Midtvejsauto Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Vi vil takke Midtvejs for en suveræn service ved vores bilkøb hos jer. Desværre stødte vi på udfordringer undervejs ved vores elbil som intet havde med Midtvejs at gøre, men hos producenten. I h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fordi ved Midtvejs Auto får man en yderst god behandling med et stort glimt i øjet i en fantastisk atmosfære - helt nede på jorden i gode omgivelser. Ingen smarte salgstaler eller forsøg på oversal... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Stor erfaring. Stor tillid til veludført aftalt fornyelse, reparation. Videoklip mailes under arbejdets udførelse, så man får godt indblik i bilens tilstand. Gratis lånebil (evt. forsikring 85 kr). Ka... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har lige haft min bil til service og som altid er det bare i orden.Deres service og arbejde er helt i top. Jeg har brugt dem siden 1998 og som altid er det som det skal være. Så så længe at je... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Moottoriajoneuvot

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vi har i over 40 år solgt og repareret biler ud fra troen om at tillid og ærligheden er måden man kommer længst. Det har gennem tiden givet os trofaste kunder, og et omdømme, som har skabt et stort bilhus – helt ude på landet.

Yhteystiedot

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

33 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Vi har fået en rigtig god service…

Vi har fået en rigtig god service gennem mange år

17. marraskuuta 2025

Hej Britta,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du synes, det er en rigtig god service, I får hos os!

Saanut 5/5 tähteä

Man bliver virkelig godt behandlet

Man bliver virkelig godt behandlet, man mærker tydeligt at det er folk, der ved hvad de snakker om. En god og professionel oplevelse.

12. marraskuuta 2025

Hej Nnissen,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

Tak for de venlige ord om vores personale! Vi er glade for at høre, at du tilfreds med den service, vi tilbyder.

Saanut 5/5 tähteä

Har lige haft bilen til service

Har lige haft bilen til service, og fik som sædvanligt en god og venlig samt professionel behandling, der består i en god gennemgang af bilens tilstand, hvad der bør laves og hvad der kan vente til næste gang, enda med et prisoverslag, samt den kommer på et videolink 👍

5. marraskuuta 2025

Hej Peter,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du tilfreds med den service, vi tilbyder!

Altid godt og professionel service

Altid godt og professionel service

22. lokakuuta 2025

Hej Per,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du tilfreds med den service, vi tilbyder.

Saanut 4/5 tähteä

Personalet er altid venlige og imødekommende. Servicen på bilen var perfekt.

24. lokakuuta 2025

Hej Jens,

stor anbefaling af værkstedet

Jeg fik lavet en større opgave på vores bil, og alt forløb præcis som aftalt. Arbejdet blev udført hurtigt, effektivt og helt uden problemer – ikke en finger at sætte på noget. Super god service og meget flinke folk. jeg kan varmt anbefale værkstedet!

22. syyskuuta 2025

Hej Thomas,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du tilfreds med den service, vi tilbyder. Tak for at anbefale vores værksted til andre!

Enestående og sublim service

Som altid den bedste service på Danmarks bedste værksted. Ingen tvivl om at jeg fortsætter med at rejse fra Sjælland til Midtvejs Auto også næste gang min bil skal på værksted 👌🏽

14. lokakuuta 2025

Hej Line,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du tilfreds med den service, vi tilbyder. Tak for de flotte ord om vores værksted, og tak fordi du tager den lange tur op til os!

Saanut 5/5 tähteä

Vi vil takke Midtvejs for en suveræn…

I handlede hurtigt med en ovenud stor forståelse for os som kunde, bilen blev repareret, gratis lånebil, gratis afhentning og transport.
Oveni tilbyder I tilbagekøb af bilen pga.de udfordringer vi har oplevet og til næsten fuld takst.
Vi kan stærkt anbefale Midtvejs, her vil man føle dig tryg og taget hånd om som kunde.
Michael og Nicolai har samtidigt altid et smil på læben som gør en kedelig situation lidt nemmere.
Fuld plade og 5 stjerner fra Sjælland.
Lars & Marianne Harboe

16. syyskuuta 2025

Hej Lars og Marianne,

Tusinde tak for de rosende ord!

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe jer og gøre jeres oplevelse god.
Vi sætter pris på, at vores service i huset gør jer glade og trygge!

Vi er glade for, at i vil anbefale os til andre, og ser frem til at byde jer velkommen igen en anden gang. Rigtig god dag!

