Banner for Militaria.pl

Militaria.pl Arvostelua 4 318

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

W sklepie internetowym Militaria.pl produkty są opisane dość dokładnie. Są dostępne także aktykuły i/lub filmy na temat produktów, więc zakup można dobrze przemyśleć. Ponado do produktu są sugerowane... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kolejny bezproblemowy zakup w sklepie militaria.pl. Przesyłka w zadeklarowanym czasie, czyli na drugi dzień. Bezpieczne opakowanie. Rozmiarówka prawidłowa, bo pomocne w doborze są tabele od producent... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zamówienie wysłane niezwłocznie. Model namiotu dostępny był tylko na Militariach. Sam namiot też już przetestowany w boju - wygodne rozkładanie z tropikiem, który można postawić najpierw (co może być... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Serdeczne podziękowania dla Team punktu Łódź Manufaktura. To są pasjonaci którzy rozumieją potrzeby klienta i dokładają wszelkich starań by dostał to co potrzebuje, oraz pomogą w doradzeniu w szpeju.... Näytä lisää

4,8

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Super sklep

Super sklep. Super okulary. Polecam kazdemu

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za opinię. Dokładamy starań, aby zakupy przebiegały sprawnie i bezproblemowo.

Saanut 1/5 tähteä

ZAMÓWIENIE ZA 4,5 TYŚ

PRODUKT ZE ZWROTU, USZKODZONY KARTON (DZIURA WIELKOŚCI PIĘŚCI )

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za opinię i przepraszamy za zaistniałą sytuację. Jeśli produkt nie spełnia oczekiwań lub budzi zastrzeżenia co do stanu, prosimy o złożenie zwrotu lub reklamacji za pośrednictwem naszego systemu: https://rma.militaria.pl/

Po zgłoszeniu sprawy będziemy mogli ją zweryfikować i zaproponować odpowiednie rozwiązanie.

Błyskawiczna dostawa

Błyskawiczna dostawa, towar świetnej jakości i normalne rozmiary (a nie jak na małego chudzielca). Polecam

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za wystawienie oceny oraz podzielenie się swoją opinią!
Cieszymy się, że zakupy spełniły Twoje oczekiwania — zarówno pod względem obsługi, jak i realizacji zamówienia. Zapraszamy ponownie i mamy nadzieję, że kolejne doświadczenia będą równie pozytywne!

Okulary balistyczne

Zamówienie przyszło szybko i bez uszkodzeń, produkty dobrej jakości.

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za wysoką ocenę oraz pozytywną opinię. To dla nas ważne, że cały proces realizacji zamówienia został przez Ciebie dobrze oceniony. Zapraszamy ponownie przy kolejnych zakupach.

Wszystko ok

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię i najwyższą ocenę. Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami.

Saanut 5/5 tähteä

Jest zadowolony z niemal wszystkich…

Jest zadowolony z niemal wszystkich zakupów , szybko dostarczone ,ceny przyzwoite i oby tak dalej

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za pozostawienie opinii i najwyższą ocenę. To dla nas ważne, że mogliśmy sprostać oczekiwaniom i zapewnić pozytywne doświadczenie zakupowe na każdym etapie.

Sprawne działanie

Szybko, sprawnie. Dobra oferta. Termin dostawy zgodny z info. przy zamówieniu. Polecam.

Saanut 5/5 tähteä

Szybka dostawa i niestety szybki zwrot…

Szybka dostawa i niestety szybki zwrot w sklepie stacjonarnym (z mojej winy, nie zmierzyłem obwodu głowy, ale zamówię większy rozmiar kapelusza).

pozdrawiam

Różnorodność produktów

Różnorodność produktów, bardzo szybka wysyłka.

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek. Cieszymy się, że cały proces zakupu został dobrze oceniony.

Super

Bardzo polecam…

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za zaufanie i podzielenie się opinią. Staramy się, aby każdy etap zamówienia był na wysokim poziomie.

ok szybko sprawnie

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że cały proces zamówienia przebiegł bezproblemowo i został pozytywnie odebrany.

Wszystko ok!

Szybka dostawa! Wszystko porządnie spakowane. Jedzenia jeszcze nie próbowałam, ale słyszałam, że smaczne!

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za zaufanie oraz wysoką ocenę. Staramy się, aby każdy etap zamówienia był realizowany sprawnie i na dobrym poziomie.

KUPIŁEM NA PREZENT

Super

Szybka dostawa

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię i wysoką ocenę. Cieszymy się, że zakupy przebiegły sprawnie, a całość doświadczenia spełniła Twoje oczekiwania.

Na najwyższym poziomie

Wraz z mężem, już po raz kolejny robimy zakupy w tym sklepie. Taktyczne produkty na najwyższym poziomie, profesjonalny a do tego przemiły dział obsługi klienta oraz sprawie działająca cała logistyka magazynowa. Super!

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za wystawienie oceny oraz podzielenie się swoją opinią!

Jak zawsze Pełna profeska

Jak zawsze Pełna profeska. Aż się chce wracać.

Szybka obsługa i doatawa

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo rzetelne podejście do klienta

Bardzo rzetelne podejście do klienta, duży wybór asortymentu i mega szybka dostawa

Kontakt

Kontakt, jak i dostarczanie towarów, przebiega zawsze rzetelnie i szybko .

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin