Expérience d’achat très décevante, la promesse de l’installation de l’appareil sur leur site est mensonger. Le réglage des pieds n’a même pas été effectué causant des bruits parasites et vibr... Näytä lisää
Miele wasmachine WKB 130. 9 jaar oud. We zijn met twee, geen kinderen. Jaarlijks met Miele product gekuist, tweewekelijks kookwas handdoeken. Toestel is nu kapot. Reactie Miele: "Wanneer de tromme... Näytä lisää
machine à laver acheter en 2019 WWE 675 TDos Wifi B à 1300 €. En 2025, message Aqua security apparait. Appel SAV. Diagnostic : fuite twindos. La société a remplacé l'appareil gratuitement par un modèl... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Miele Homepage
Z.5 Mollem 480, 1730, Asse, Yhdysvallat
- 02 451 16 16
- info@miele.be
- miele.be
On vastannut 57 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Koop nooit miele
Ik heb een frigo, wasmachine, vaatwasser, droogkast, inductievuur, stoomoven van Miele.
- de wasmachine na 8 jaar defect 250 € kosten. Werd weinig gebruikt 1 persoon.
- vaatwasser na 7 jaar defect, kost 300€, gebruik voor 1 persoon.
- inductieplaat, oververhittingsfuncties werkt niet. Dure Demeyere kookpot kapot.
- de oven doet het goed maar is verouderd.
Conclusie : koop nooit Miele, voor hun prijs kan je je apparaten updaten qua energie, functies, enz.
Rouille lave vaisselle - Paniers
Nous avons un lave-vaisselle de la marque Miele avec des paniers rouillés, sans réponse de la part de marque à notre courrier de janvier 2026, avec photos à l’appui.
Cette marque ne vous garantit pas la qualité du produit à long terme et ne vous donne aucune explication ou information complémentaire pour éviter la récidive de la rouille.
Un conseil : pour le rapport qualité- prix prenez une autre marque ! il n’y a plus d’argument pour acheter du Miele.
Expérience d’achat très décevante
Le réglage des pieds n’a même pas été effectué causant des bruits parasites et vibrations.
Nous avons contacté le service client qui n’est pas en mesure de nous proposer une date d’intervention.
Pour une entreprise qui prétend proposer un service haut de gamme à ces clients, nous ne sommes pas rassuré.
Vandaag hadden we een monteur nodig.
Vandaag hadden we een monteur nodig.
Gelukkig kreeg ik weer dezelfde als altijd.
Alles zo goed geregeld ondanks dat het eigenlijk door weinig onderhoud was ontstaan!
We drinken weer koffie ….ik noemde even terloops de strepen tussen de glasplaten van de inbouwoven?!…hup hup gaat u even zitten??…en hij klikt de deur eruit en ik mag poetsen …..dus ook zooooo blij met deze service!!!….dank je wel marcin !!!
Wel een vraag aan Miele!!waarom komt de melding van filter uitspoelen ook niet op het display???dat lijkt me heel handig want wie leest heel echt de gebruiksaanwijzing??
Business ou Racket !??
J'ai acheté, pour mon four d'une valeur de +/- 5000€, une petite pièce détachée (support magnétique de fermeture) chez Miele. Je reçois une pièce de la marque Hettich, que l'on trouve très facilement sur Internet au prix de 6,50€, mais Miele me la facture 66,40€, soit 1000% plus chère !
SCANDALEUX, merci Miele !!!!
Top Service
Erg tevreden over mijn stofzuiger en de klantenservice van Miele. Ik had een fout gemaakt met het bestellen van artikelen. Na het sturen van een mail kreeg ik op dezelfde dag antwoord en er is goed meegedacht aan een oplossing voor een fout dat ik self had gemaakt. Het probleem was vervolgens netjes opgelost.
Top service
Miele wasmachine WKB 130 - zeer slechte kwaliteit
Miele wasmachine WKB 130. 9 jaar oud. We zijn met twee, geen kinderen.
Jaarlijks met Miele product gekuist, tweewekelijks kookwas handdoeken.
Toestel is nu kapot.
Reactie Miele: "Wanneer de trommel, het trommelkruis stuk,afgebroken,gebarsten is heeft dit in veel gevallen te maken met het gebruik van teveel product,weinig of niet op hoge temperaturen te wassen en de kwaliteit van het water.Dit heeft niet met het materiaal van het toestel te maken."
Nooit meer Miele. Zoek maar op "aluminium trommelkruis Miele", problemen bij de vleet maar het ligt aan mijn water...
Arnaque
⸻
Je me sens vraiment arnaqué par mon expérience avec Miele.
J’ai acheté une machine pour environ 1300 €, ainsi qu’une extension de garantie de 150 €. Après seulement 14 jours d’utilisation, la machine a rencontré un problème.
J’avais déjà envoyé le code du problème au service client. Malgré cela, on ne m’a pas expliqué qu’il suffisait peut-être de vérifier ou nettoyer le filtre situé en bas de la machine. Cette manipulation simple aurait peut-être résolu le problème immédiatement.
Au lieu de cela, un technicien est venu à mon domicile. L’intervention a duré seulement quelques minutes : il a simplement retiré le filtre et l’a remplacé par un autre.
Après cela, on m’a demandé de payer 190 € pour l’intervention.
Je trouve également regrettable que le coût de 190 € ne m’ait pas été clairement annoncé par téléphone avant la visite du technicien.
Pour une machine presque neuve et avec une extension de garantie payante, je trouve cette situation vraiment décevante. Je suis très insatisfait du service après-vente.
J’envisageais également d’acheter un lave-linge chez Miele, mais après cette expérience je ne ferai plus confiance à cette marque.
Jammer dat we geen 0 sterren kunnen…
Jammer dat we geen 0 sterren kunnen geven. Onze wasmachine is kapot na minder dan twee jaar dienst. Miele is zogezegd kwaliteit.... Dit is al de tweede wasmachine in iets meer dan negen jaar... Miele is duur maar zou kwaliteit zijn? Neen.
De Klantendienst was een grote klucht net als hun technieker. Het defect is zogezegd geen garantie. Neen.... hun producten zijn gewoon geen kwaliteit! Ze vragen net geen 50 % van de aankoopwaarde van het toestel voor een herstel en kunnen zelfs niet zeggen wanneer een herstelling mogelijk is en of er dan wel garantie is op de herstelling.
Wees slim en koop geen Miele. De tijd van kwaliteit is daar zeker voorbij. En hun klantendienst.... die is zeer slecht.
Bedrog!
We hebben een Miele droogkast en wasmachine. De droogkast heeft een foutmelding waardoor ik een technieker laat komen. Die is zeer onbeleefd en zegt letterlijk dat ik ze zelf kapot geholpen heb! Wisselstuk kost meer dan €1000. Aangezien het niet het eerste is dat misloopt en de machine 6 jaar oud is. Terwijl er reclame gemaakt wordt met 15 jaar, bestel ik een nieuwe. Op de website staat er 1-4 dagen levertijd. 4 dagen vond ik ook nog redelijk dus ik bestel… ik heb nog steeds zelf geen afspraak om ze te installeren. Ik bel naar de klantendienst en zij vertellen mij dat die dagen niet kloppen… boerenbedrog!
2 dagen na de interventie van de technieker voor mijn droogkast, gaat ook de wasmachine kapot! Toeval bestaat niet denk ik… Moet ik ook nog eens meer dan een week wachten om daar ook nog iemand voor te sturen…
Miele staat tegenwoordig blijkbaar synoniem voor oplichting…

