METALSHOP Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Fijne schoenen besteld en vlot geleverd. Er was even wat verwarring tijdens het bestelproces maar alles kwam goed. Levertijd was 8 dagen, acceptabel. Tsjechië heeft een goede reputatie op het gebied... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Metalshop heeft naast een enorm aanbod, ook een hele goeie service met leuke mensen. Bij mij ging er iets fout op de website, waardoor de betaling bleef hangen. Ik kreeg snelle ondersteuning en het pr... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Ik had 2 t shirts besteld en heb mijn bestelling nooit ontvangen. Dit werd veroorzaakt door de bezorgdienst. Na 2 maanden en een hoop gemail heb ik mijn geld terug. De verkopende partij is vera... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Prima, het werd snel geleverd en netjes verpakt ontvangen! Ze hebben een uitgebreider assortiment dan bijvoorbeeld Large, ook wat exclusievere merken uit Amerika en Uk. Er zijn verschillende betaalmet... Näytä lisää

1. Musiikkiliike
  2. ja myös
  3. Asusteet
  4. Miestenvaateliike
  5. Naistenvaateliike
  6. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Wij verkopen al meer dan 15 jaar muziekbandkleding. Er zijn al duizenden van jullie die we kleden - metalheads, rockers, punkers en anderen, harde muziek is ook je levensstijl geworden. Elke dag selecteren we de meest interessante stukken voor onze planken en vooral voor uw kledingkasten. We proberen niet alleen te verkopen, maar ook de grenzen van metaaltrends af te bakenen. Welkom bij METALSHOP

Erinomainen

Kaikki arvostelut

65 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Snelle service,maat die niet op…

Snelle service,maat die niet op voorraad was toch nog gevonden en bericht gegeven,snelle levering

30. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä METALSHOP

Thanks for the perfect rating! We’re thrilled everything was in order. Rock on! 🤘

goede klantenservice

mooie aanbod ( terwijl ik nog lang niet alles gezien hebt)...een pakket was vertraagd en ze hebben me goed geholpen ...snel en duidelijk

28. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä METALSHOP

Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Tot de volgende keer! 🤘

Super snel bezorgd!

Super snel bezorgd!

29. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä METALSHOP

Hartelijk dank voor uw feedback! Moge onze apparatuur u veel plezier brengen en moge muziek altijd bij u zijn! 🎶🤟

Saanut 1/5 tähteä

Niet echt betrouwbaar.

Bestelling laten bezorgen bij een pakketpunt. Bestelling is echter niet geleverd. Dat kan ik bewijzen. Metalshop verschuilt zich achter GLS en stort het aankoopbedrag niet terug. Om het aankoopbedrag terug te krijgen moet ik een Engelstalig pdfje invullen. Raar beleid dit. Nog nooit meegemaakt bij andere webshops en nog nooit problemen gehad met GLS.

Metalshop, neem je verantwoordelijkheid, zou ik zeggen.

29. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä METALSHOP

Het spijt ons oprecht te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We begrijpen hoe vervelend dit moet zijn. Om de situatie goed te kunnen onderzoeken en samen een oplossing te vinden, vragen wij u vriendelijk om rechtstreeks contact met ons op te nemen via e-mail. We zullen ons best doen om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Het Metalshop-team

Prima

Scherpe prijs en snel geleverd

22. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä METALSHOP

Bedankt voor de geweldige review! We zijn zo blij dat je tevreden bent met ons. Metal forever! 🤟

25. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä METALSHOP

Je bent geweldig! Bedankt voor de perfecte review – dat betekent veel voor ons! 🎸

Alles past

Alles past, heeft een goede kwaliteit.

23. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä METALSHOP

Metal-fans zoals jij geven ons een doel! Bedankt voor je review. Geniet van je merch! 🔥 Team Metalshop

Heel klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk, super behulpzaam en flexibel! Echt 5 sterren+!

Vastaus yritykseltä METALSHOP

Bedankt voor de review! Geweldig om te weten dat we aan je verwachtingen voldeden. Tot de volgende keer! 🤘 Team Metalshop

Saanut 5/5 tähteä

MetalShop levert zeer hoogwaardige…

MetalShop levert zeer hoogwaardige producten met een unieke en authentieke look. De producten zijn in stevige zakken verpak, en komen vaak binnen 1 week binnen. Wel jammer dat veel maten uitverkocht zijn op de website, en dat de klant zelf voor eventuele retourkosten moet betalen. Maar verder een geweldige collectie, van hoge kwaliteit en afwerking!🤘🏼

Vastaus yritykseltä METALSHOP

Jouw tevredenheid is onze grootste beloning! Bedankt dat je bij ons bent. 🎸 Team Metalshop

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering en ook “minder” bekende bands dan alleen maar Iron Maiden, Metallica en Rammstein😜

Vastaus yritykseltä METALSHOP

Bedankt voor de perfecte beoordeling! We zijn blij dat alles in orde was. Rock on! 🤘 Team Metalshop

Top!

Goede en snelle service en hoe ik het online gezien heb zo heb ik het ook gekregen

31. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä METALSHOP

Heel erg bedankt voor je feedback! Moge onze gear je veel plezier brengen en muziek altijd met je zijn! 🎶🤟 Team Metalshop

Hier een jas besteld

Hier een jas besteld. Kwalitatief een fijne jas. Ik had de verkeerde maat besteld, het retourprocess was eenvoudig.

Ik ga hier zeker vaker bestellen.

26. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä METALSHOP

Bedankt voor de review! Fijn dat we je niet hebben teleurgesteld. 🤟 Keep rocking! Team Metalshop

Saanut 5/5 tähteä

"High-quality leather and timely…

"High-quality leather and timely delivery."

24. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä METALSHOP

Geweldige review van een fantastische klant – bedankt! Geniet van je aankoop en stay metal! 🔥 Team Metalshop

Snel bezorgd

Snel bezorgd, goede kwaliteit v/h shirt en betaalbaar.

30. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä METALSHOP

Wauw, bedankt! Jouw review maakt ons blij en motiveert ons om nog beter te worden. 🤘 Team Metalshop

Iron Maiden Funko Pop

I’m very happy with mine Iron Maiden The Trooper Funko Pop. It’s in great condition en very well packed for transport. Thank you Metalshop for the delivery.

26. heinäkuuta 2025

Hey there!

That's awesome to hear! 😊 I'm so glad your Iron Maiden The Trooper Funko Pop arrived in perfect condition and that you're happy with the packaging. We always try our best to make sure everything reaches our customers safely.

Thanks for taking the time to share your positive experience - it really means a lot to us! 🤘

Goede en persoonlijke service

Goede en persoonlijke service. Echt een aanrader. Mijn complimenten.

24. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä METALSHOP

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat alles soepel is verlopen. 🤘 Veel plezier met je aankoop!
Team Metalshop

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin