Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Wszystko szybko, sprawnie i konkretnie. Pełny profesjonalizm, doradztwo i przemiła obsługa. Rozwiązywanie spraw na bieżąco , szybkie zwroty i nadania. Współpraca z tą firmą to czysta przyjemność
Bardzo serdecznie polecam zakupy w sklepie Ace warsaw, mega jakość ciuchów, bardzo dobry kontakt z właścicielem sklepu, który bardzo szybko rozwiązuje problem jeśli się na niego napotka, doradzi. Wy... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie. Bardzo szybka i trafna pomoc w doborze rozmiaru, dzięki czemu zakupy przebiegły bez najmniejszego problemu. Wysyłka ekspresowa, a towar w 100% zgodny z op... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
ACE-WARSAW to miejsce, gdzie zajawka na modę spotyka się z doświadczeniem i konkretnym podejściem do jakości. Od samego początku działamy tak, żeby sprowadzać do Polski najciekawsze, limitowane i naprawdę pożądane modele — rzeczy, które ciężko znaleźć na zwykłym rynku. Z czasem coraz bardziej skracaliśmy dystans między tym, co dzieje się w świecie mody, a tym, co możesz dostać u nas. Budowaliśmy swoją markę na szczerości, pasji i konsekwencji — i to właśnie dzięki temu zyskaliśmy zaufanie osób, które szukają unikatowych produktów i chcą kupować bez stresu. Każdy produkt przechodzi u nas dokładny proces weryfikacji. Korzystamy z profesjonalnych metod autentykacji i wystawiamy certyfikaty potwierdzające oryginalność, żebyś miał/a pełną pewność, że to, co kupujesz, jest legitne od A do Z. Ludzie, którzy nam kibicują, tworzą społeczność naprawdę zaangażowaną — taką, która nie tylko kupuje, ale też żyje tą zajawką razem z nami. Wasze wsparcie i szybki rozwój ACE-WARSAW pokazują, że to, co robimy, ma sens — i że tworzymy coś więcej niż sklep. To przestrzeń, która łączy ludzi, styl i wspólne podejście do jakości.
Yhteystiedot
Obrońców 39, 05-091, Ząbki, Puola
- 533733681
- kontakt@ace-warsaw.pl
- ace-warsaw.pl
Szybko i bezproblemowo!
Sklep na najwyższym poziomie
Sklep na najwyższym poziomie. Polecam!
Wysoka jakość ciuchów i obsługi
Udane zakupy
Zakupiłem w różnym czasie dwie bluzy obydwie przyszły w wyznaczonym terminie, a sam towar zgadzał się z zamówieniem. Polecam
Szybka sprawna obsługa i atrakcyjne…
Szybka sprawna obsługa i atrakcyjne ceny.
wielokrotnie korzystałem z ich usług i…
wielokrotnie korzystałem z ich usług i nigdy się nie zawiodłem
Polecam z całego serducha
Polecam z całego serducha, paka doszła szybciej niż się spodziewałem bez zbędnych komplikacji, kontakt ze strony sklepu natychmiastowy, także nic tylko kupować.
uczciwa firma
Doskonały kontakt z właścicielem sklepu. Dokładna pomoc w wyborze rozmiaru, bardzo duży asortyment, z którego każdy znajdzie coś dla siebie. Czas dostawy dość długi, ale mieszczący się w ramach czasowych określonych w opisie przedmiotu. Polecam!!
Polecando
Rozwiązywanie spraw na bieżąco , szybkie zwroty i nadania.
Współpraca z tą firmą to czysta przyjemność
Polecam sklep Ace Warsaw
Polecam sklep Ace Warsaw! Super obsługa i szybka wysyłka 📦
Dobry deal
Sprzedawca rzetelny, sprawna wysyłka i ogarnięcie spraw formalnych. Poprawa dostępności na DM i będzie idealnie.
Polecam!
Przedmioty dostarczone szybko bez…
Przedmioty dostarczone szybko bez problemu top
Świetny kontakt
Świetny kontakt, dobre ceny, ogarnięte ziomki
Kontakt z klientem na najwyższym…
Kontakt z klientem na najwyższym poziomie oraz szybka wysyłka. Produkt oryginalny oraz bez wad.
Pełen profesjonalizm i mega szybka…
Pełen profesjonalizm i mega szybka wysyłka. Kontakt ze sklepem wzorowy, wszystko śmiga jak należy. Dzięki!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.