MetteP Shop Arvostelua

2 389
TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Webshoppen er ok. Min kjole er virkelig pæn og dejlig at have på, men den er syet meget sjusket, flere steder er sømmen syet meget yderligt, jeg skal have fat i symaskinen inden de går op og der hænge... Näytä lisää

Meget hurtig levering og meget flot udvalg. Størrelserne svarer dog ikke helt overens . Jeg er en stor pige og bestilte l og xl og det var snarere 4 xl.. så hold øje med de angivne mål.

ret stor differens imellem billedet og det faktiske produkt og returlabel kun til print så man kunne ikke få pakkeshop til at skrive den ud. disse to ting afholder mig fra at købe noget herfra igen

Jeg har for første gang bestilt noget hos jer , og har ellers været lidt tøvende , da varerne ofte er meget pænere på billeder end i virkeligheden . Og jeg kan bare sige jeg er bestemt ikke skuffet 🤩... Näytä lisää

1. Elektroniikka & Teknologia

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Mettep Shop er en modebutik som fysisk er beliggende i Hvidovre, på Hvidovrevej 156, 2650 Hvidovre. For dig, som ikke kan komme forbi vores hyggelige butik, kan du købe vores fine varer her på mettepshop.dk.

Hyvä

Kaikki arvostelut

(2 389)

90 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dårlige eller ingen svar på…

Dårlige eller ingen svar på henvendelser om ordre status

26. kesäkuuta 2026

Kære Pernille,

Jeg har både svaret dig på din mail 15. juni med opdatering på din forudbestilling og på din mail fra 25. juni, har jeg dagen efter sendt en mail til dig om at din ordre var på vej til dig, og et trackinglink til pakken.

Virkelig dårlig kommunikation lang…

Virkelig dårlig kommunikation lang svartid da jeg efterlyste min ordre, var sikker på, at det var et svindel firma og jeg var blevet snydt!! Alt for lang leveringstid bestilte 9 maj og modtog pakken 23 maj!! på trods af, at de reklamerer med kort leveringstid og skuffende kvalitet på de kjoler jeg havde bestilt.... ! Returnerer d. 1/6 og modtog penge retur d. 15/6.... Dog må jeg sige at retur processen er nem at finde ud af..

15. kesäkuuta 2026

Kære Helle,

Din ordre modtages 9/5 og afsendes til dig 11/5 - jeg rykker på pakken straks du henvender dig og beklager forsinkelsen på den - denne pakke har manglet et scan fra DAO.

Din returnering er modtaget 9/6 og er refunderet 15/6 som er kun 4 hverdage fra den dag vi modtager din pakke.

Vi gøre alt vi kan for at være hurtige og jeg beklager det ikke har været godt nok.

Har sendt en vare retur for knap en…

Har sendt en vare retur for knap en måned siden og har ikke modtaget mine penge endnu

12. toukokuuta 2026

Kære Annette,
Din returpakke blev refunderet 21/5 under nets nedbrud - derfor er pengene ikke gået igennem og sådan et scenarie er desværre ret meget ude af vores hænder. Jeg har reageret straks jeg har fået din mail og bedt nets køre refunderingen igennem igen.

Virkelig dårlig service

Rettede henvendelse til firmaet da kjolen jeg bestilte var i virkelig dårlig kvalitet - hørte aldrig fra dem - trods gentagende gange at få kontakt - returnerede kjolen som lignede en gammel klud

6. kesäkuuta 2026

God oplevelse

Det er ikke første gang jeg handler hos Mette P.
Fin og god hjemmeside og lækre varer.
Fik godt og ordentligt svar retur da jeg skrev om hjælp.
Det er sådan set virkelig godt. Jeg handler der igen en anden gang.

29. toukokuuta 2026

Modtog bukser som er helt løst syet

Modtog bukser som er helt løst syet, og det ene bukseben er strammer end det andet. Fik at vide sygning er som det skal være, og ingen svar på at det ene bukse ben er strammere end det andet. Så de ser åbenbart ingen fejl!!🤬 det er så sidste gang jeg handler der!!

25. toukokuuta 2026

Normalt er Mette P en 5 stjernet…

Normalt er Mette P en 5 stjernet oplevelse men jeg var lidt skuffet denne gang.
Jeg bestilte en bluse og et par shorts, og fik kort tid efter at vide, at shortsene var udsolgt. Det var jo ærgerligt at lagerbeholdningen ikke var opdateret men det sker jo.
Til gengæld var min skuffelse til at tage at føle på, da min ordre så bliver lavet om med udleveringssted inde i Thisted - en køretur på sammenlagt 60 km i stedet for at kunne gå 400 meter hen til min pakkeshop. Der er langt mellem tingene her i Thy og jeg sikre mig derfor kun at handle de onlinebutikker der leverer til Vorupør.
Jeg skriver undrende hvorfor jeg skulle køre så langt men får aldrig svar. Så alt i alt en skuffende oplevelse og derfor - for en gangs skyld - ikke en fem stjernet oplevelse.

7. toukokuuta 2026

Kære Louise,

Av - det er jeg godt nok ked af at høre! Jeg undrer mig over, hvordan din pakke kan være havnet i en pakkeshop så langt fra dig?! Det kan jeg kun undtrykke min dybeste beklagelse over. Jeg ville ønske jeg havde haft muligheden for at have fikset dette for dig.

vh mette