Mijn ervaring met Mijn Geld Groeit was niet ok... Eerst had ik de cursus gekocht zonder 1op1, maar meer dan uitleggen hoe je een shopify website bouwt, producten zoekt en contact legt met Nichebay is... Näytä lisää
Het valt mij op dat MGG mij niet heeft bedreigd met het weghalen van mijn negatieve review enige tijd geleden. Wat mij nog meer opvalt is dat MGG zogenaamde positieve reviews blijft plaatsen ove... Näytä lisää
slecht bedrijf dit.. veel geld betaald voor een traject met video's en chatfunctie. ken nu 4 mensen die het in mijn naaste omgeving hebben gedaan en het niks opleverde, terwijl we hebben gedaan wat... Näytä lisää
Zeer goede begeleiding, duidelijke uitleg in de leeromgeving. Coaches zijn erg bereidwillig om je te helpen en je te helpen tot succes. De coaches zijn betrokken, motiverend en een goede stok achter d... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Dropshipping, Branded dropshipping & branding.
Hollanti
- mijngeldgroeit.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
MijnGeldGroei is een must voor iedereen…
MijnGeldGroei is een must voor iedereen die meer uit zijn spaargeld wil halen. Geen poespas, gewoon duidelijke info waarmee je direct aan de slag kunt. Ideaal voor zowel beginners als ervaren spaarders die het maximale uit hun geld willen halen.
Heel duidelijk!
Bij mijn geld groeit wordt alles super duidelijk uitgelegd en je krijgt direct toepasbare strategieën. Dankzij de opleiding heb ik nu een veel beter beeld van online ondernemen en weet ik precies welke stappen ik moet zetten. Echt een aanrader voor iedereen die serieus geld wil verdienen.
Investering voor de toekomst
Investering voor de toekomst
Ik heb onwijs veel geleerd van deze cursus, ben enorm blij dat ik deze stap heb gezet en met de goede ondersteuning van de coaches is mij zoveel meer duidelijker geworden.
Cursus
De modules zijn goed uitgebreid en informatief, de persoonlijke coaching wat geboden word is zo fijn en de informatie kun je gelijk toepassing in je eigen.
Ik ben blij met deze keuze
Ik ben erg tevreden over de manier van opleiden en de ondersteuning die de coaches geven. De opleiding is duidelijk en als je goed volgt wat er wordt geleerd dan heb je ook wat en je kan werkelijk met al je vragen bij de coaches terecht. En voor de klagers in de revieuws, ja de opleiding moet je betalen maar dat moet je voor elke opleiding en de meeste denken dat dit een snel rijk actie is maar je moet na de opleiding ook wel werken aan wat je geleerd hebt niet is is voor niks en idd de reclames maken kost geld maar dit ligt niet aan de opleiding, ik heb nog nooit mee gemaakt dat je zonder enige kosten een zaak op kunt zetten, eerst investeren dan werken en leren van je fouten om daarna de vruchten ervan te plukken! Nobody is in no time miljonair! Niet opgeven en rush rush willen handelen zo werkt het niet. Ik vindt dit een echte aanrader en de manier waarop ze werken is erg aangenaam, en ze zijn ook echt in je geïnteresseerd en polsen geregeld hoe het gaat, is een zeer aangename bijkomstigheid je voelt je ook echt ondersteund. Toppers!
100% aan te raden!
Ik wil graag mijn enorme waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen van MGG. Ik ben normaliter erg sceptisch maar vanaf het moment dat ik contact met hen opnam, voelde ik me ondersteund en gewaardeerd. Het team was uiterst professioneel en vriendelijk. Ik heb gesproken met Kubilay en er werd echt de tijd genomen om naar mijn behoeften te luisteren en deze zo realistisch mogelijk te benaderen.
Heel erg positief over het hele team…
Heel erg positief over het hele team van Mijn Geld Groeit. Intake gesprek gehad met Bas en alles werd heel duidelijk en hij motiveerde mij om meteen te starten begin van het jaar. Ik ben net overgestapt naar een privé coaching traject omdat ik voor de zomer ook mijn baan in loondienst wil opzeggen. Als je serieus je tijd hierin steekt kan je echt mooie resultaten behalen.
Oplichting ga hier niet mee in zee! Geld Weg
Mijn ervaring met Mijn Geld Groeit is ronduit teleurstellend. Het hele concept klonk veelbelovend, maar in de praktijk komt het nergens in de buurt van wat ze beloven. Ik had hoge verwachtingen, maar mijn geld lijkt gewoon foetsie. Het voelt alsof ik ben opgelicht. Alles wat wordt beloofd, komt niet uit, en de communicatie laat zwaar te wensen over. Dit is absoluut geen betrouwbaar bedrijf en ik raad het echt niemand aan. Bespaar jezelf de frustratie en zoek iets waar je geld wél groeit, want hier verdwijnt het gewoon. Geld terug wordt ook niet aan gedaan bij dit bedrijf schandalig gewoon! Hou je geld liever in je zak je gaat hier niks aan verdienen, zelfs niet met goede inzet.
