Mijnraamdecoratie.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Website is duidelijk met goede instructies hoe je moet meten. Wordt vrij snel geleverd en een vriendelijke prijs. De lamellen zijn heel mooi en goed afgewerkt.

Saanut 5/5 tähteä

In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mooie decoratie. Bezorging was eerder dan verwacht, we waren nog op vakantie en konden het bezorgmoment niet meer aanpassen (ook niet telefonisch) waardoor we wel last minute iets moesten rege.

1. Kaihdinkauppa
  2. Verhovalmistaja
  3. Kodintarvikeliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd

Erinomainen

Kaikki arvostelut

61 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Mijn raamdecoratie levert goeie…

Mijn raamdecoratie levert goeie kwaliteit en is voordeliger dan soortgelijke bedrijven. De website is heel overzichtelijk. Je kunt gratis kleurstalen bestellen. Het enige verbeterpunt is het kiezen van de kleurstalen. Je hebt niet in één oogopslag een overzicht.

11. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw mooie review en feedback! We zullen hier naar kijken. We wensen u veel plezier van uw raamdecoratie!

Top!

Bestellen ging gemakkelijk. Heb één keer contact opgenomen via mail. Deze werd snel beantwoord.
Voor een hele leuke prijs super mooie jaloezieën ontvangen! Wij zijn er mega blij mee.

10. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier van de raamdecoratie!

Saanut 5/5 tähteä

Altijd weer leuk om daar te kopen!

Altijd weer leuk om daar te kopen, gezellige service, mooie kortingen en top materiaal!

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Ontzettend bedankt voor de mooie woorden. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service! Wij wensen u veel plezier van uw raamdecoratie - Team Joe Benelli

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn zeer content met dit bedrijf

Wij zijn zeer content met dit bedrijf. deskundige mensen goede uitleg van het product! En zeer snelle levering
Prijs kwaliteit heel goed.

7. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw lovende woorden! Veel plezier van de raamdecoratie gewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Perfect dit is al de 2e keer dat ik…

Perfect dit is al de 2e keer dat ik hier mijn jaloezieën heb gekocht. Eerste keer was 8 jaar geleden denk ik persoonlijk in de zaak. Dit keer online en de prijs was goedkoper dan bij een veneta of andere soortgelijke zaak. Kwaliteit is ook super.

3. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Goed om te lezen dat u wederom zo tevreden bent! Bedankt voor de mooie review. Wij wensen u veel plezier van de raamdecoratie! - Team Joe Benelli

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk te bestellen en goede levering

Makkelijk te bestellen. Goede inmeet hulp.
Snelle en correcte levering. Track & trace was heel goed. Snel en makkelijk op te hangen.

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor de mooie review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Veel plezier van de raamdecoratie gewenst! - Team Joe Benelli

Fantastische service

Jaloezieën besteld bij mijnraamdecoratie.nl
Zelf maten doorgegeven en ook waar de bediening moet komen.
Helaas waren bij twee jaloezieën de bedieningen aan de verkeerde zijde geplaatst, hierop een e-mail gestuurd en onmiddellijk hebben zij de juiste jaloezieën laten maken.
Fantastische service en goede producten met een enorme keus!!

29. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw mooie review! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier van uw raamdecoratie! - Team Joe Benelli

Uitstekend produkt

De maand december adverteerde dit bedrijf met hoge kortingen op jaloezieën. Daardoor 2 jaloezieën op maat besteld voor de boot. Zien er prachtig uit👍 alleen voor mijn uitgekozen kleur moest ik ietsje bijbetalen. Ben zeer tevreden en de communicatie was vlot. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

29. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor de mooie review! Wij wensen u veel plezier van de raamdecoratie!

Super ervaring

Super ervaring. Besteld, goede communicatie, levering zoals besproken en de houten lamellen zijn super degelijk en mooi 🤩

19. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor de review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent! Veel plezier van uw raamdecoratie gewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Keurig maatwerk en mooie plissé…

Keurig maatwerk en mooie plissé gordijneb geleverd. Prima prijs kwaliteit verhouding. Ik ben tevreden.

7. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor de mooie review!

Blij mee

netjes ingemeten en daarna geleverd. Montage was snel en easy. Erg blij met de aankoop.

22. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Wat een fijn review, bedankt hiervoor en veel plezier van uw raamdecoratie.

Topbedrijf!

Ben al jaren vaste klant, topbedrijf! Personeel die weet waar ze over praten, monteurs zijn vaklui en de overall service is meer dan uitstekend.

18. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Altijd leuk zulke reviews van klanten, dank u wel en veel plezier van uw raambekleding.

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende service en snel contact

Uistekende service en snel contact vooraf. Er wordt uitgebreid advies gegeven over kleur en materiaal, zodat we een goede keuze konden maken.
Duidelijkheid over levertermijn. We zijn heel blij met het eindresultaat van onze houten jaloezieën!

3. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mijnraamdecoratie.nl

Beste Dennis, bedankt voor de mooie review. Veel plezier van uw raamdecoratie

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden met de bestelling

Begonnen bij bestellen en samenstellen wat perfect werd begeleid. Levering was goed geïnformeerd en het pakket was ook zeer goed en beschermd ingepakt. De installatie is ook heel vlot verlopen zonder problemen. Alles was goed gedocumenteerd. Wij zijn dus zeer tevreden met eindresultaat. Een echte aanrader.

8. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin