Yritys on vastannut
Jag var orolig för att rödspättan var för små. Blev väldigt nöjd när jag fick leveransen. Ett tips till er är att inte bara informera om kilo, även hur många enheter. Ett cirka antal vore bra infor... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jullådan var både delikat och prisvärd. Lagom mycket till två mindre familjejulbord, framförallt uppskattades det varmrökta. Jullådan kommer bli ett stående inslag på vårat julbord. Även vid tidi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra bemötande från kontoret, när transporten from Gordon delivery inte fungerade. Man ordnade snabbt en egen transport som kom punktligt dagen efter. Rätt frystemperatur på varorna vid ankomst. Pro... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
ät bättre fisk
Så vad menar vi med det?
Jo, att våra kunder inte bara ska få den bästa fisken med ett löfte om färskhet. Vi vill förutom löftet om kvaliteten också erbjuda fisk som både är hållbart och skonsamt producerad.
Vi tror att den bästa fisken är den du fångar själv men när det inte är ett alternativ finns vi här för att erbjuda dig det näst bästa: fantastiskt frisk, hälsosam sjömat från hållbara bestånd som levereras i perfekta portionsbitar med våran fiskbil hela vägen till din dörr.
Ishavet.nu är sveriges bästa fiskbil på nätet! Vårt målsättning är att ha Sveriges nöjdaste kunder. Detta får vi genom att alltid leverera de bästa produkterna till det bästa priset med ett leende. Vårt jobb är att hitta de bästa kvaliteterna, och godaste sjömaten och saluföra dessa på ett smidigt och bra sätt.
Svergies bästa fiskbil med högsta betyget i hela branschen.

Vårby Allé 53, 14330, Vårby, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Det fungerar alltid bra, perfekt fisk, de håller vad de lovar beträffande tidsleveransen. Trevliga chaufförer.

Vastaus yritykseltä ishavet.nu
Fiskfiléerna har en härlig spänst och fräschör. Känns som den fisk jag drog upp på mina fiskeresor till Lofoten.

Kalix Löjrommen var perfekt 👌
Snabb leverans till dörren

Vastaus yritykseltä ishavet.nu
Jag får en upplelsen att man kan lita på att man ej köper rödlistade produkter. Sedan är produkterna som jag har beställt av mycket god kvalitet.

Vastaus yritykseltä ishavet.nu
Trevliga varor med många alternativ.”Lådor” o styckvaror.Hitintills allt bra,inte hunnit smaka allt…Lite för snabbt att be om omdöme kan tyckas…Hade en fråga som jag mejlade och fick snabbt svar,jättebra!Hade velat ha nån ”första gångs-rabatt”..

Vastaus yritykseltä ishavet.nu
Mycket bra varor och hög kvalitet, praktiskt att få leverans hem till dörren.

Vastaus yritykseltä ishavet.nu
Bra fisk och pålitlig leverans som jag är väldigt nöjd med

Vastaus yritykseltä ishavet.nu
Som alltid bra varor, enkelt att beställa och leverans som fungerar utmärkt.

Vastaus yritykseltä ishavet.nu
Alltid en toppen upplevelse. Fisken god alltid smarrig, leveransen alltid bra och
välkommen.

Vastaus yritykseltä ishavet.nu
Dom produkter jag har beställt har alltid varit toppen i konsistens och smak. Bra leverans till dörren.

Att svara på mail.
Inget fel på fisken.