Saanut 1/5 tähteä

Mega dårlig oplevelse

Mega dårlig oplevelse. De holder ikke det de lover, når de oplyses om Alzheimer ved bilejer, derfor skal de kontakte datter.
De kontakter ham direkte og han får bilen kørt på værksted og står nu med en regning på 15.000kr på en bil der skal sælges når han er klar til det. De udnytter ældre mennesker!

2. lokakuuta 2025

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Først og fremmest vil vi gerne undskylde. Vi er oprigtigt kede af, at du og din far har haft en oplevelse hos os, der har føltes utryg og i særdeleshed skuffende. Det er på ingen måde vores intention – tværtimod lægger vi stor vægt på tillid, ordentlighed og tryghed i alt, hvad vi gør.

Du nævner, at vi tidligere er blevet informeret om din fars sygdom og ønsket om, at vi skal kontakte dig i forbindelse med værkstedsbesøg. Det er noget, vi naturligvis ville have taget meget alvorligt, hvis vi havde haft det noteret.

Vi har desværre ikke kunnet finde nogen notater eller information i vores systemer – og det er vi oprigtigt ærgerlige over. Havde vi haft den information, havde vi selvfølgelig kontaktet dig.

I den konkrete situation mødte din far personligt op på værkstedet sammen med en ledsager, og her blev der bestilt de ønskede opgaver. Da bilen efterfølgende var inde på værkstedet, kontaktede vi din far telefonisk for at informere om yderligere arbejde, vi anbefalede at få udført. Han blev informeret og valgte at acceptere opgaven.

Med den kontekst, du nu har delt, kan vi kun dybt beklage det samlede forløb.

Vi ønsker på ingen måde at udnytte nogen – og vi er kede af, at du har oplevet det sådan.

Midtvejs Auto

Saanut 1/5 tähteä

Dårlig oplevelse

2. lokakuuta 2025

Kære Gitte,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Med den kontekst, du nu har delt, kan vi kun dybt beklage det samlede forløb.

Midtvejs Auto

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig og efter aftale arbejde holder

Hurtig og efter aftale arbejde holder værksted
Salgsaftale og personale gode handler

2. heinäkuuta 2025

Hej Finn,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du er tilfreds med den service, vi yder i vores bilhus!

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god og hurtig service under rep

Rigtig god og hurtig service under rep. af min bil der havde påkørt rådyr 👏👏vil virkelig anbefale dette værksted der er også er i den billige ende - og skønt at man kunne få en lånebil 👍👍👍

16. kesäkuuta 2025

Hej Eva,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og din anbefaling!

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse ved brug af vores værksted, og at du var tilfreds med priserne.

Super værksted

Super værksted. God service og dygtig værksted 👍👍👍👍

12. kesäkuuta 2025

Hej Anne-Marie,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du synes, vi gør et godt stykke arbejde, og at du er tilfreds med den service, vi tilbyder!

vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang. Rigtig god dag til dig!

DEN GODE SERVICE

Det er som altid en fornøjelse at have sin bil til service. Man hyggersig i venterummet, vylvidende at en bil får den bedste service.
Mogens Rune

22. toukokuuta 2025

Hej Mogens,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du altid har en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din positive feedback.
Det er dejligt at vide, at du føler dig velkommen og godt tilpas i vores bilhus, og at du værdsætter vores faciliteter.

Topp service

Hvordan de tok imot oss, hvordan de fulgte opp. Fantastisk service.

5. toukokuuta 2025

Hej Yngve,

Vi er glade for, at du havde så god en oplevelse i vores bilhus! Vi sætter stor pris på, at du var tilfreds med servicen og vores nærvær omkring dig.

Tak for de pæne ord!

Service på bil

Som altid, rigtig god service og utroligt flink personale.

6. toukokuuta 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du altid har en god oplevelse hos os. Det er dejligt at vide, at du altid er tilfreds med vores service og personale!

Jeg ville give 10 stjerner

Jeg ville give 10 stjerner, hvis jeg kunne

2. toukokuuta 2025

Hej M. Kristensen,

Saanut 5/5 tähteä

som altid en god oplevelse

som altid en god oplevelse - god og hurtig service

8. huhtikuuta 2025

Hej Jytte,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne give dig en god oplevelse samt en god service.

Kompetente mennesker

Kompetente mennesker, fin service, helt igennem tillidsvækkende

28. maaliskuuta 2025

Hej Anette,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du er tilfreds med personalet og servicen her i vores bilhus. Tak for tilliden!

Super værksted

Super værksted, fik lavet service på en Mazda 6 årg. 2011👍💪

15. tammikuuta 2025

Hej Leif,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse!
Tak for de pæne ord om vores værksted!

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin