Plectrums voor gitaar besteld. Goed verpakt en snel geleverd. Helft plectrums van goede kwaliteit, maar andere helft lijkt meer op geperst karton. Paar keer spelen op gitaar en ze zijn kapot. Jammer!... Näytä lisää
Fijne schoenen besteld en vlot geleverd. Er was even wat verwarring tijdens het bestelproces maar alles kwam goed. Levertijd was 8 dagen, acceptabel. Tsjechië heeft een goede reputatie op het gebied... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Metalshop heeft naast een enorm aanbod, ook een hele goeie service met leuke mensen. Bij mij ging er iets fout op de website, waardoor de betaling bleef hangen. Ik kreeg snelle ondersteuning en het pr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Onwijs blij met dit bedrijf. Bovenal hebben ze superveel leuks en worden mijn spullen netjes geleverd. Maar ik ben heel blij met hun Etnox sieraden, als iemand die alleen roestvrij staal kan dragen en... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij verkopen al meer dan 15 jaar muziekbandkleding. Er zijn al duizenden van jullie die we kleden - metalheads, rockers, punkers en anderen, harde muziek is ook je levensstijl geworden. Elke dag selecteren we de meest interessante stukken voor onze planken en vooral voor uw kledingkasten. We proberen niet alleen te verkopen, maar ook de grenzen van metaaltrends af te bakenen. Welkom bij METALSHOP
Bystřice 174, 73995, Bystřice, Tšekki
- info@metalshop.nl
- metalshop.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Vriendelijk en behulpzaam!!!
Plectrums voor gitaar
Leuke website moet ik zeggen
Leuke website moet ik zeggen. Heel veel keuze in alles wat met metal te maken heeft en overzichtelijk.

Goed!
Snelle levering van mooie shirts, kwaliteit shirts zelf mag wat beter, maar algemeen goed.

Positieve ervaring
Ik kreeg het juiste product en het was in goede staat. Het product was ook netjes op tijd. Ik had als transporteur gekozen voor gls. Al met al een positieve ervaring!

Bestelling niet ontvangen
Bestelling niet ontvangen. Meerdere mails gestuurd. Alleen auto reply geen echt antwoord uitleg of oplossing. Dit valt tegen

Vastaus yritykseltä METALSHOP
Bezorging goed..qualiteit van de shirt…
Bezorging goed..qualiteit van de shirt is heel matig,zit ook niet echt zoals andere shirts..sorry

Fantastisch - 12+
Fantastisch - 12+
Goede kwaliteit, prijs verhouding
Netjes verpakt
Snel in huis!
Maat klopte
Vest was van hele mooie kwaliteit
Ik raad dit bedrijf aan!

Vastaus yritykseltä METALSHOP
Wacht al anderhalf week op een shirt…
Wacht al anderhalf week op een shirt die op voorraad was. Waarom moet zo'n simpel (brievenbus) pakje zo lang duren?

Vastaus yritykseltä METALSHOP
Aantrekkelijke webshop maar twijfel kwaliteit shirts
Aantrekkelijke webshop maar nu voor het eerst een shirt gekregen van Slaughter to Prevail dat al na 1 keer wassen stuk ging. Dat voorspelt weinig goeds voor de rest van de shirts die ik er gekocht heb…

Vastaus yritykseltä METALSHOP
Goed spul en redelijk snelle levering…
Goed spul en redelijk snelle levering (het duurde wat langer ivm het weer) !

Rust free Rusted
i bought a chain that was labeled ''Rust Free'' and after a bit of sweat its rusted.

Ze reageren nooit
Ze reageren nooit op m'n E-mails en dat jezelf de retourkosten moet betalen vind ik ook belachelijk.

Vastaus yritykseltä METALSHOP
Fijne webshop en kreeg het product snel…
Fijne webshop en kreeg het product snel binnen.

Shirtje SoaD
Het shirtje dat ik besteld heb, had ik binnen 7 dagen in huis. Shirtje was exact volgens de omschrijving en paste perfect (maatvoering is dus ook goed). 5 sterren.