Vi vil takke Midtvejs for en suveræn service ved vores bilkøb hos jer. Desværre stødte vi på udfordringer undervejs ved vores elbil som intet havde med Midtvejs at gøre, men hos producenten. I h... Näytä lisää
Fordi ved Midtvejs Auto får man en yderst god behandling med et stort glimt i øjet i en fantastisk atmosfære - helt nede på jorden i gode omgivelser. Ingen smarte salgstaler eller forsøg på oversal... Näytä lisää
Stor erfaring. Stor tillid til veludført aftalt fornyelse, reparation. Videoklip mailes under arbejdets udførelse, så man får godt indblik i bilens tilstand. Gratis lånebil (evt. forsikring 85 kr). Ka... Näytä lisää
Jeg har lige haft min bil til service og som altid er det bare i orden.Deres service og arbejde er helt i top. Jeg har brugt dem siden 1998 og som altid er det som det skal være. Så så længe at je... Näytä lisää
Vi har i over 40 år solgt og repareret biler ud fra troen om at tillid og ærligheden er måden man kommer længst. Det har gennem tiden givet os trofaste kunder, og et omdømme, som har skabt et stort bilhus – helt ude på landet.
Bejstrupvej 182, 9690, Fjerritslev, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Vi har fået en rigtig god service gennem mange år

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Man bliver virkelig godt behandlet, man mærker tydeligt at det er folk, der ved hvad de snakker om. En god og professionel oplevelse.

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Har lige haft bilen til service, og fik som sædvanligt en god og venlig samt professionel behandling, der består i en god gennemgang af bilens tilstand, hvad der bør laves og hvad der kan vente til næste gang, enda med et prisoverslag, samt den kommer på et videolink 👍

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Altid godt og professionel service

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Personalet er altid venlige og imødekommende. Servicen på bilen var perfekt.

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Jeg fik lavet en større opgave på vores bil, og alt forløb præcis som aftalt. Arbejdet blev udført hurtigt, effektivt og helt uden problemer – ikke en finger at sætte på noget. Super god service og meget flinke folk. jeg kan varmt anbefale værkstedet!

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Som altid den bedste service på Danmarks bedste værksted. Ingen tvivl om at jeg fortsætter med at rejse fra Sjælland til Midtvejs Auto også næste gang min bil skal på værksted 👌🏽

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
I handlede hurtigt med en ovenud stor forståelse for os som kunde, bilen blev repareret, gratis lånebil, gratis afhentning og transport.
Oveni tilbyder I tilbagekøb af bilen pga.de udfordringer vi har oplevet og til næsten fuld takst.
Vi kan stærkt anbefale Midtvejs, her vil man føle dig tryg og taget hånd om som kunde.
Michael og Nicolai har samtidigt altid et smil på læben som gør en kedelig situation lidt nemmere.
Fuld plade og 5 stjerner fra Sjælland.
Lars & Marianne Harboe

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Mega dårlig oplevelse. De holder ikke det de lover, når de oplyses om Alzheimer ved bilejer, derfor skal de kontakte datter.
De kontakter ham direkte og han får bilen kørt på værksted og står nu med en regning på 15.000kr på en bil der skal sælges når han er klar til det. De udnytter ældre mennesker!

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Hurtig og efter aftale arbejde holder værksted
Salgsaftale og personale gode handler

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Rigtig god og hurtig service under rep. af min bil der havde påkørt rådyr 👏👏vil virkelig anbefale dette værksted der er også er i den billige ende - og skønt at man kunne få en lånebil 👍👍👍

Super værksted. God service og dygtig værksted 👍👍👍👍

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Det er som altid en fornøjelse at have sin bil til service. Man hyggersig i venterummet, vylvidende at en bil får den bedste service.
Mogens Rune

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Hvordan de tok imot oss, hvordan de fulgte opp. Fantastisk service.

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Som altid, rigtig god service og utroligt flink personale.

Jeg ville give 10 stjerner, hvis jeg kunne

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
som altid en god oplevelse - god og hurtig service

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Kompetente mennesker, fin service, helt igennem tillidsvækkende

Super værksted, fik lavet service på en Mazda 6 årg. 2011👍💪