Supernöjd kund
Supernöjd kund! Snabb service och trevligt bemötande. Mina stenplattor är som nya igen. Humana priser, kan varmt rekommendera Mifra AB.

Vastaus yritykseltä Mifran AB
Mifran AB ger nytt liv åt dina utomhusytor! Vi rengör, impregnerar och underhåller stenplattor, altaner, gräs, tak och fasader i hela Skåne med skonsamma metoder och konkurrenskraftiga priser

Vastaus yritykseltä Mifran AB
Bra och levererade allt helt enligt offert. Lyhörda o effektiva. Nöjd!

Vastaus yritykseltä Mifran AB
Snabb och vänlig service med strålande resultat.
Terrass och trädäck blev som nya. Jag är väldigt nöjd.

Vastaus yritykseltä Mifran AB
Punktliga, trevliga och återkommer snabbt om man undrar något. Jobbet blev superbra. Rekommenderas varmt

Vastaus yritykseltä Mifran AB
Rengöring av plattor och trädäck blev superbra så nöjd. Kan varmt rekommendera Mifran.

Vastaus yritykseltä Mifran AB
Snabba och effektiva med ett mycket bra resultat, dessutom till ett bättre pris än vad vi fått hos andra företag som utför stentvätt. Vi kan varmt rekommendera Mifran ab.

Vastaus yritykseltä Mifran AB
Snabba på att svara, seriösa i arbete och beräkningar. Lätt kontakt, smidigt. Gav sitt bästa pris från början och inga krånligheter jämfört med offert från annan firma. Vi är jättenöjda med resulatet. Tack!

Vastaus yritykseltä Mifran AB
Väldigt snabb svarstid på offertförfrågan.
Otroligt fint resultat på stenplattorna.
Snabba och kommunikativa vid kontakt.
Vi blev rekommenderade Mifran AB ifrån en som har underhåll av sina stenar, årligen och vi är så nöjda!
Vi kommer absolut använda oss av Mifran AB igen nästa år för underhåll och framöver när stenarna behöver tvättas. Skulle absolut rekommendera dom, ni kommer inte bli besvikna! ⭐️

Vastaus yritykseltä Mifran AB
Tvätta mitt tak och det blev ett super resultat.