Sturen niets op
7 februari bestelling gedaan voor powerdisc afwasmachine
Na 3 mails later nog steeds niets gehad
En van een compensatie kan je fluiten
Onbetrouwbaar
Antwoord op jullie antwoord jullie dienst helpt niet

Vastaus yritykseltä Miele
De service naverkoop is abominabel…
De service naverkoop is abominabel slecht. Onze kookplaat is op 9 jaar tijd al voor de derde keer kapot gegaan. Telkens hetzelfde probleem (en handig voor Miele telkens buiten garantie). Vooreerst moesten we bijna 3 weken wachten vooraleer er een technieker kon langskomen. Toen ze er dan uiteindelijk waren (ze waren met 2) bleek dat ze de juiste wisselstukken niet bijhadden. Hoewel ik bij het maken van de afspraak nochtans duidelijk gezegd had dat het om hetzelfde probleem als de vorige 2 x ging. Men zou kunnen verwachten dat ze bij het raadplegen van het dossier voorbereid zouden zijn. Toen ik opperde dat het toch niet normaal was dat de kookplaat op minder dan 9 jaar tijd al 3 x stuk is gegaan en dat het mss een fabricagefout zou kunnen zijn werd dit afgedaan als onmogelijk. De oorzaak moest en zou verkeerd gebruik zijn. Wij zouden dus de schuldige zijn. Bij nazicht van onze kookpotten bleek nochtans dat er zich daar geen probleem kon voordoen 🤔. Miele zou beter even in eigen boezem kijken. Soms kan er al eens een slecht product tussen zitten. Geef dit gewoon toe en compenseer je klanten ipv vast te houden aan het feilloos zijn van hun product. Belachelijk gewoon. We voelden ons niet gehoord. Reparatie kost bij Mieke trouwens ook belachelijk hoog!