Waarschijnlijk zal deze review wel weer verwijderd worden van Trustpilot maar dan plaats ik deze gewoon opnieuw….
Ps, mijn review is al meerdere keren door ze verwijderd, OPLICHTERS DUS!!! Ik doe aangifte

Vastaus yritykseltä Mijn Geld Groeit
Een coachingstraject die ik zeker aanraad
Geweldig, laat ik beginnen met een positieve opening. Ik ben mijn traject aangegaan na een gesprek met kwalificatiecoach Kubilay. Kubilay is zeer behulpzaam, een open en eerlijk persoon. We hadden gelijk een klik waardoor het al heel snel vertrouwd voelde en daarom vind ik hem de beste en ik zou hem iedereen aanraden. Echt een topper 1e klas!!
Ik ben begin januari gestart met “Het Diamond traject” De video’s in de cursus zijn top als je je tijd er maar goed insteekt! Zeker een aanrader. Super fijne cursus met uitgebreide modules om te starten met succesvol dropshippen! Er komen veel modules aan bod en je wordt uitgebreid door alle stappen heen begeleid. Resultaten moeten nog zijn weg vinden en ik ben er zeker van dat dit haalbaar is. Naast de cursus kan je onbeperkt gebruik maken van de coaches. Alles bij elkaar zeer leerzaam en je geld meer dan waard. Ik ben blij dat ik de keuze gemaakt heb om met dit traject te starten. Het is niet makkelijk maar de coaches zijn er om je elke dag te begeleiden. Blij met deze kans en kijk uit naar de volgende maanden. Tussendoor is het echt aan je zelf om een goede motivatie te hebben. Als je zelf niet doorzet gaat er niks komen! Vervolgens moet ik nog veel doen voordat ik echt live kan. Het vergt wel meer dan 2 uurtjes per dag zoals wordt beweert want daarbij heb ik ook nog een fulltime job en is tijd een issue voor mij en daarin ben ik nog zoekende hoe ik mijn tijd ga managen. Wees je er wel van wel bewust dat het absoluut beter is om minimaal 2x in de week een call in te plannen bij 1 van je coaches. En dit is wat mij eigenlijk te vaak niet lukt en echt wel nodig is. Je moet er echt heel veel tijd en energie in steken om stappen te maken. Ik ben klaar om te knallen door mijn positieve mindset en inzet van 100% ga ik dit waarmaken. Ik ben er van overtuigd dat dit mijn jaar gaat worden met mede en mijn oprechte dank en vertrouwen aan het geweldige team.
Investeer niet in deze cursus
Investeer alsjeblieft niet in deze cursus, ik ben er zelf ook ingetrapt. Op zich heb je wat aan de basisinformatie in de cursus, het leert je de basis van hoe je een webshop opbouwt. aMaar dit is echt geen duizenden euro's waard. Echt, met een beetje onderzoek kan je dit zelf. De coaching waarvoor je betaalt is het ook echt niet waard. Coaches zijn amper beschikbaar voor calls, reageren heel laat terwijl je vaak snel moet handelen. Ik baal zelf ontzettend dat ik hier zoveel geld aan kwijt ben en wil anderen hiervoor behoeden. Geloof in jezelf en doe wat extra onderzoek, en bespaar duizenden euro's. De basis van wat ze je leren is: doe onderzoek naar producten, naar je concurrentie via FB ad library, doe dat na en geef er een unieke draai aan. Hopen dat je advertentie loopt. Je zult wel wat verkopen krijgen, maar je betaalt bakken met geld aan advertentiekosten, hebt veel klachten over lange levertijden (want uit China), en bent veel tijd kwijt aan klachten. De dames in kwestie zullen je enthousiasmeren via Insta en je laten geloven dat je binnen 1 maand 10k kunt verdienen. Hier wordt niet in meegenomen dat daartegenover ook 80% aan investeringskosten (leveranciers + ads kosten) zitten 10k in werkelijkheid niet klopt. Dan hebben we het niet eens over belasting. Kortom, dropshippen kan werken, maar geef alsjeblieft niet je geld uit aan dit traject en doe wat onderzoek op YouTube. Deze dames gaan ervandoor met je geld en besteden totaal geen aandacht meer aan je zodra jij je cursusgeld hebt betaald. Geloof in jezelf en bespaar jezelf het geld (en de moeite). Het zou kunnen dat ze zeggen dat dit niet waar is, maar onthoud: als iets te mooi is om waar te zijn dan is, dat ook meestal zo.
Goed bedankt voor de hulp :)
Totaal geen waarde voor je geld
Totaal geen waarde voor je geld. Schaf het dan ook niet aan en vertrouw de goede reviews niet, schrijven ze zelf!
Ze beloven dat je binnen een week 10k per maand verdient, ik heb alle energie erin gestopt maar ben alleen maar geld kwijt. Echt niet doen dus!
