Webshoppen er ok. Min kjole er virkelig pæn og dejlig at have på, men den er syet meget sjusket, flere steder er sømmen syet meget yderligt, jeg skal have fat i symaskinen inden de går op og der hænge... Näytä lisää
Meget hurtig levering og meget flot udvalg. Størrelserne svarer dog ikke helt overens . Jeg er en stor pige og bestilte l og xl og det var snarere 4 xl.. så hold øje med de angivne mål.
ret stor differens imellem billedet og det faktiske produkt og returlabel kun til print så man kunne ikke få pakkeshop til at skrive den ud. disse to ting afholder mig fra at købe noget herfra igen
Jeg har for første gang bestilt noget hos jer , og har ellers været lidt tøvende , da varerne ofte er meget pænere på billeder end i virkeligheden . Og jeg kan bare sige jeg er bestemt ikke skuffet 🤩... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Mettep Shop er en modebutik som fysisk er beliggende i Hvidovre, på Hvidovrevej 156, 2650 Hvidovre. For dig, som ikke kan komme forbi vores hyggelige butik, kan du købe vores fine varer her på mettepshop.dk.
Tanska
- mettepshop.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 68 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Dejlig hjemmeside og hurtig levering og…
Dejlig hjemmeside og hurtig levering og en super flot og skøn kjole
Hurtig levering👍🏼
Hurtig levering og fine bukser🙂
Hurtig levering 👍
HURTIG LEVERING
Hurtigt og effektivt 💖
Super service ☺️
Super service ☺️
Bestilte to par bukser, men fik besked om det ene par desværre var udsolgt - MEGA god kundeservice 👍
Ikke sidste gang jeg handler her og kan helt klart anbefale MetteP Shop ☺️
Hurtig levering.
Sikker handel på webshop i disse usikre…
Sikker handel på webshop i disse usikre tider med handel på nettet.
Det var en rigtig god oplevelse at…
Det var en rigtig god oplevelse at handle hos MetteP shop.
Der var rigtig fine produkt beskrivelser og det var let at vælge størrelse udefra beskrivelserne.
Jeg bestilte den ene dag og næste dag kom pakken.
Fantastisk service.
Gode priser og Kvalitet på bukser
Det er første gang jeg handler her
Det er første gang jeg handler her, men bestemt ikke sidste gang. Alt var som forventet og meget hurtig og billig levering, tak 🌹
Bestiller søndag og afbestiller søndag…
Bestiller søndag og afbestiller søndag kort efter på mail. Mandag kl 10.40 modtager jeg en mail, at varen er gået afsted. Jeg får nogle minutter efter et pakkenummer. På det pakke nummer står der, at der er oprettet en labels mandag kl 10.39. Og pakken ikke er indleveret til GLS. Fanme dårlig stil. Varen kunne have været stoppet. Men pengene er ligeledes trukket inden varen er sendt hvilket hun skriver de ikke er. Men hvis hun trækker mandag er de først væk fra min konto tirsdag. Men de var simpelhen væk mandag morgen Hvilket man ikke må!! pakken nægter jeg at modtage i dag tirsdag
Så skal vi nok diskutere fragt bagefter 🙁 første og sidste gang jeg handler der

Vastaus yritykseltä MetteP Shop
Gode tilbud og hurtig levering
Altid hurtig levering 👍
Snabb leverans och bra service