Mijnraamdecoratie.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Website is duidelijk met goede instructies hoe je moet meten. Wordt vrij snel geleverd en een vriendelijke prijs. De lamellen zijn heel mooi en goed afgewerkt.

Saanut 5/5 tähteä

In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mooie decoratie. Bezorging was eerder dan verwacht, we waren nog op vakantie en konden het bezorgmoment niet meer aanpassen (ook niet telefonisch) waardoor we wel last minute iets moesten rege.

1. Kaihdinkauppa
  2. Verhovalmistaja
  3. Kodintarvikeliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd

Erinomainen

Kaikki arvostelut

62 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prima bedrijf

Prima website. Gemakkelijk om te bestellen. Houden je op de hoogte van de voortgang. Uitstekende levering. Keurig op tijd.

8. joulukuuta 2025

Zeer tevreden

Zeer tevreden, goede service goed matriaal wat ook op de site staat kwa kleur maat.
En kwa bezorgen goed ingepakt en je krijgt bijvoorbeeld elke minuut te zien waar de bezorger rijd en die was ook zeer vriendelijk.
Ik ben 100 procent tevreden

1. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Prima kwaliteit en service.

Fijne site. De aangevraagde staaltjes de volgende dag in de bus. Duidelijke communicatie over de levering. De raamdecoratie was perfect uitgelijnd. Dit was de 2e keer dat we via de site raamdecoratie hebben besteld omdat we de eerste keer ook dik tevreden waren.

13. marraskuuta 2025

Goede kwaliteit, mooie jaloezieën

De kleine showroom bezocht, goede uitleg gekregen. Heb de order nog enkele keren aangepast, wat geen probleem was. De bestelling werd met een kleine 2 weken geleverd, goed verpakt en voorzien van instructies. Montage was geen probleem. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, daarom 5 sterren!

15. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Beste Arie, dit soort reviews zijn altijd leuk om te lezen! Dank je wel hiervoor en nog veel plezier van de raamdecoratie

Tevreden!!

De bestelling en de levering gingen vlot. De jaloezieën zaten goed ingepakt. Goede kwaliteit! Wij zijn super tevreden!!

26. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Fijn om te lezen dat u super tevreden bent! Veel plezier van de raamdecoratie gewenst - Team Joe Benelli

Saanut 5/5 tähteä

bekend bedrijf waar ik al jaren…

bekend bedrijf waar ik al jaren bestel,jammer dat er niet meer kleuren zijn voor de duo raambekleding

25. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw 5 sterren review! Wij zijn continue op zoek naar vernieuwing en verbetering en zullen uw feedback hierin zeker meenemen!

Saanut 5/5 tähteä

Mijn vorige jaloezieën waren kapot door…

Mijn vorige jaloezieën waren kapot door een ongelukje met een klunzige buurman dus nogmaals besteld. Weer prima kwaliteit. Snel en goed verpakt geleverd. Ziet er prachtig uit en de prijs is helemaal oké

25. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor de review! Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van de raamdecoratie!

Saanut 5/5 tähteä

Superblij met onze nieuwe pligee raamdecoratie

Prima product ontvangen binnen de afgesproken levertijd. Vriendelijke hulp bij de showroom in Rhoon, bestellen ging ook vrij gemakkelijk.

1. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Goedemiddag, wat fijn om te horen dat het allemaal goed bevalt! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie!

Saanut 4/5 tähteä

Jd wordt joed op de hoogte gehouden

Jd wordt joed op de hoogte gehouden. Snelle levering en goede montage. Vriendelijke mensen.

2. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw raamdecoratie! - Team Joe Benelli

Mijnraamdecoratie geeft meer

Bij mijnraamdecoratie zie je alles op het gebied van raam decoraties, ook de instructie om het raam op de juiste manier op te meten, wij hebben het volgens de instructie gemeten en de jaloezie was perfect op maat, bedankt hiervoor.

11. syyskuuta 2025

Bevestiging jalouzieen

Snelle levertijd en perfecte maatvoering. Zeer degelijk verpakt op product te beschermen en met sticker goed aangegeven in welke doos het bevestigingsmateriaal zit.
Puntje van kritiek: ik heb jalouzieen met 10 mn brede banden. Bij muurbevesting drukken deze banden het opgetrokken pakket van de muur af. Wellicht een idee om dit te vermelden op de site.

4. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin