Vi vil takke Midtvejs for en suveræn service ved vores bilkøb hos jer. Desværre stødte vi på udfordringer undervejs ved vores elbil som intet havde med Midtvejs at gøre, men hos producenten. I h... Näytä lisää
Fordi ved Midtvejs Auto får man en yderst god behandling med et stort glimt i øjet i en fantastisk atmosfære - helt nede på jorden i gode omgivelser. Ingen smarte salgstaler eller forsøg på oversal... Näytä lisää
Stor erfaring. Stor tillid til veludført aftalt fornyelse, reparation. Videoklip mailes under arbejdets udførelse, så man får godt indblik i bilens tilstand. Gratis lånebil (evt. forsikring 85 kr). Ka... Näytä lisää
Jeg har lige haft min bil til service og som altid er det bare i orden.Deres service og arbejde er helt i top. Jeg har brugt dem siden 1998 og som altid er det som det skal være. Så så længe at je... Näytä lisää
Vi har i over 40 år solgt og repareret biler ud fra troen om at tillid og ærligheden er måden man kommer længst. Det har gennem tiden givet os trofaste kunder, og et omdømme, som har skabt et stort bilhus – helt ude på landet.
Bejstrupvej 182, 9690, Fjerritslev, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Jeg har brugt dem siden 1998 og som altid er det som det skal være.
Så så længe at jeg har bil kører jeg ikke andre steder hen for at få lavet min bil.
Jeg kan helt klart anbefale Midtvejs Auto
Eswald

Rigtig god service og dejlig med en låne bil 👌🏻kan kun anbefale Midtvejsauto 👍🏻

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Dejligt værksted at komme på god service og alt lavet til tiden

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Midtvejs Auto er effektive og dygtige - og ikke mindst skarp på personlig, pålidelig betjeneing.

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Jeg er yderst tilfreds med mit værkstedsbesøg god service god behandling og jeg får lavet det der skal laves til tilfredshed 👍

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Min opel karl gik i stykker fredag og mandag var der tid til at se hvad det var. Fik besked at kunne jeg vente så kunne de lave den med det samme. Kaffe og hyggeligt venterum og fair pris. Altid venligt værksted og kompetent.

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Altid den bedste og seriøse service med smil og godt resultat.

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Hurtig og godt arbejde v dækskifte. Fin info og billede af dæk der trænger til udskift

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Har haft lidt problemer med min bil, hvilket gjorde mig frustreret og irriteret, men valgte endnu engang at sende bilen til midtvejs auto, da de før har løst mine problemer med mine biler.
Først bliver man godt modtaget i lobbyen af både Michael, Brian og Klaus.
Der næst bliver man godt opdateret af mekanikeren som i dette tilfælde var Jonas. Hele forløbet har været super godt, også selvom det blev en dyr om gang…. Men hele tiden bliver man informeret om hvad der sker, hvad der skal skiftes og hvad det koster ca.
Endnu engang en super oplevelse, jeg er mega godt tilfreds og bilen køre.
Kan kun anbefale midtvejs auto.

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
personalet er os velkendt -og vi har en god service opevelse

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Altid god behandling og man føler sig altid velkommen

Kan stærkt anbefale dem.
Go service og go personale.
Dem bruger jeg altid

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Som altid oplevede jeg en hurtig og vedkommende betjening af værkstedet.

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
En ærlig og troværdig virksomhed, som ikke laver noget unødvendig reparation. God kundeservice.

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Som altid god personlig og professionel betjening.
En fornøjelse at komme i jeres bilhus.

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Kompetente medarbejdere og hyggeligt værksted

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
Gigantisk godt serviceeftersyn alt gennemgået ifølge aftale. Og det bedste er jeg havde følelsen af, at jeg fået en ny bil. Super afbalanceret vinterdæk , ingen støj. Det er imponerende. Der er helt styr på skidtet🚙 Alle ønskes en glædelig 🛞🎅🏻😀

Vastaus yritykseltä Midtvejsauto
God service, lånebil u.b., stor stædighed ved fejlsøgning og blev ved til fejlen blev fundet og rettet.
Mvh ib