Vastaus yritykseltä Miele
Combi oven Miele gekocht bij Miele op…
Combi oven Miele gekocht bij Miele op blauwe bolulevard in Hasselt. Verkoper heel vriendelijk, uitleg perfect .
MAAR
Hele grote teleurstelling bij levering toestel
Installateurs plaatsen toestel niet, geen aansluiting, geen uitleg
Was blijkbaar nu fout van verkoper in winkel, had niet op factuur geschreven gratis plaatsing en uitleg , meename oude toestel
Leveranciers waren echt niet vriendelijk, kwamen binnen, Miele hier, geen plaatsing
Oude toestel hebben ze meegenomen , alhoewel dat ook niet vermeld was
Na tel naar Miele, reactie fout bij verkoper, zou eventueel een 5 -tal dagen later gratis kunnen geplaatst worden
Niet op ingegaan, geen combi oven tot dan
Heb bedankt daarvoor
Heb beloofd negatieve recensie te schrijven

Vastaus yritykseltä Miele
Tous mes produits miele ont des défauts…
Tous mes produits miele ont des défauts de fabrication en passant par la machine à café cm7300 prix 2500€ en panne après 4 ans
Lave vaisselle 6000gc prix 1000€ réparation après 2 ans changement piece 18 mois après le même problème SAV me propose 50% pour la pièce et un total de 350€ pour réparer la machine le même prix que le forfait je vois pas l'intérêt de faire ça
Aspirateur tombe en panne après 3 ans
Miele c'était bien dans les années 80
début 2000 c'est fini maintenant ne vous ruiner plus chez miele (siemens, bosch jamais de problème)

Waardeloos!!!!
Wasmachine power wash, aankoopprijs rond 1500 euro, trilt en verplaatst zich bij ELKE wasbeurt met het nodige lawaai!
We hebben beroep gedaan op een technicus van Miele doch zonder enig resultaat ,integendeel, was zelfs de pootjes vergeten uit te klappen, om moedeloos van te worden !
Bij voorgaande reviews gezien dat we jammer genoeg niet de enige gedupeerden zijn !
Miele is zijn naam niet meer waardig,zowel niet op produkt-als op klantenservicegebied!

Vastaus yritykseltä Miele
Op 9december heb ik door de fout van…
Op 9december heb ik door de fout van miele 1400€ teveel betaald
Het is nu 23 januari ik wacht nog altijd op terug betaling of enige update terug betaling

Vastaus yritykseltä Miele
My new miele washing machine bounces…
My new miele washing machine bounces around, makes a horrible racket and two visits from professionals could not fix the movement it makes on the express cycle. It is in the exact same place as my old miele washing machine which never moved nor made loud noise. It is the worst washing machine of my life. It also has an alarm at the end of a cycle so loud I can hear it under the shower with two closed doors between us. So can the neighbors. A total disaster.

WSD023 WCS wasmachine wast koud op Katoen 40
Wat een slechte wasmachines. Katoen 40 (niet het eco programma!) wast gewoon kort en koud bij elke belading (warmt op heel programma 1 minuut op en alles blijft koud.) Andere programma's warmen wel gewoon op. Maar Katoen 40 heb ik het meeste nodig en mijn kleren komen er vuil weer uit zonder de 40 graden te bereiken. Miele beter is een illusie, en ik kan niet wachten tot ik een goed wassende Samsung kan terug plaatsen. Spijt van deze dure aankoop, slechter dan de goedkopere modellen van andere merken.

“De naservice van Miele is…slecht
“De naservice van Miele is teleurstellend: slecht advies, een foutieve factuur voor een geannuleerd product en geen enkele opvolging van je vraag zorgen voor een bijzonder frustrerende ervaring.”
KOOP ER NOOIT WISSELSTUKKEN!!!!

Same Defect Repaired Four Times, Still Broken
I purchased a Miele dishwasher in April 2024 and it has failed five times with the same F11 error code while still under warranty. Miele keeps repairing the same issue instead of replacing the defective unit.
Customer service initially promised escalation after repeated failures, but their Quality Assurance Team closes the case and sends it back for yet another repair.
This has resulted in weeks without a working dishwasher, added household expenses, and major inconvenience for my family. Very disappointing experience from a premium appliance brand.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.