Miljöfiskbilen Arvostelua

1 156
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Utmärkt att kunna köpa ansvarsfullt odlad eller fångad fisk. Jag köpte 2,4 kg landodlad lax och 3 kg vildfångad hälleflundra, inget av detta hittar jag i butiker där jag bor. Ett litet minus för att h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Perfekt lagom många sorter i jul-lådan som både räckt till alla och passade allas smaker. Årets nya sill gick snabbt slut. Roligt med nya smaker på sillen varje år. Dessutom får vi med ett mysigt pas... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beautiful fish, every time. Expensive, but worth it. I'm a big fan of the wild-caught salmon because it has a lot more flavor. I grew up in California, where wild-caught Alaskan salmon was normal. The... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De stora räkorna har blivit ett måste på kräftskivan. Varje år får vi kommentarer om räkornas smak och kvalitet. Köper även annan fisk från Miljöfiskbilen och vi är alltid nöjda.

1. Päivittäistavaroiden kotiinkuljetuspalvelu
  6. Ruokakauppa
  7. Syöttikauppa

Tietoja yrityksestä Miljöfiskbilen

Yrityksen kirjoittama

Din leverantör av vildfångad fisk och skaldjur direkt till din dörr.
Vårt mål på Miljöfiskbilen har alltid varit att leverera den bästa fisken till dig, men också för miljön. Vi försöker alltid leverera fisk från hållbara bestånd och helst från miljöcertifierade producenter.

Vi jobbar kontinuerligt för att leverera den bästa fisken till våra konsumenter på ett enkelt och smidigt sätt.

Vi vet att ni kunder är det viktigaste för oss, och att vi inte finns utan er. Vi är stolta över våra produkter och har därför en av branschens bästa nöjd kundgarantier. Om du inte är nöjd hör av dig till oss.

VILDLAX

(1 156)

211 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Beställde sjötunga gick inte att äta…

Beställde sjötunga gick inte att äta tyvärr

27. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Hej, och ursäkta vårt sena svar. Självklart ska det inte vara så här, och vi är ledsna att vi inte nått upp till dina förväntningar.

Har du haft möjlighet att prata med vår kundtjänst via telefon eller e-post? Vi vill gärna följa upp din order ordentligt och se till att du får hjälp. Kundnöjdhet är viktigt för oss, och vi vill alltid reda ut när något inte blivit som det ska.

Tack för att du tog dig tid att skriva och berätta.

Saanut 5/5 tähteä

Smidigt att få det hemkört.

Smidigt att få det hemkört.
Uppskattar det verkligen.

24. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Vi blir så glada att höra att du är nöjd. Hoppas vi ses snart igen!

Trevlig leverans

Trevlig leverans, bra produkter!

20. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack för at du tog dig tiden - Vi blir så glada att höra att du är nöjd med leverans och produkter! Hoppas vi ses snart igen!

Saanut 5/5 tähteä

Så god fisk och goda skaldjur

Så god fisk och goda skaldjur, perfekta! Snabb och enkel leverans.

15. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva. Vi blir så glada att höra att du är nöjd med skaldjuren och leveransen. Hoppas vi ses snart igen!

Saanut 5/5 tähteä

Jättefin kvalitet på fisken.

Jättefin kvalitet på fisken.
Kommer att beställa igen.

7. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack! Så kul att höra - finns inget bättre betyg än återvändande kunder. Vi blir så glada att höra att du är nöjd!

Jättebra

Superfin lax och bra leverans!

25. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack! Så kul att höra att du är nöjd med laxen. Hoppas vi ses snart igen.

Bra leverans

10. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Vi blir så glada att höra att du är nöjd med leveransen.

Saanut 5/5 tähteä

Bra varor med bra leverans!

Bra varor med bra leverans!
Mikke Berndt

Snabbt och hemkörd

Snabbt och hemkörd

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack! Så kul att höra att du är nöjd! Vi hoppas att vi ses snart igen.

Fisk i rätt tid

Håller lev.tiderna, oftas. Bra produkter. Bra förfackningar.

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack! Så kul att höra att du är nöjd. Hoppas vi ses snart igen

Saanut 1/5 tähteä

Den 5/9 köpte jag torskrygg av er för…

Den 5/9 köpte jag torskrygg av er för 1490 kronor. Igår tog jag fram åtta bitar till en familjemiddag, när de hade tinat visade det sig att det var (som jag tyckte) mest vatten i förpackningarna! De små torskbitarna var som disktrasor, absolut inte ok!!
Tyvärr aldrig mera köp från er.
Margareta Johansson
Nynäsvägen 216
13738 Västerhaninge

5. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Hej, Tack för att du tog dig tiden att skriva. Vi var verkligen ledsna över att höra att torsken du fick inte motsvarade dina förväntningar. Det du beskriver ligger långt ifrån den standard vi alltid vill hålla.

Jag vet att mina kollegor redan har varit i kontakt med dig om detta och skickar ut en ny påse till dig. Vi hoppas verkligen att den ska motsvara den kvalitet du ska kunna förvänta dig av oss. Om det mot förmodan inte skulle vara fallet, tveka inte att höra av dig igen – vi vill självklart att du ska känna dig helt nöjd.

Tack för att du tog dig tid att höra av dig, din feedback hjälper oss att bli bättre.

Mycket nöjd

Mycket nöjd
Utmärkta varor varje gång
Snabb och enkel leverans

4. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack för att du tog idg tiden att skriva ett omdöme. Vi blir så glada att höra att du är nöjd. Hoppas vi hörs snart igen.

Lätt att beställa

Lätt att beställa, och jättebra leverans. Kommer att beställa mer i fortsättningen.

1. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Miljöfiskbilen

Tack! Så kul att höra att du är nöjd. Hoppas vi ses snart igen!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin