Webshoppen er ok. Min kjole er virkelig pæn og dejlig at have på, men den er syet meget sjusket, flere steder er sømmen syet meget yderligt, jeg skal have fat i symaskinen inden de går op og der hænge... Näytä lisää
Meget hurtig levering og meget flot udvalg. Størrelserne svarer dog ikke helt overens . Jeg er en stor pige og bestilte l og xl og det var snarere 4 xl.. så hold øje med de angivne mål.
ret stor differens imellem billedet og det faktiske produkt og returlabel kun til print så man kunne ikke få pakkeshop til at skrive den ud. disse to ting afholder mig fra at købe noget herfra igen
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Mettep Shop er en modebutik som fysisk er beliggende i Hvidovre, på Hvidovrevej 156, 2650 Hvidovre. For dig, som ikke kan komme forbi vores hyggelige butik, kan du købe vores fine varer her på mettepshop.dk.
Tanska
- mettepshop.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 68 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Mit første køb hos Mette P.
Mit første køb hos Mette P.
God service hurtig levering personlig svar på både mail og FB🤗 kvalitet og størrelse var super god🤗 kan anbefales. Og glæder mig til at handle hos Mette P. Igen🤗
Jeg købte en meget smuk sommer kjole
Jeg købte en meget smuk sommer kjole, som var lige som billedet. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Fine vare til god pris
Fine vare til god pris, og har man brug forhjælp, hurtig tilbagemelding👍🏻.
Tøv ikke med at købe
Hurtig levering og overraskende god kvalitet, klart en anbefaling herfra☺️
Var nødt til at købe 1 kjole mere!
Bestilte først 1 kjole, den kom; smuk og så lækker at ha på, så jeg var nødt til at bestille en mere!
Nu har min veninde bestilt, så har vi lidt at deles om 😁
Forsendelsen tager nogle dage, men det er uden tvivl værd at vente på!
Jeg gir en stor anbefaling 🩷
Supergod online handel
Supergod online handel. Altid perfekt
Jeg har for første gang bestilt noget…
Jeg har for første gang bestilt noget hos jer , og har ellers været lidt tøvende , da varerne ofte er meget pænere på billeder end i virkeligheden . Og jeg kan bare sige jeg er bestemt ikke skuffet 🤩Wow for en fed kjole jeg har modtaget , og i lækkert stof ❤️ Og hurtig levering . Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg køber hos jer ☺️
Er så glad for mine nye kjoler mega…
Er så glad for mine nye kjoler mega flotte og dejligt tip top kvalitet / stoffet.
God service hurtigt leveringe.
God dag
Hurtig levering og god og hurtig…
Hurtig levering og god og hurtig kundeservice, da jeg opdagede en fabrikationsfejl på kjolen. Ikke mindst er det nogle meget skønne kjoler jeg har købt hos Mette P, som i den grad har givet mig mange komplimenter :):):)
Hurtig kontakt efter køb af to fede…
Hurtig kontakt efter køb af to fede kjoler - og hurtig levering 🌻 . Handler gerne igen !
Penge trukket men ingen vare afsendt
Bestilte tøj d. 10 hvor pengene også blev trukket, men pakken er endnu ikke afsendt. Har sendt mails både i går og i dag, for at høre hvornår de sender pakken, men får ingen svar😫

Vastaus yritykseltä MetteP Shop
Nem hjemmeside
Nem hjemmeside, lyn hurtig pakning, og dermed havde jeg også hurtig mine vare. Er 100 % tilfreds med både den vare jeg modtog, og processen. Kan varmt anbefale
Mette P er en skøn samarbejdspartner
Mette P er en skøn samarbejdspartner
Der glæder mig med skønne produkter
Hurtig levering samt opfølgning/TAK
❤️❤️❤️❤️
Super tilfreds med alt
Super tilfreds med alt. Udvalg, kundeservice og hurtig levering
Fine varer og lynhurtig levering
Fine varer og lynhurtig levering. Altid fin service. Super nem retur ordning. Er meget tilfreds.
Jamen jeg har slet ikke modtaget noget…
Jamen jeg har slet ikke modtaget noget fra jer, så vil da godt vide, hvad der sker eller ikke sker….
Jeg er klar over preorder, men når jeg får en besked om at vurder mit køb, så undrer jeg mig når jeg ikke har modtaget noget.

Vastaus yritykseltä MetteP Shop