Er is duidelijk verschil tussen…
Er is duidelijk verschil tussen deelnemers die het heel goed doen en er zijn wat haters die graag de verantwoordelijkheid buiten zichzelf neerleggen. Ik zit 5 weken in het traject en het is echt een kwestie van je tijd investeren en je handjes uit de mouwen steken, ik zit op 7k omzet, dat is mede omdat ik dit naast mijn baan doe en 10 dagen tussendoor op vakantie ben geweest. Ik weet dat hogere bedragen ook goed haalbaar zijn, mijn volgende goal is een 20k maand. Als jij bereid bent om je handjes uit je mouwen te steken dan is het verdienen met je webshop ook voor jou zeker een aanrader.
Als je op zoek bent naar een coach die…
Als je op zoek bent naar een coach die je écht naar het volgende niveau kan brengen, dan is Manish de persoon die je zoekt. Manish is niet zomaar een coach – hij is een expert met een diepe kennis van alle ins en outs van e-commerce. Met zijn positieve instelling en daadkrachtige aanpak helpt hij je niet alleen om je doelen te bereiken, maar om ze zelfs te overtreffen.
Bij Manish draait het om samenwerking. Hij gelooft in hard werken, nieuwsgierig zijn, en samen op onderzoek uitgaan. Door scherpe vragen te stellen en praktische oplossingen te vinden, geeft hij je de tools en inzichten die nodig zijn om succes te boeken. Of je nu net begint of al ervaring hebt, Manish past zijn begeleiding aan op jouw unieke situatie en doelen.
Wat dit traject echt bijzonder maakt, is de intensieve begeleiding over een periode van 6 maanden. Dit is geen snelle fix, maar een duurzame investering in jezelf en je toekomst. Onder zijn leiding ontdek je niet alleen hoe je je doelen kunt bereiken, maar ook hoe je op lange termijn succesvol blijft.
Ben je klaar om het beste uit jezelf te halen?
Met Manish haal je niet alleen een coach in huis, maar een echte partner in succes! 🚀
Koop niet troep van mijn geld groeit ik…
Koop niet troep van mijn geld groeit ik heb spijt met de aankoop dik jaar bezig. Troep van aliexpress heb website wel 10 keer veranderd heeel veel geld kwijt aan TikTok Facebook 1 product verkocht over een jaar vuile dieven zijn het zag ze op tv dacht dat het goed zat hard gewerkt voor mijn geld weg geld. Koop niet troep van mijn geld groeit !!!!!!!!!!!!!!!’ Er zijn veel gratis filmpjes op internet gratis

Vastaus yritykseltä Mijn Geld Groeit
Online coaching
Ik ben onzettend blij dat ik het 1 op 1 traject ben ingegaan. Het heeft mij heel erg geholpen om mijn webshop helemaal af te krijgen en te stylen hoe ik dit in gedachten had. Bij het begin liep ik hier nogal in vast maar door de 1 op 1 begeleiding van Michiel is het nu eindelijk tijd om live te gaan!
Tijdens de calls bespreken we punten waar ik in vast loop, alles word heel duidelijk uitgelegd en je krijgt ook wat tips en tricks mee. Ik zou dan ook zeker aanraden of voor het 1 op 1 traject te kiezen! Het heeft mij erg geholpen en daar ben ik heel dankbaar voor.
Michiel is een hele fijne coach hij is ruimdenkend en zorgt ervoor dat jij de stappen maakt die wilt maken.
1 week begonnen met dit traject
1 week begonnen met dit traject. De cursus is duidelijk. Echter moet ik nog veel doen voordat ik echt live kan. Het vergt wel meer dan 2 uurtjes per dag, zoals wordt beweert. Als ik een call heb met mijn coach wordt ik wel heel goed begeleid.
Een super bedrijf
Een super bedrijf. Erg motiverend en zoeken altijd een oplossing. Zijn snel in reageren op de vragen die je hebt zodat je ook snel weer lekker bezig kan. Heel fijn!
Top Traject!!
Gestart met het opzetten van een webshop via Mijn Geld Groeit, het Diamond traject. Hierbij 1-1 coaching 5 maanden lang. De cursus zit super in elkaar en alles word stap voor stap duidelijk uitgelegd. Als ik ergens niet uit kom is er 1-1 hulp. Nu coaching gehad van Michiel, topcoach en wil je ook echt graag verder helpen om je webshop succesvol te maken, super dankbaar voor de passie waarmee deze coaches werken. Dit traject is zeker een aanrader voor iedereen die niet super handig is met computers en wat extra hulp kan gebruiken. Echt heel blij dat ik deze investering heb gemaakt!
Ik ben blij dat ik de keuze gemaakt heb…
Ik ben blij dat ik de keuze gemaakt heb om met dit traject te starten. Het is niet makkelijk maar de coaches zijn er om je elke dag te begeleiden. Blij met deze kans en kijk uit naar de volgende maanden xxx
Alleen hun geld groeit
Alleen hun geld groeit. Trap er niet in.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.