verkligen brinner för – vi jobbar hårt för att all vår fisk ska vara fiskad på ett ansvarsfullt och miljövänligt sätt. Kul att det är något du uppmärksammar och uppskattar! Hoppas vi ses igen.

Bra kvalitet på fisken

Bra kvalitet på fisken. Snabbleverans

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack för ditt fina omdöme, Marina! Det är precis vad vi vill höra – bra kvalitet på fisken och snabb leverans. Vi ses gärna igen!

Saanut 5/5 tähteä

Hög kvalitet på produkter.

16. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med kvaliteten på våra produkter – vi lägger stor vikt vid att leverera fisk av högsta klass. Välkommen tillbaka!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans av bra varor

Bra varor som levererades snabbt på utsatt tid! Stort utbud och det framgår väldigt bra vilken typ av fisk det är och var den fångats. Styckfrysta bitar som kan läggas direkt i frysen.

14. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack för ditt fantastiska omdöme, Lena! Vi är så glada att du uppskattade både utbudet, leveransen och informationen om vår fisk. Det är viktigt för oss att du vet var fisken kommer ifrån. Hoppas vi får glädja dig med mer god fisk snart!

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack för ditt omdöme, Marja-Leena! Kul att leveransen kom på utlovad tid – punktlighet är något vi prioriterar högt. Vi hoppas att du också var nöjd med produkterna och att vi får chansen att imponera ännu mer nästa gång!

Härlig fisk och jätteräkor

Härlig fisk och jätteräkor

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack för ditt positiva omdöme, Lennart! Det är så kul att höra att både fisken och jätteräkorna träffade rätt. Vi har massor av goda havsdelikatesser – hoppas du kommer tillbaka för mer!

Saanut 5/5 tähteä

Vi är mycket nöjda med torsken

Vi är mycket nöjda med torsken, fina bitar och bra storlek.

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Vilken glädje att höra, Tanja! Torsk av fin kvalitet med bra bitar och storlek är något vi är stolta över att erbjuda. Vi hoppas ni fortsatt njuter av vårt utbud!

Toppenkvalité på Rödtungan.

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Toppenkvalitet – det är precis vad vi strävar efter! Så roligt att rödtungan var en succé, Kicki. Vi hoppas få glädja dig med fler läckra fiskar snart!

Leverans till dörren

Leverans till dörren, bra varor.

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack för ditt omdöme, Ulf! Det är så kul att höra att leveransen fungerade bra och att du var nöjd med varorna. Vi ses gärna igen!

Saanut 5/5 tähteä

Beställde ”Påsklåda” inför påsken👍😁…

Beställde ”Påsklåda” inför påsken👍😁 Fantastiskt god rökt- och dubbelrökt lax bl a🤩
och 3 supergoda såser till! En smakupplevelse🐥 Mycket nöjd🥰
Lena

2. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Vilket fantastiskt omdöme, Lena! Vi är så glada att vår Påsklåda var en höjdpunkt – rökt och dubbelrökt lax tillsammans med goda såser är verkligen en smakupplevelse utom det vanliga. Tack för ditt fina omdöme och hoppas vi får glädja dig igen snart!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och fantastiskt goda…

Snabb leverans och fantastiskt goda produkter.

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Vad roligt att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Det värmer verkligen att höra att du är nöjd med både leveranshastigheten och produkterna – det är precis det vi jobbar hårt för att leverera varje gång. Hoppas vi ses snart igen!

Lätt att beställa

Lätt att beställa, snabb och exakt leverans från Gordon

23. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Vi blir så glada att höra att det var lätt att beställa och att leveransen från Gordon var snabb och exakt – det är precis det vi strävar efter. Hoppas vi ses snart igen!

Bra produkter

Bra produkter. Snabb leverans

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Vad roligt att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med produkterna och att leveransen gick snabbt – det värmer verkligen! Välkommen åter!

Fantastisk fina råvaror

Fantastisk fina råvaror

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva! Det gläder oss enormt att höra att du tycker råvarorna är fantastiska – vi lägger stor vikt vid kvaliteten på det vi levererar. Hoppas vi ses snart igen!

Alltid fina

Alltid fina, goda varor.
Leverans som bestämt och av trevlig förare.

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Det gläder oss att höra att du alltid är nöjd med varorna och att leveransen kom som bestämt med en trevlig förare – det är precis den upplevelsen vi vill ge. Välkommen åter!

Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra räkor. Snabb leverans.

Tydlig information om era varor och erbjudande.
Snabb leverans på utsatt tid.
Mkt bra räkor, (det var det vi köpte).
MvhMargsreta 🤗👍

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Hoppas vi ses snart igen!

Trogen kund i två år

Trogen kund i två år. Lika nöjd varje beställning. Som att få saluhallens fisk hem till dörren.

6. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Finns inget bättre betyg än återkommande kunder. Vi tackar för att du återkommer och hoppas vi ses snart igen!

Saanut 3/5 tähteä

Fin och god fisk.

Fin och god fisk men en fp saknade märkning.

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Hej, Jag skickar din kommentar vidare till våra produktansvariga.
Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme - hoppas vi ses snart igen!

Färskt och gott

6. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi blir så glada att höra att du är nöjd. Hoppas vi ses snart igen!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin